40

T

преди 4 години

Хайде почнаха оправданията, че нямали били пари. Сега ще ви кажа положението на 90% от наборите от 80-те и 90-те. Масово нямат зъби и са им тотално развалени, ама пък всяка година си купуват смартфони за над 1000 лева и ми се смеят на мен, че "влача" телефон от 5 години. Същите с кеф си набутват и последните пари за раздрънкани тенекии втора/трета упортреба, ама пък било голям кеф да си в BMW или Ауди. Едните даже на 7 годишното си лигавенце купиха айфонче да си цъкало. Не им трябвали зъби.

39

Анонимен

преди 4 години

до 43На мен ми предлагат почистване на зъбен камък за 60 лева.Почиствали са ми преди много години, помня, доста осезаемо се усеща резултата.Между зъбите се образуват едни големи дупки там където е бил камъкът и вече го няма.Това е защото венецът се е отдръпнал. После с течение на времето се възстановява и кухините се запълват с венец.А за минималната заплата ми е ясно, но нали знаеш поговорката "Ситият на гладния не вярва."?Ходи му го обясни това на някоя мyтра гербаджия!

38

до 40

преди 4 години

Ами няма пари, защото така си харесва да си живее в такова общество. Кой му е виновен - демокрацията, Костов, Сорос. Е те са му виновни. Така е.

37

Анонимен

преди 4 години

Само с миене няма как да стане, а посещението при зъболекар е скъпо. Пробвайте вие на минимална заплата, ей така, на 6месеца да отивате и да оставяте по 50 лева за преглед, след който 90% ще чуете "Требе да изчистим зъбния камък - 200 лева". Аре *** проверявай имаш ли зъбен камък или ще те оплакнат с хладка вода?Отдели една заплата годишно за зъби, две за данъци и такси на кола, три за бензин, пет за данъци и живей на фотосинтеза.

36

Чичо

преди 4 години

Аз проблема със зъбите го реших веднъж за винаги га бех млад - извадих ги всичките и сложих изкуствени. Верно, струваше неколко торби пари, ама тогава имах три различни бизнеса и можех да го позволя. И сега, по отношение на зъби живот си живея - нямам грам проблем и не ги мисля.

35

Анонимен

преди 4 години

Не неглижира проблема, а няма пари! Поискаха ми 400 лева да един зъб! А ако имаш 2-3, а ако проблемите са по-сериозни? Че кой може да извади ей така няколко хиляди накуп?!

34

Анонимен

преди 4 години

Българина какво ли не неглижира... мани. Все нямал пари. Ами то си трябва и интелект да е по-друго. Това е.

33

Анонимен

преди 4 години

Грижа за зъбите - алкохол за дезинфекция, цигари за прикриване на дъха.

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе,Всъщност Андрешко все се бърка в където не му е работа и се опитва да дава наклон на ... как да живеят. Това му е единственият начин да се почувства значим, защото иначе никой не го бръсне за слива. Толкова да си изпаднал, че да парадираш с елементарната си хигиена, като че кой знае какво правиш! Мани, мани.

31

Анонимен

преди 4 години

На заболекаро му е голем арча немое да живее като простолюдието

30

Дзъ

преди 4 години

Важно е за пичяка да има... за 200 лева = пломба, колко алкохол може да се купи ехееее

29

K6

преди 4 години

Не пишете глупости като неглижирани вчера отидох на зъболекар само за добър ден и преглед платих 50 лева , доктора мъгливо ми поясни същото че съм неглиже и да се оправя да си приготвя 2000 лева , е сега ми кажете кой път да избера като касата ми щяла да покрие само една пломба за година

28

Анонимен

преди 4 години

До 27Андрешко все се опитва да избутва проблема на другите.Не си мие зъбите, а зъболекарите му виновни.Не може да си позволи имплантанти, защото работи малко и печели малко.Смята че хората си слагат имплантанти за да не си мият зъбите.Попадат му зъбите, слага кастанети и пак пуши.

27

лекар

преди 4 години

Малко пари давате затуи са ви такива зъбите у чужбина заболекарите са милярдери а тук неможеме да станеме и мильонери

26

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза сега, че всички милионери, милиардери и холивудски звезди не си мият зъбите, не могат да си позволят и нямат достъп до качествени стоматологични услуги и затова са с протези? А бе, в коя година живеете? Слагат ли още от ония сивите пломби със живака?

25

Анонимен

преди 4 години

Дядо ми бе зъболекар баща ми сега и аз просто такива се раждаме

24

Анонимен

преди 4 години

До 27И кои са тези научи постижения? Да си извадиш всички зъби и да си сложиш импланти ли? Знаеш ли колко струва това?

23

реалист

преди 4 години

Тука нема ни лекари ни заболекари затуи българите са толко зле здравословно кадърните избягаха и тук останаха тези които се дипломираха за да изпълнят плана защото задължително всяка година требеше да завършат определена броика още береме плодовете на този строй факт е че в бг немогат да направят наи елементарна операция от херния

22

Анонимен

преди 4 години

Да си пазиш естествените зъби е било изключително важно, когато средната продължителност на живота е била 27-29 години. Да не се възползваш от съвременните научни постижения е тъпо и скъпо. Ама кой как си прецени.

21

Анонимен

преди 4 години

до 17И чинии мия и зъбите си мия.Това са фактите,...а фактурите при зъболекаря остава да плащаш ти.