20

Анонимен

преди 4 години

На Балканите никога няма да цъфнем, защото сме си турбо селяни! Все има някой готов да се продаде за пари и това е! България, Босна, Сърбия, Македония, Косово, Албания, Черна гора, Молдова и Румъния никога няма да прокопсат, ако не се свържат заедно в ядрото, което формира цялостно тези народи и манталитета на жителите на Балканите! Само отстояване на изконните традиционни ценности и на справедливостта ще ни извисят над изменниците ни!

19

Сата НАТО

преди 4 години

С никаква химия не са бомбардирани сърбите, нито с радиоактивни материали. Освен това бомбардировките бяха абсолютно необходими, за да се вкарат в правия път.

18

Анонимен

преди 4 години

Някой журналисти гледат много криминални филми,пускат тука лъжи да се пише в форума глупости.

17

САМО ТОЛКОВА

преди 4 години

ли могат "партньорските служби" - да правят записи на улицата. Че толкова супер шпионски филми как от спътника ги снимат сме гледали. А тук пълна п.ростотия - двама души си разменят пакети на улицата. Аре у лево - ако имаше нещо толлкова шпионско на улицата ли ще го правят. Че те нашите Ц. дилъри на дрога по се пазят от случайни свидетели...

16

Анонимен

преди 4 години

Ааахххъъххх ! Какъв е тоя "шпионин" дето ще дава пари на улицата в плик на друг "шпионин" а не на скрито място ?Пародия на видео подобно на холивудското кацане на Луната

15

Анонимен

преди 4 години

като няма друго клипче от ютуб за баламите да коментират

14

д

преди 4 години

Става въпрос за РУСКИ шпиони. Ама от ДНЕС.РУ се притесняват да не се минат, та в гръмкото заглавие намесват България. Важното в главните букви да не е любимата Русия.

13

Анонимен

преди 4 години

До 12 В грешка си,Милован Дрецун е роден във Враня,отрасъл е в Сурдулица ,по тия краища власи няма,преобладават еничари от български произход на сръбска служба!

12

Анонимен

преди 4 години

По всяка вероятност това е заснето от сръбски разследващи журналисти ,но по стара традиция политиците в Белград замесват и България!Като казват ,че уж много сме протестирали,което не е вярно,защо сърбите не казват от къде прелетяха руските военни заедно със С-400 за да кацнат в Ниш?Тихомълком нашите министерства на външните работи и транспорта са дали разрешение на 22 и 23 октомври на руски военно-транспортни самолети да прелетят над нашето въздушно пространство!!!Баце е така и с тия,и с ония

11

ДАНЦ

преди 4 години

Милован Дрецун е отявлен българофоб от влашки произход. Особено активен по македонския въпрос. Радетел за нова Югославия.

10

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

..... "Страхотни приятелски бомбадировки" на "Демократите" на Балканския Полуостров! ... С "БЕЗВРЕДНА" химия ..... !!!!! .... И сега 20 години и малко след това ..... Наистина ли се чудите за една от водещите причини на "БУМА" от тежки Онкологични и други заболявания в България ?!?! ..... А колко тежко болни деца с аномалии ?!?! ..... Обаче то за това няма проблеми и се "мълчи" ......... Все пак НАТО са ни такива ... "големи приятели" ... ПРЕДАТЕЛИ И *** - ПЪЛНО Е С ТЯХ В БЪЛГАРИЯ !!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Дречун нещо се объркал!Ние нямаме разузнавателни служби,освен това е в сферата на фантастиката ,българи и северомакедонци срещу сърби!Може ако макетата са двойни агенти и всъщност са на сръбска служба!

8

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Поредните "ХАмерикански" глупости ..... Един Бог знае какво точно пак искат да постигнат с тия тъпотии ........ Но то ще се разбере в скоро време ! .... Както се казва - ЩЕ ИЗСКОЧИ ЗАЕКА ОТ ..... ЦИЛИНДЪРА ! :) ;) :) ..... Но на 1000 процента "ХАмериканските Демократи" са замесени , и са в дъното на това !!!!!! ...... Ей като си спомня през 90-те КОЛКО "ДЕМОКРАТИЧНО" бомбадираха Сърбите с ... уран ! ... И тия "приятелски бомби" дори падаха чат пат и в "приятелска" България ! Страхотно просто!!!

7

Анонимен

преди 4 години

От това , което се вижда, става ясно, че тези двамата са яко шпионирани, заснети и т.н. - от кого ли. Много неща остават неясни, но явно много различни шпионажи се конкурират в Сърбия. Шпионаж разобличава шпионаж, което си е пак шпионаж

6

Е И

преди 4 години

КОКИНОВ го записаха, че е марионетка на ТИКВАТА, агент на ГЕРБ и бандата МУ и какво му се случи. Адвокатства си по живо по здраво Кокинов вместо да лежи в затвора. А ТИКВАТА МЪН,МЪН аз не съм, може би , КОЙ е направил записа. ТОВА е въпроса КОЙ е направил записа и отговора дали е истински ще изплува веднага

5

Анонимен

преди 4 години

А пък Джеймс Бонд е бил забелязан да пъха пари в гащите на Цеца Величкович в белградска дискотека.

4

ЗАПИСЪТ

преди 4 години

е направен от така наречените "партньорски служби" за да влошат отношенита РУСИЯ-СЪРБИЯ, както и у нас подобен сценарий разиграха за да не допуснат БАЛКАНСКИ ПОТОК. И пак един запис нищо не доказва. Пъво излезе, че това си е сръбски бизнесмен, второ ако аз срещна американския консул и му подам на улицата чанта с дамско бельо това значи ли , че той е гей и аз съм го вербувал за наша тайна дейност....

3

СЪРБИТЕ ГИ ТРЕСЕ

преди 4 години

а нас така ни клатят американците, че ни изпопадаха зъбите

2

Сата НАТО

преди 4 години

Много добри новини идват от Србийа. Нашите служби правят сръбските и руските да изглеждат смешни. Руският клепар вече е "осветен", с кариерата му е приключено.

1

Анонимен

преди 4 години

Напред с ЕС и НАТОДалеч от руското блато