40

Анонимен

преди 4 години

Всички програмисти са масони, тамплиери, илюминати, комунисто-фашисто-монархични капиталисти от свитата на Бойко и неговите съратници от ДС и БКП. Поддържат тайни контакти със Сорос, Хитлер(който още е жив) и извънземните и получават по 5-6 бона заплата на чужд гръб.ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ! ПРОГРАМИСТИТЕ ОГРАБИХА НАРОДА!

39

Прогаримист>Илюми

преди 4 години

До Анонимен 37Този коментар току що бе сниман, картинката беше залепена към друга картинка с името на статията и от този момент е мой десктоп!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Този коментар ме кара да се чудя какъв е процента на функционално неграмотни в тази държава и въобще как е възможно хора с толкова ниско IQ да имат право на глас... и въобще дали наистина живеем в 21 век... мани 21 век аз не знам дали сме влезли в индустриалната революция още.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Това е най-смешния и жалък коментар който съм виждал. Чак ми е трудно да ти обясня, колко си жалък :D:D:D:DСтани програмист и ти бе Бай ***. Да ти видим 5-6 хилки за клатене на крака. Ти да не си мислиш, че да си програмист е да си като Нео от матрицата бе?!

36

Анонимен

преди 4 години

ето от къде идват парите на тия мързели програмистите.много е лесно да се живурка със заплатка от 5-6хил лева.ама им лъзна масрафа - тия пари ги КРАДАТ от нас като манипулират софтуери и крадат от данъците ни.

35

селянина с колелото

преди 4 години

значи,някой който е /спечелил/ порьчка за програмата за софт.и роднината която е инициатор ;сьветник,краен одобрител на резултата не си и свьршил работата ,а е взел пари.Това е близко до всеки с iQ на чобанин.Не на народа се плаща да следят за това.Значи има и инстанции които вземат заплати да чешат коня и да няма контрол

34

фен

преди 4 години

служителите от НАП по границата рекетират безобразно.

33

Елемаг

преди 4 години

Добри хора ,здравейте.Някой знае ли дали Мюфтийството е за почнало да си плаща борчовете от 30 милиона?Ей така първа вноска поне?Моята фирма ако не плати ДДС, на предходния месец, на 11 на следващият месец ми се запорират сметките и започва ревизия от НАП.Приятна вечер ,добри хора...

32

Анонимен

преди 4 години

Ние балъците пак сме прецакани от червената мафия!

31

Димо

преди 4 години

Какви са тези глупости на НАП??? Пропуснатите данъци никога не биха могли да са толкова, а и тези пари, ако са отиши в ръцете на хората са задвижили икономиката и са донесли повече ползи отколкото, ако бяха прибрани като данъци и ошушкани от правителството.

30

patanov

преди 4 години

Росенчо, вие проспахте 4 млрд. от КТБ, а сте тръгнали да говорите за 300 млн. и то за 10 години ...

29

БСП

преди 4 години

Борисов е виновен,той манипулира софтуера..решено е на конгреса на ЕНП,на който отиде неправомерно с големия самолет,а не с "нашия" Фалкон

28

Андрешко

преди 4 години

Аз пък един данъчен го оставих в блатата. И се почуствах много велик за кратко.

27

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът е най-големият лъжец и измамник. Лъже за фалшивите болнични и иска да ограбва работника и гражданина.Всички менте бизнесмени се разболяват в ареста, когато ги изкарат от поршетата и ги тикнат в стая без златна тоалетна.

26

13

преди 4 години

Загубите са огромни. Възлизат на 300 къщички за гости или 10 км тесен двулентов път с тол такси и винетка, за по-кратко магистрала. Или едно крило на Ф16.

25

Az

преди 4 години

Стотици милиарди дойчемарки загуби по бай тошево време. Ако го бяха вкарали по комунистическо време на правец 8, сега щяхме да сме по напред от Германия, ама...

24

Бате Гойко

преди 4 години

"сума от три милиарда за последните 10 години, която всъщност не е била получена от българското общество"От кого не е получена?

23

Анонимен

преди 4 години

А шефката на НАП с 60 000 лева бонуси до момента за тази година.

22

Анонимен

преди 4 години

Този софтуер мисля, че данъчните го направиха задължителен.А с дрънканиците за милиарди загуби тоя просто показва колко е некомпетентен.

21

Соломон

преди 4 години

След като има такива случаи - да постъпим традиционно ! Всички търговци да бъдат наказани с глоби !!! Ама до един! Нали така правим и с болните и болничните ?