8

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се затвори устата на дългогодишната сръбска пропаганда,която измисли македонизацията,подкрепяна от Коминтерна!Не успяха дори с кървави разправи да сърбизират българското население и измислиха македонизицията и службата за ремакедонизация,която действа и до днес!

7

Анонимен

преди 4 години

До 9Нацияе премале и силн дума ...

6

Анонимен

преди 4 години

Хахаха тези не могат да опазят своята нация пък нашата ще дестабилизират. Каква смешка. Единственият начин да успеят е да се съюзят с римляните и тюрките.

5

Анонимен

преди 4 години

***за сръбските тайни служби,които насилствено македонизират хората,които са македонизирани с терор,убийства,пращане концлагера в Голи оток,с уволнение от работа,недаване на работа и тази терористична служба за ремакедониязация е крайно време да се закрие и да се каже на хората истината за македонизацията!Никакво ЕС за Сърбия,куу.р за тях!Да се извърши лустрация в Македония!

4

Анонимен

преди 4 години

Този *** прави голяма реклама на македонстващите!Сега медиите в Скопие ще разпространят новината,че според известен бг политик българите ги е страх да дадат права на македонците защото ще им се наруши целостта на нацията!Макетата винаги са търсили под вола теле и не успяха 30год.,и сега няма да намерят!

3

ХАН КРУМ

преди 4 години

ШКЕМБЕ ВОИВОДО НЕ СИ НАВИРАИ НОСЪ КАДЕ НЕ ТИ Е РАБОТА НАЛИ ТИ СИ ИМ ПРОДАЛ ПАСПОРТИ НО СЕГА НЯМА ОБЛАГИ ЗА ТЕБ И СКАЧАШ .АХ ТИ *** *** ВЛАШКА.

2

Анонимен

преди 4 години

До ОктайТи си първият ***...к който дрънка глупости тук и няма да си последния. Македонско малцинство - що е то след като няма македонска нация. Това измислено нещо на запад от нас от не се знае изобщо какво е - някаква *** комунистическа измишльотина. А ако някой в България се занимава с подобни глупости трябва да се третира като национален предател.

1

Октай

преди 4 години

Почна се!И аз съм македонец!