128

ами

преди 4 години

Не е ли време управляващите да осъзнаят и проумеят,че шеф на тази комисия ТРЯБВА да я излъчи опозицията,защото няма как човек издигнат от управляващите да разследва самите тях,губи се идеята на работа на тази комисия.Всеки ден обясняват как се борили с корупцията,че при тях такова "животно" не съществува,ето, сега е моментът да докажат че са чисти и не се притесняват да ги разследват,ако и когато е необходимо.Но това за съжаление НИКОГА няма да се случи,защото всеки знае ЗАЩО...

127

Анонимен

преди 4 години

Класовото разделение и съперничество между отделните хора създава атмосфера на голямо недоверие у човека в неговите намерение и отношения Когато работещите са ограбвани ,а престъпниците са на свобода тогава и морално се разлага обществото. Забелязвам че много години се експлоатира сексуалния нагон на политици ,адвокати прокурори и животински инстинкти, а те са благоприятна основа и действия за изнудване от знаещите парливи манипулатори за натрупване на богатства и лесни за обработка.

126

Хаха

преди 4 години

Не само, че иска, а и ще я оглави.Резултатът от 30 г. управление, кога в БГ главен прокурор е осъдил с ефективна присъда висш политик?Някой беше писал, че ако искаме БГ да тръгне напред трябва да бойкотираме целия "политически елит" - включително и медиите, никакви интервюта от политици и мастити олигарси, просто спират да ги отразяват, те си се САМОИЗБИРАТ."Щи спрем субсидията" - каза министър на една от медиите в БГ,реакция? от друга планета са наште политици, милиардерска и щастлива.

125

човек

преди 4 години

Властта иска това, властта иска онова... Коя е властта?Сотир Цацаров Е властта! Не може властта да иска себе си!Това демокрация ли е, или диктатура, която си играе на "демокрация"?Май е второто, а?

124

северомакедонец

преди 4 години

Сега стана ясно защо е ревът срещу Президента за подписването в едноседмичен срок след като смяната е за януари: президентът бави указа за Гешев и Цацаров трябва да подава оставка до утре или като минимум след като го гласуват. Иначе е в конфликт и невъзможност да заеме тази длъжност. Ако подаде оставка без указ трябва да има нов избор или врид. Шум в схемата...Обаче кого интересува Закона пред нуждата... .Няма такива крепости които болшевиките да не могат да превземат!!!!

123

Анонимен

преди 4 години

На Делянчо не му стигна стаж за да стане шеф на ДАНС. Сега вече трябва да е посъбрал. Защо ли предлагат заместители?

122

Радослав

преди 4 години

Дори гробарите ако имаха капка мозък трябва да са отвратени от Цацата! Нали уж техен човек, а един БеСраПеец не е осъдил! Защо така бе другари от Младежкото БКП (ГРОБ)? Нали все ревете, че Курналинка е за затвора? Съгласни сме с вас, ама нещо Разбойко и Цацата не я пипат? Защо ли? Защото БеСраПе = ГРОБ = корупция и наследствен комунизъм! Защото всичките са от едно котило и заедно крадат от нас! Затова Цацата няма да пипне нито БеСраПе, нито ГРОБ, нито Волните, нито Лъжепатриотите - НИКОИ!

121

Радослав

преди 4 години

Избраха си най прекрасния човек, кадър които доказа, че каквата и издънка да направят няма да ги пипне, даже фиш няма да им напише! Това е награда за Цацата за толкова години замитане под масата на всяка глупост на властта! Преди гробарите да ревнат, че сме червени защото не щем Цацата - драги комунисти от ГРОБ, колко *** от БеСраПе осъди Цацата? Има ли дори 1 поне от БеСраПе или ГРОБ в затвора за каквото и да е? Нали все ревете Импексова или там какво си беше? Защо е на свобода?

120

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 116 Смяташ ли че ако БСП бяха на власт , щяха да правят нещо по различно ?Видяхме ги и тях три пъти.

119

Така е ..

преди 4 години

До Ванчо 122 Ванчо , главния прокурор показва крадците , а съда ги вкарва в затвора.

118

Дядо Соци

преди 4 години

Правилно.Човека трябва хляб да яде. Сега чакаме къде ще наместят Манолова. Вероятно президента ще я приеме за съветник.Който се хване на държавната хранилка , няма пускате.

117

Мафия

преди 4 години

Мафия мафия!!

116

Анонимен

преди 4 години

Само бой за вас комунисти !!!Да живее Бойко, Цацаров и Гешев !!!

115

Анонимен

преди 4 години

На Мухобоико крадливата пионка !!!

114

Анонимен

преди 4 години

Добре си вършеше работата Цацаров, добре си върши работата и Гешев, затова мафиотчета и крадци пищят като приклещени ярета.За първи път от 90-та година насам има надежда за България !!!

113

Ванчо

преди 4 години

А, на Гл.Прокурор каква му беше работата до сега и не вкара в затвора крадците ,че сега ще го назначават на една измислена длъжност с парите на хората ? Че , покрай него и бог знае колко храненици на трапезата !

112

Анонимен

преди 4 години

Остана да разчита е само на двама души - Лаура Кьовеши и Румен Радев.Шайката е овладяла всички власти в нсй-бедната и най-корумпиранара Територия.Защото Държава от 19 години няма.

111

.... ..

преди 4 години

Че как няма да го искат,кой ще ги изкара по-чисти от ангели? КЬОВЕШИ,ПОБЪРЗАЙ МОЛЯ ТЕ,ПОЧНИ ОТ БЪЛГАРИЯ........

110

така

преди 4 години

Възпълният Цацо може да го запишем като хамалин на пл. Македония.

109

НАЦИОНАЛИСТ

преди 4 години

ГЕРБ ЩЕ УВИСНАТ ПО ДЪРВЕТАТА!!!