6

Анонимен

преди 4 години

И само като си спомня думите на нашия дон кобрети , че бил по-добър от Уайлдър и ме напушва на смях и ще се задавя с кафето..

5

Анонимен

преди 4 години

до 4 Е к'во се учудваш. На тестове Дионтей Уайлдър се доказа , че има по-силен удар и от на Майк Тайсън.

4

Анонимен

преди 4 години

Уайлдър е много хитра лисица....накара Ортис да си помисли, че може да го победи и избухна за изведнъж и край! Както в първия им мач. Ударът за нокаута беше обаче смразяващ. Да падне Ортис... тоя 110 кила човек който носи на бой може би най- много от всички боксьори в света с един удар и да не знае къде се намира- представете си!

3

Веско

преди 4 години

Абе някак оставам умислен. Защо тези световни шампиони изглеждат едни такива атлетични? А нашия "претендент" все някакви торби млати? И то не особено убедително. Да не е объркал турнира?

2

Анонимен

преди 4 години

По- ме накефи не бруталния нокаутиращ удар, а мелодията при която влизаше Уайлдър в залата с бавната стъпка с тоя костюм. Умее да прави атмосфера Дионтей!Честита 10- та защита на световната титла, Шампионе!

1

Разбирач

преди 4 години

Ако тоя лудия Уайлдър подхване Джошуа, ще гледаме публично разглобяване на нигериец! Ще го сплеска от бой! Джошуа не случайно все бягаше от такъв сблъсък. Има защо.