67

Анонимен

преди 4 години

Тя и Грета е златотърсачка и вече набара златото. Разхожда се с яхта по света.

66

Анонимен

преди 4 години

Тези дечурлига на снимката не са ли златотърсачи?

65

Анонимен

преди 4 години

Глупости, всички деца със забавено развитие изглеждат по подобен начин. Това дете има нужда от специални грижи, вместо това го експлоатират. Това е нечовешко!

64

Анонимен

преди 4 години

Дори децата превъртяха заради либералите.

63

(-_-)

преди 4 години

Всеки човек някъде по света има двойник или поне много приличащ на него.. Това е, защото всичко е дошло от няколко експериментални маймуни..

62

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми колеги, както виждате от нагледния материал, Грета още от тогава е обичала да бяга от час за да се снима в медиите. Приемаме това като безспорно доказателство на тезата на уважаемата журналистка подписана по-горе....

61

Анонимен

преди 4 години

До Деян.Ти поне си имаш и име .Не те съдя.Простими ако те боли. Обичам те!

60

Анонимен

преди 4 години

Лицата са идентични защото и двете страдат от Fetal Alcohol Syndrome, там всички си приличат. Проверете сами, информация бол.

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСъжалявам. Прости ми. Не си лош .Затова те обичам като човек!

58

Трагедия

преди 4 години

Направо е нужен нов Шекспир да опише как от либерализъм, толерантност и постмодернизъм една малка, но агресивно креслива част от човечеството откачи, дерайлира, превъртя и скочи презглава в някаква алтернативна вселена. За щастие обаче това не засяга останалите 98 процента от хората, които си имат предостатъчно реални проблеми, за да се хващат на такива евтини номера от селски вечеринки.

57

Тео

преди 4 години

Лелеее ... тия какво пушат? НЕ била Грета Тунберг ами Грета Маклауд. Леле, леле ... Да се смее ли човек, да плаче ли! Това момиче го съжалявам. Взеха го за маша за изпълнение на нечисти цели. Отделно, позволявайки и това, което е, съвсем и изкривиха психиката. Обвинява, че са и взели детството, а реално тя сама си го взе! Изгражда се един култ към искащите, но не знаещи как да го постигнат, или просто не можещи. А тези, които наистина движат света напред са оставени в забвение!

56

Мда

преди 4 години

Да те е страх да отвориш некоя рибна консерва-току виж изскочила Г.Тунберг с подходящ плакат...

55

Анонимен

преди 4 години

Абе аз имам по-голям проблем.Че ББ е терминатор от бъдещето изпратен да унищожи България че може и всички балкански държави и е изпратен от американския естествен антиинтелект от бъдещето краварник точка ком и добре му се получава.Пък има и друг вариант.ББ досущ прилича на Танос от Отмъстителите може да е тук за да изтреби човечеството до крак, което и обяснява днешните му действия.

54

АнонимеН

преди 4 години

НАИСТИНА Е ГРЕТА !! НЕЙНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ Е ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е МЛАДА!!ВЪПРОСА Е, ЧЕ С ТИЯ ФОТОШОПИ ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРА !!!ЕЛЕНИ С ПО ДВЕ ГЛАВИ И 5 РОГА !! ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ФОТОШОП :D

53

за мезе ви вземат

преди 4 години

С малко нови технологии, можем да си направим колаж как сам ББ подписва Нойския договор и си мърмори "тия главанаци пак се окъкъкха, ще има оставки"

52

Анонимен

преди 4 години

Кое е по трагичното? Че дете което е никое, занимава медийното пространство и е модел за подражание на инфантили с наивността си или че журналистите не знаят какво означава думата конспирация?

51

Анонимен

преди 4 години

По добре да бяхте написали статия, за това как е създадена звездата на Грета. Вече има достатъчно доказателствен материал от достоверни източници и авторитетни разследващи журналисти. А такива статии които внушават извънземна мисия на Грета не само са смешни но и правят медиите смешни. И обида за интелекта на хората.

50

Хммм

преди 4 години

Даже да ми го лапa не става това малко изчaдие Тунберг

49

баба ви Сара О'

преди 4 години

Грета е внучката на Терминатор от втория му брак. Тя е изпратена в миналото да се бори с глобалното затопляне и изчерпването на ресурсите, които ще доведат до Третата световна война. Не случайно тя не използва технологии. Изкуственият интелект и 5G мрежата са първообраза на Скайнет.

48

Стефан Христов

преди 4 години

Ей, и този сайт се срина в тинята! Какво толкова ни занимавате с тая скапана тийнейджърка със Синдром на Аспергер?!...