115

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Щоме триеш , бе левундар...!Що да е лошо да си карат хората заплатите с ръчни колички , ако Корни дойде на власт...??!!Знаеш ли къв "бум" на потреблението ше има ...ха,ха,хаааааааааа....??!

114

Q6k0

преди 4 години

До ТЛККойто и да си изберем, ще е в пъти по - добре от тиквата и неговите лакеи.

113

Анонимен

преди 4 години

Корнелия може да бъде назначена само ако Бойко се провали пред началниците.

112

Капдемократ

преди 4 години

Капа с демокрацията е най-добрта система, но българите са прости и не могат да го прилагат капитализма, затова има кризи.

111

ТЛК

преди 4 години

Изберете си тогава Корнелия. При нея хлябът ще стане 15ст. ,а мин. заплати по 2000лв.

110

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

АМИ ТАКА СИ Е ...ИДЕ ГУЛЕЕЕЕЕМА РЕЦЕСИЯ!НЕМА КОЙ ДА БАЧКА НА СЕЛО , И ДА ВИ ГЛЕДА ПРАСЕТО, КОКОШКИТЕ И ДОМАТИТЕ .ШЕ ТРЕБВА ОТ ПАЗАРА ДА СИ ГИ КУПУВАТЕ СЪС ЗЛАТО!ХЛЕБА ГОНИ 1,50лв., ГРОЗДЕТО СТАНА ВЕЧЕ 4-лв. , КАРТОФИТЕ 1,30лв.....ХА,ХА,ХААААААААААА

109

АнонимеН

преди 4 години

НИЕ СМЕ В РЕЦЕСИЯ!!!ПРИ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ВСИЧКО Е ДАНЪК ВЪРХУ НОВ ДАНЪК И ДОКАТО Е БОРИСОВ НА ВЛАСТ ЩЕ СТАВА ФИНАНСОВО САМО ОТ ЗЛЕ ПО-ЗЛЕ!

108

Анонимен

преди 4 години

Господин Миланов ,моля Ви само да ми отговорите какви пари може да се заделят от 550.00 лв.заплата при условие,че изплащам и кредит.Ние сме едни работещи бедняци.

107

Анонимен

преди 4 години

Господин Миланов ,моля Ви само да ми отговорите какви пари може да се заделят от 550.00 лв.заплата при условие,че изплащам и кредит.6

106

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Е, моят хоризонт е много по-нисък, както и на повечето от нас тук - да знаем, че ще изживеем живота си приятно и разнообразно, без особени лишения и най-вече без тревоги за бъдещето на децата си. 100 кг биха ни устроили чудесно.Но в момента текат кадри от земетресението в Албания и това поставя целия ни разговор в смешна светлина... Всичко е суета!

105

Истукан

преди 4 години

Никой не купува злато вече. Опарих се като преди 10 години купих злато на висока цена. Днес продадох това злато и загубих около 1400 лева. С парите от продаденото злато си купих нива и сега ще получавам годишна рента. От това злато няма да видите никаква годишна рента, нито поскъпване. Само ще има леко покачване и голям спад след това. Ще загубите парите си в злато. Цената на златото е най-колебливата цена и търпи спадове поради кризи и разни негативни новини.

104

до анонимен

преди 4 години

аз също знам езици и следя навсякъде, но апокалиптичните сценарии са само в москалската преса-------------Бих могъл да ти предоставя линкове на световно извести спецове в посоччените области но *** ги трият.За така наречените от тебе "апокалиптични прогнози едино американско електроно икономическо издание **** ***** Ако не изтрият поста чети!

103

Анонимен

преди 4 години

до 106,аз също знам езици и следя навсякъде, но апокалиптичните сценарии са само в москалската преса и маргиналните конспиративни теории. Слочаенос?!?

102

Анонимен

преди 4 години

Бяха комунисти.Сега са капиталисти,щото са заделяли по 30-40 заплати на ден

101

Анонимен

преди 4 години

Владея свободно три чужди езика - английски, френски и руски. (Благодарение на образователната ни с-*** по времето на бай Тошо)Та, благодарение на това имам възможност да получа много по-обширна информация на световно признати специалисти в области като - обществена социология, поолитология, икономика и финанси (банкери)Почти всички са единодушни (разлика само в нюансите) - Чака ни невиждана икономическа, финансова и социална криза в глобален мащаб и 2-3 заделени заплати няма да ни спасят.

100

Анонимен

преди 4 години

Можещите българи избягаха и вижте резултата. Не става за чобанин, но няма хора и чак финансов експерт го назначили.

99

Анонимен

преди 4 години

С такива финансови експерти се чудя как дори съществува България все още. Половин България не може да задели един лев оня говори за 3-4 заплати.

98

Анонимен

преди 4 години

***. Хората и сега не могат да отделят и лев, а той ми говори за 3-4 заплати.

97

Константин

преди 4 години

Честно да Ви кажа с такива експерти и политици, искам си социализъмЪ. Не СЪМ ЖИВЯЛ ПО онова време, но каквото съм чувал и сега виждам, чета и разбирам, по-добре е било и по-спокойно.

96

Да

преди 4 години

Как лесно го казва, заделете си 3-4 заплати. Но как става това да обясни?