32

Тео

преди 4 години

Лелеее,колко злобни душици,лелеее...съчувствам ви,приятели!Ама наистина-нека да напишат някоя статия за вас,нещо,което сте сътворили,направили,измислили или поне дали идея,или просто...успели!Е...няма ...в панелките е така!Гроздето е кисело,надсмиваме се на другите,докато градят, а ние жмулим кисели краставички с пърцуца. А, и, разбира се, разбираме от всичко! Важното е тая мома да е tъпа на мотика а ние да сме най-умните! Единственото, което не ми хареса е изказа статията! Иначе / браво на нея!

31

Анонимен

преди 4 години

"Там я впечатляват желязната дисциплина на китайския народ, програмата за социални точки, подобна на кредитната, в която губиш и печелиш точки в зависимост от действията и поведението ти"И какво му е впечатляващото на социалните точки в Китай? По-зле е и от книгите на Оруел.

30

Анонимен

преди 4 години

Тая лелка ли е на 20 години???Ужас! Има излъчване на офисен планктон.

29

Анонимен

преди 4 години

adidas май забраняват да им се изписва името от такива третокачествени и сайтове като Д н е с . б г.......хахахаха

28

До 33

преди 4 години

Ем... щом е хомосексуалисти, защо и е да си намира мъж? Колко дърта е тая? 100% е 33г+. Статистически погледнато, сигурно е била изнасил.ена като малка, те така се възпроизвеждат...

27

до Копировачката

преди 4 години

Като копирахте тоа Текст кой знае пак от кой друг сайт не видяхте ли че работи за АДИДАС Германия и в инетнет Адреса и е в Германия а не в България

26

До 31

преди 4 години

Само не ти каза хубава ли е, и дали е девствена. За готвенето няма да питам. Щом е феминистка...

25

Дедо ви

преди 4 години

това име - Йонел - много модерно бе, полово натурално, искам да кажа неутрално

24

sdf

преди 4 години

Създала е своя старт ъп, а е работник в някаква друга компания...

23

Г.Т.

преди 4 години

До Анонимен 28Лятото ръсих семена, за да има какво да ям!Зимата мисля да ръся сол срещу заледяване!Ама никога не съм ръсил за нечие настроение!Поздрави!

22

Анонимен

преди 4 години

След шест години работа за една от най-големите компании в Европа...Редактори нямате ли? На 14 ли е започнала работа?

21

Анонимен

преди 4 години

Що за злоба! Не ви ли е срам поне малко!!! Ако не ви интересува подчинете и толкова!

20

Анонимен

преди 4 години

Изпочупиха си краката да се завръщат в България, сериозно!

19

Анонимен

преди 4 години

Кой е тоя Йонел? Някой назобан пубертет ли?

18

Русия

преди 4 години

Йонел? Звучи ми на турско мъжко име!!Еко система, маратони , Африка. Абе приказка.Поне е хубаво, че обясни, чи комунистите са със 100 лета пред другити.

17

13

преди 4 години

На такива съчинения не вярвам. Дори да е истина, не ме бърка еди кой си какво направил. Ако иска да си дари органите на Баце или Решетников, изобщо не са мой проблем всеки луд на земята. Продам ли къщата отивам в Германия до дни. Стъпя ли там отварям сметка и прибирам парите. Колкото открадне България за трансфера, толкова. Съгласен съм. За последно мутрите ще откраднат от мен. Света да изгори, няма връщане в Територията. Да си крадат от който искат.

16

обикновен

преди 4 години

До Номер 7Ало, Иванова, журналиската, нищо не си разбрала, оу! Да беше гледала фимчето, не да си пишеш каквото ти скимне! Аман, от некомпетентни ***, Хвала на деградацията и невежеството!Ай, сакън!

15

Тя не е на 20.

преди 4 години

Просто на 20 създава първия си "стартъп", какъв е, и тя не знае. По скоро е на 30 тая, добре запазена, ама е провалена жена, щом деца няма. На мен ми направи впечатление, че искала да върне на обществото, което и дали най-много, а пък ходи в Африка. Типична слабоумна жена, без характер, която се тласка по общественото мнение. Мене ми хареса водещата, ама малко са и овиснали гърдите. Нищо, като за една вечер не е зле.Край на блогът, благодаря за отделеното време.

14

Анонимен

преди 4 години

Не може да стъпи на малкия пръст на Мария Габриел.

13

БАХ

преди 4 години

20-годишна девойка виждали ли сте?Тази се е преучила и прилича на 43-летна веяна скумрия на шайби с листерия.