8

Ха-ха

преди 4 години

Много шум и накрая-нищо!Демократите ще изхабят цялата си енергия да се борят с Тръмп и накрая,когато издъхнат отвсякъде,ще изгубят най-важното-президентската битка.Което значи,че патронът им Сорос окончателно заминава в историята.За какво става дума?Ами вдигайки шум около Тръмп,на практика осветяват тъмните дела на Байдън в Украйна,а те досега бяха малко известни на широката американска публика.

7

Мен

преди 4 години

Тръмп е един корумпиран президент чакат само да слезе от поста и да му връчат оранжевото костюмче. И той това много добре го знае, затова така се дърпа. Всичките му съветници и адвокати са в затвора. Тръмп ще умре зад решетките.

6

Анонимен

преди 4 години

Кучият му си биден е шантажирал Украйна, но Тръмп е виновен.

5

Ай Сиктир

преди 4 години

Ми... мноо хубу, ние кво да прайм ся, да си разплетем чорапите ли?

4

Ven

преди 4 години

Има си начини такова разследване да се инициира. Те в момента разследват как специалния прокурор Мълар е започнал неговото разследване. Тръмп е прескочил всички граници на трезво мислел човек, но това е САЩ сметка ще му бъде потърсена.

3

Анонимен

преди 4 години

Всичко се свежда до това, че Тръмп ще бъде преизбран и ще продължи да рита либерско-комунистически дупета.

2

Ven

преди 4 години

Понеже изобщо не си разбрал за какво става въпрос. Тръмп е злоупотребил с властта на президентството. Поискал е разследване срещу Байдъни и разследване на украинска намеса в изборите в САЩ 2016, срещу това да се срещне с новия президент на Украйна в овалния кабинет и да пусне гласувана от Конгреса но спряна от него военна помощ за Украйна.Това което Тръмп е направил е да изложи на риск Украйна, Европа и САЩ в името на някакви разследвания, което е пълен абсурд.

1

Victimized

преди 4 години

Понеже никъде точно не пишете за какво точно става въпрос. Фактически искат импийчмент само защото Тръмп е пожелал да разследват конфликт на интереси със сина на тогавашния вице-президент Байдън, което според демократите е опит за очерняне на престижа на кандидат президента.Трудно е да се намери по голям политически цирк от този на двупартийната система на САЩ, която въпреки "сериозните" вътрешни скандали оперира външната си политика с пълна приемственост между демократи и републиканци....