10

Анонимен

преди 4 години

И как да се грижи за здравето си със ПЕСТИН те лева.

9

Българин

преди 4 години

Поредна лъжа! Не ни пълнете акъло със глупости ,а пари дайте и да видите как се без проблем изкарват 100 години със пушене ,шушеници,ракия и ***!

8

Ебасси

преди 4 години

Животът ни се подобрява , а продължителноста на живота ни намалява .... По-добре да напишете на кого , поименно се подобрява живота за да не става статията повод за нови вицове от вида - Бойко яде кифтета , аз ям зеле значи средностатистически българите ядем кифтета със зеле .п.с. Слугите на Бойко също ядат кифтета ... ама само по време на избори , така че да не ми се хвалят . Един път на 4 години не е повод за гордост .

7

Дъ клаш

преди 4 години

Нормално *** народ слабо образование.Щом викат срещу Грета Тумберг при положение че още от Киото от 80-те е доказано че ома парников ефект и глобално затопляне кво да говорим повече лошото е че и в други източно а о западно европейски дъежави са същоте дръвници.

6

успял демократ

преди 4 години

При демокрацията умните и кадърните успяват и забогатяват и консумират скъпа качествена и здравословна храна. Само простите и некадърните стават сутрин в 5:30 да блъскат цял ден за жалката заплата с която едвам си плащат сметките и купуват най-евтината храна за семейството си. Демократията е най-добрата система, но българите са прости и не могат да я прилагат.

5

Дискркдек

преди 4 години

Буквално няма нищо грешно в този доклад. Българинът не се грижи и грам за себе си ( особено по-възрастните), първичната профилактика е просто мит за нас, лекарствата се заплащат в далеч по-голяма част от пациентите отколкото трябва и разбира се делът от държавния бюджет, който е определен за здравеопазване е прекалено нисък в сравнение с останалите държави от ЕС.

4

Мияч на чинии

преди 4 години

Андрешко: Е пушене и пиене лоша храна ли е ?

3

бай ганю

преди 4 години

аре няма нищо моля ви се поне по един показател да сме най отгоре в европейска класация просто е подробност дали е за добро или лошо важното е да се позиционираме в топ 3иначе сме винаги най накрая по всичко в цивилизования свят

2

Дядо Пенс

преди 4 години

Е с 110 ? пенсия каква храна да яде българинът???

1

да бе

преди 4 години

Чешете си езиците да се намирате на работа!Ама иначе тая "загриженост"впечатлява!