15

Анонимен

преди 4 години

Тази държава не може да се управлява от малък брой но силно крещащи индивиди. Не това е същността на демокрацията. Никой не е гласувал за стотина майки който се опитват да кажат какво ще става в държавата. Те сами са се самоизбрали за управляващи. Това демократично и нормално ли е? Или е диктатура намалцинството?Всички искат нещо да им се даде. И най-много искат тея дето не внасят данъци. Ай сиктир от протестиращи !!!

14

Симеонов

преди 4 години

И аз имам дете със 100% инвалидност, но не смятам, че тези жени ме представляват. След като превърнаха гражданската си позиция в политическа заставайки зад Манолова мисля, че вече нямат моралното право да използват децата си за каквато и да е кауза. Време е да осъзнаят, че не са институцията която ще определя правилата в държавата, а са само шепа самозабравили се жени и е редно да спрат да настройват обществото срещу майките на деца с проблеми.

13

До 12 Сата НАТО

преди 4 години

Джендарите нямат право на дума. Ок ?

12

Ха-ха

преди 4 години

Тия майки започват да наглеят. Да престанат да занимават обществото със себе си. И без това достатъчно внимание и средства им се отделят. Кога си гледат децата като висят по площадите

11

Анонимен

преди 4 години

УВРЕЖДАНИЯТА СРЕЩУ ВАЛЕРИ

10

Анонимен

преди 4 години

Трябва да помним децата ,а не толкова майките.Излиза ,че те са по-важни от децата?

9

Анонимен

преди 4 години

Системата ги убива, а те какво дават на тая система? Попрекалиха вече!

8

Анонимен

преди 4 години

Далавери Фелдфебела пак настъпи мотиката....

7

ОХ......

преди 4 години

Няма ли да се разкарат тези вече. Отврат. Станаха смешни и жалки. Ако сте си взели надниците мили "майки", хайде отивайте да си гледате децата, а !

6

Жиб.

преди 4 години

Майки на социалисти сувреждания- не че всачки червени не са такива де! С

5

Анонимен

преди 4 години

Платените простестиращи на БСП. Едни и същи мутри стоят там.

4

До 1

преди 4 години

Ти също!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Държавата не е длъжна дс се занимава с проблемите на едни увредени деца, представляващи тежест за обществото! Получиха си лапачката под форма на 4 цифрена сума, какво повече искат?!?Пускайте им жандармериятанв някой парк и да се кротнат!

2

кафа

преди 4 години

Стига с тези майки, бе. Защо не си гледат децата, ами само чакат някой да им плати и тичат на протест. Тези хора са тежко увредени, не е тяхна работа да определят кой ще е зам. председател на НС. Особено две жени има, като ги чуя да се изказват, гася телевизора. Евната е шашава изнудвачка , другата червена лисица. И двете ит всичко разбират, много са компетентни. Само със семействата си не могат да се справят.

1

Винкела е боклук

преди 4 години

Оставка !