25

Анонимен

преди 4 години

На човешката раса няма да и бъде позволено да пътува из космоса и да посещава други планети докато не се откаже от войната и барберските си методи! Извънземните ни наблюдават и от хиляди години и внимателно следят нашето развитие. Ние сме шестата ескпериментална раса която обитава тази планета. Дугите преди нас се провалиха и бяха унищожени и заличени напълно. Засега по всичко личи че и ние ще последваме същата съдба защото повтаряме същите грешки.

24

Анонимен

преди 4 години

Х-37 В. "Полигон" -тубата.

23

VANGELIS

преди 4 години

РУШКАНИТЕ наистина са водили--- но само 8 години...от 4 октомври 1957 г.---до 20 май 1965 г. , когато САЩ ИЗВЕЖДАТ В ОРБИТА ПЪРВИТЕ ДВА-МОДУЛНИ КОМПОНЕНТИ НА ''ДЖЕМИНИ'' И ГИ СКАЧВАТ УСПЕШНО..ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ И АЛЕКСЕЙ ЛЕОНОВ Е В КОСМОСА , НО РАБОТАТА ВЕЧЕ Е ЯСНААА---САЩ ЗАДМИНАВАТ ЗАВИНАГИ СССР , ВТОРИЯ ГОЛЯМ УДАР НА САЩ Е НА 8 ДЕКЕМВРИ 1968 Г.--СЪС ПЪРВАТА В СВЕТА ОБИКОЛКА НА ТЪМНАТА СТРАНА НА ЛУНАТА СЪС ЖИВ ЕКИПАЖ !!! 3-ЧЛЕННИЯТ ЕКИП С ДЖИМ ЛОВЕЛЛ ВЪТРЕ (КАПИТАН И НА АПОЛЛО 13 , ПО-КЪСНО) ..

22

Дрът Вейдър

преди 4 години

Ши ми летите ама друг път.Технологийте ви са на същото ниво като през 60-те.Даже и по зле че тогава май е имало и по мощни ракети

21

Ники

преди 4 години

Новоутвърждаващи се сили като Русия и Китай :D .... и двете са се отвърдили векове, преди НАТО да съществува. Осен ако победата в 2 световни войни не се води утвърждаване :D

20

Анонимен

преди 4 години

Трудна работа тъй като няма космос

19

До Анонимен 18

преди 4 години

Кой е продавачът, да не Господ? Космосът е за хора с дух, а парите са за бакалията до вас!

18

Анонимен

преди 4 години

России ако тръгне да превзема космоса ше фалира така както и СССР не успя да фалира. Космоса е за хора с пари- САЩ, ЕС, Китай, Япония.

17

Анонимен

преди 4 години

Тои разбира от Дарт Вейдър и Индиана жоунс нали тони

16

Анонимен

преди 4 години

Ако някой не е осъзнал, САЩ не правят нищо без печалба. Тази наука за Космоса изисква много средства, много смелост и желязна организация. Надпреварата за Луната предният път е била състезание между истината и лъжата. Едните са вложили луди пари, сили и животи и са стигнали до Луната, а другите са минали тънко с лъжа и пропаганда. Да обаче сега дойде моментът на истината и Луната вече е истинска цел, както и околоземното пространство, но пет обиколки са преднина, която трудно се наваксва...

15

Анонимен

преди 4 години

Тия Star Wars са плашило още от времето на Рейгън през 80-те.Анимации-презентации и нищо повече, макар че русите му се вързаха и употребиха огромен ресурс за противодействие с/у заплаха която на практика не съществува. Това и беше целта на САЩ.

14

Анонимен

преди 4 години

Х -37 В

13

Анонимен

преди 4 години

До БауОбщо взето е безумна глупост да се опитваш да стреляш със сателит по наземни или космически цели. Да свалиш сателит днес е сравнително лесна задача, да изведеш и поддържаш мощно оръжие дори в околоземна орбита, обаче е много скъпо и още по-ненадежно! Ето защо сателитите се използват от военните за шпионаж и комуникации.

12

Second sis

преди 4 години

Тамън играя последната игра и съч загрел, да започват

11

:))

преди 4 години

Умрем за значимост!

10

ко ?

преди 4 години

Ние на Земята не може да се оправиме тръгнахме да правиме мизерии в Космоса ЪХХХХ

9

Бау

преди 4 години

Може и да има сателити способни да стрелят към земята. Да се стрелят взаимно обаче, като по филмите е малко рано.

8

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

Само за колонии мислят англо-саксонските психопати. Сега и космоса умуват как да поробят.

7

Анонимен

преди 4 години

За междузвездни войни ще са нужни да отминат поне още няколко хиляди години. Космически по може

6

туладжия

преди 4 години

Ще фърчите а? Ами туул тсксите?