202

Анонимен

преди 4 години

Такава беше епохата. За негодующите против режима на турската империя нямаше още право на гражданство и свободно съществувание. Мнозина имаше, които скриваха своите чувства и против волята си пееха химни на султана и на чорбаджиите, но трябва да признаеме веднаж завинаги, че Ботйов стоеше по-горе от тия мнозина. Ако влашката и сръбската земя се пълнеше от различни посредствени и обикновени личности, които бяха напуснали Българя от немай-къде, то Ботйов имаше стотина по-оправдателни причини

201

Анонимен

преди 4 години

Изпращам лични поздрави на нощните телефонисти в три часа.Значи почвам да въртя телефонна любов може виртуална три през ноща яко кърти

200

Анонимен

преди 4 години

Държава управлявана от военни и агенти и хора под пагон процъфтяла няма и няма да има.

199

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е МИЗЕРНА ЗАЩОТО 45 ГОДИНИ СОЦИАЛИЗЪМ, 20 ГОДИНИ ПРЕХОД И 10 ИЗГРАЖДАНЕ НА ГЕРБ. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВДИГНЕ СТАНДАРТА В БЛИЗКИТЕ 10 ГОДИНИ СЪС СИГУРНОСТ, А ТОВА ЗНАЧИ НИКОГА ЗАЩОТО ДО 10 ГОДИНИ ХОРАТА ЩЕ СИ ТРЪГНАТ.

198

Анонимен

преди 4 години

Младите и образованите трябва да седят в ограбената държава, заприличала на клоака и да работят за дърти, крадливи ченгета измамници и ***.

197

Анонимен

преди 4 години

До 13ЕДВА ЛИ САМ ОСЪЗНАВАШ КОЛКО СИ ПРАВ.

196

13

преди 4 години

*** не търпи по-интелигентни хора, дори го е страх от тях. Затова балканите са обречени на деградация и низши гени, до измирането на вида. 10% са с гени на цивилизован вид, но и те ще избягат, ще остане само пияната маса чалгари.

195

Анонимен

преди 4 години

ПЪРВО ДА СЕ СПРАВИМ С БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО.

194

V

преди 4 години

Кво изтичане на мозъци ?Тиквата управлява държавата избран с гласовете на ромовете и Митьо пищова. Къде са те мозъци ?Мафията герб трябва да спре да мрази работниците защото само те могат да направят работеща система .Мозъците нямат никакъв опит. Много от тия хора са вече стари .Други бяха ударени от ченгеджистите на герб .А герб са давали земя в индустриални зони на хора които нямат никакъв опит с машините които са купили. Трябва герб да си ходят ,а не да ни говорят за мозъци дето не са бачкали

193

Анонимен

преди 4 години

В България се живее на инат, който смята, че целта на живота са парите е в много голяма заблуда. Парите са средство, а безценните неща са целите, които си заслужават усилието. Въпрос на интелигентност е да знаеш какво да си пожелаеш.

192

Йово

преди 4 години

Само няколко предложения на кабинета Борисов 3. 1 - Майчинските след 1 година - 375 лв.2- Детски надбавки 40 лв/мес. за 1 дете за 2 - 90 лв.3- Първият ден от болничния да не се плаща.(т.е като неплатен отпуск се получава).4- Много от прегледите на осигурените лица и деца не ги покрива НЗОК(т.е плащаш и накрая дръжки).Има още много примери но и тези са достатъчни. Ако по този начин Борисов иска да спре изтичането, редно е да отиде на психиатър.

191

Анонимен

преди 4 години

Дали ще е този или онзи, докато този народ е подвластен на "вековната злоба на роба", както е писал Г.Милев, "българският синдром"- мразя ближния си, ще ни закопава.Като говорим за мозъци, Гео Милев, "шуми Марица окървавена", се сещам за друга фраза: Народ, който не помни грешките си, е обречен да ги повтаря.

190

Анонимен

преди 4 години

Ако този доживее старини на свобода, значи няма справедливост на този свят.

189

Анонимен

преди 4 години

Тиквата с изтичането на собственият си мозък не се е справил, а пък иска другите да спасява.

188

Анонимен

преди 4 години

Те затова и мият чинии или въртят геврека от сутрин до здрач. Не са ни нужни и не са добре желани тук. Кепенците отдавна хлопнаха за тях.Ами мисля да отворя скоро фирма, ще аутсорсвам в България, понеже труда е евтин. Идвам да се възползвам от евтиния труд на *** и продавам скъпо на немците. А кой на кого трябва ми е през патито.

187

Анонимен

преди 4 години

Да ти кажа ли как да се справиш бе ББ вземи ти, всички политици от прехода, всички бивши агенти от ДС и електората ви от обожатели на тоталитарни масови убийци да изтечете от страната вие.Те другите после сами ще се върнат.*** не щете нали? Докато вие сте там, ние няма да сме там.Докато в чужбина като имигрант чужденците се държат с мен като свой, а в България дето уж ми е родина се държат все едно съм нелегален чужденец там работа нямам и май няма и да имам.

186

Джон Атанасов

преди 4 години

Те мозъците ни изтекоха, останаха само кратуни

185

Механджийски

преди 4 години

Къв си ти бе со.пол, че ще ,,хлопваш кепенците,, за мойте сънародници бе келе,ш епилиран.

184

ния

преди 4 години

малко късно! господа политици.за балканите отдавна е решено да бъдат ромски резерват и бежански център.балканските политици нищо не могат да направят без благословията на големите.кауза пердута!

183

ния

преди 4 години

от вас не зависи нищо...решенията за балканите не се взимат от местните политици,а от великите сили...