109

ООООХ...

преди 4 години

ВСИЧКИ ГЕРБАЖИИ СЕ ИЗРЕДИХА ДА ПИШАТ ПРОТИВ НИНОВА А В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ РЪКОПЛЯСКАХА НА ГЛУПОСТИТЕ НА ПРЕМИЕРА-ЩЕ МУ КАЖА САМО ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ БЕШЕ НА ПАРТИЙНА СРЕЩА В КИТАЙ А ВИЕ ОБИКОЛИХТЕ СВЕТА БЕЗ ПРИЧИНА ЧЕ КЪДЕ ЛИ НЕ ХОДИ В АРАБСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ЗА КАКВО ЛИ????? ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРЕМИЕРА СЕ СТРАХУВА ОТ НИНОВА ЗАЩОТО ТЯ Е ЗАПОЗНАТА С МНОГО НЕЩА И ВИНАГИ ЩЕ МУ Е ТРУДНО ДА ОТГОВАРЯ НА НЕЙНИТЕ ВЪПРОСИ МНОГО Е УМНА НЯМАМЕ ДРУГ ТАКЪВ ПОЛИТИК А КАРАЯНЧЕВА СИ ПИЕ ПРЕЗ ШИШЕТО КАТО НА ПИКНИК ХАХА

108

Факт

преди 4 години

Когато комунистите *** , значи държавата се развива добре ! Истерията на Нинова е показателно за отмирането на комунистическата буржоазия. Само като видите изкуствената усмивка на тлъстото лице на Нинова и чакате поредната порция лъжа , злоба и омраза . Нинова еолицетворение на злия дух ,който винаги е побеждаван от добрите хора. А сееш ли зло , съдбата ти го връща по-силно върху теб !

107

Диагноза

преди 4 години

Едно нещо изяснихме за толкова години - никога не трябва да допускаме до властта селянки от рода на Нинова ,Манолова , Милиончева..... Такава порода властитутки имат място само в оборите , в свинарника , в кокошарника.... ! Народът разбра това за последните 30 г. Хубаво е това , че го разбра ! Селянинът да си стои на село !

106

Диди

преди 4 години

Като бях малка, пред къщи стояха едни съседки. По цял ден нищо не работеха и оправяха хорските работи. В къщи ни учеха на уважение към по-възрастните и ние се отнасяхме с уважение и към тях. Те експлоатираха това и ни пращаха да им пазаруваме. Даваха ни напътствия в живота.Веднъж, си спомням съседката пита майка ми: "Абе не се наработи, все бързаш . . . " Казах си "Тези които не допринасят с нищо за обществото имат най-много време да държат сметка на другите.От тогава избягвам комунистите.

105

До85

преди 4 години

Нинова поднасяла цветя на паметника на Живков.А Борисов му беше охранител и МУ разтриваше уличките.Унизително!А сега е Премиер.

104

много противна

преди 4 години

Нинова е един лош пример как не трябва да се държи човек в обществото.После разгледах снимки от Крушовица и си казах че това село щеше да е по-оправено ако в него живееха по-свестни хора. Разбрах от къде черпят кадри комунистите.Много е тъжно, но може би така трябва за да виждат хората какъв е образа на комуниста.

103

Анонимен

преди 4 години

Нинова ами твоята оставка два пъти по ред ядеш бой А на парламентарните и трети ... Ко чакаш да биеш рекорда на Сергей или шутове по тлъстия ти крушевски дирник...

102

Анонимен

преди 4 години

Разкарайте нахалния Валери от поста! Тоя гешефтар Валери няма никакво съчувствие и чувство за отговорност към гражданите и държавата,а камо ли някакво самосъзнание!

101

Илия

преди 4 години

Пак манталитета на еврео-комунистическият скапан морал! Това показно държание на другарката, милионерка Нинова си е чиста фарисейщина! Брех ти и женището - не си види посрания заднник, но както е зейнала и у Светия Бог грях ще намери!

100

Комунистите

преди 4 години

Плюят и лаят, а ако вземат власт - крадат и нищо добро за народа не правят.

99

Отвратителна жена

преди 4 години

Като някаква свинска *** е Нинова - само ***!

98

бай Иван

преди 4 години

БСП е диабета на България,цяр няма,освен лустрация!

97

Анонимен

преди 4 години

Бойко бил ходел на частни парийни посещения с държавен самолет. Ами заслужава го човека. 10 години ни оправя бакиите един полет от нас барем все е заслужил,а?

96

Анонимен

преди 4 години

Срам и позор си ти Мухобоико !!!

95

Провалилата се БСП

преди 4 години

Както се вижда с К.Нинова начело БСП са вечно втори. Очевидно *** е спасението на Герб...

94

Идеалист

преди 4 години

Днес Нинова разби сикаджията Боко!

93

Браво на Нинова

преди 4 години

Докато е на власт БСП няма шанс да вземе властта. Демокрацията е жива. Само като видят Корни гражданите си казват по-дибре всеки друг , но не и бесепето с Корни на чело.

92

Анонимен

преди 4 години

Иванчо и Марийка си правят невинни закачки.

91

Анонимен

преди 4 години

Не Нинова, а в Загреб са се учудили по какъв начин пристигат Себастиан Курц и Борисов.

90

фатмака

преди 4 години

Очевадно е че има жени на ръководни постове които цикъла ги държи не само един ден в месеца, а целия месец.