65

ПроСоТо

преди 4 години

До Българинтака е,но повечето от тях са щабни плъхове...Радев БЕШЕ ДЕЙСТВАЩ офицер,пилот "Първи клас" преди да стане президент!..Та "общността " им е една,но РАЗЛИЧИЯТА-ФАКТ!

64

Анонимен

преди 4 години

В тази държава най-голям проблем са хората от системата на МВР И МО които не са малко и са на заплата и пенсия едновременно от началото на 2016г.,там отиват грешни пари,получават се тапи и няма развитие за младите.............г-н президент и Вие също го знаете за съжаление!!!

63

Петров

преди 4 години

До Коментиращ - Защо заблуждавате народа , и Борис Велчев е бил единствен кандидат по онова време...Значи за него може , а за следващите не ???????....

62

Българин

преди 4 години

Погледнете как са охранени нашите официери, какви кореми, какви вратове и гуши! Как ли ще "защитават" родината?

61

ПЕТРОВ

преди 4 години

Радев е подставено лице на Корнелия и приближени,която се е обогатила с определена РУСКА парична единица и е успяла да въведе в заблуждение такива като нас !!!

60

vlady

преди 4 години

До изнервенИма предостатъчно подготвени юристи завършили нормално право, а не милиционерско училище. Прокурорът трябва да е сериозно подготвен в областта на правото, това не е възможно в милиционерското училище - хорариумите на много важни юридически дисциплини са твърде малки и много са на текуща оценка или дори зачот.

59

Анонимен

преди 4 години

Президентът има възможност на два указа - един върнат и един подписан,без да е задължен да се мотивира!Не е дошло време за втория указ,а Радев прави обяснения!?Изглежда, се наслаждава на мотивационните си умения,предвид ситуацията че вече няма мърдане и шикалкавене!

58

днес

преди 4 години

Браво господин президент ,добре че сте ВИЕ ,но за съжеление сам в тази борба за правда.

57

1

преди 4 години

До Прав е Радев,прав си,но от тиквата не приема,нито иска акъл от него.

56

ПроСоТо

преди 4 години

За пръв път от така наречения "преход",който явно ще се влачи до безкрай,имаме ДОСТОЕН Президент!Достоен е,защото е ВОЕНЕН!..А ВСЕКИ ВОЕНЕН СЕ Е КЛЕЛ ДА БРАНИ Родината С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ!!!!!..А в какво са се "клели" предните?..-Зелю Зелев,оня с конската усмивка..."седесара"..как му викаха?..както и да е,забравих...А Първанката?...А да споменавам ли лгвото влчуго "Плюв Нали ев"?!Радев е "Шестицата,която безкъсметния народ изтегли"!..Дали ще я използва или ще я ПРАХОСА ,вече не зависи о

55

Късмет

преди 4 години

Добре, че конституцията задължава Радев да разпише назначението, иначе няма какво да прави за 11 000 лв. месечно и ще трябва пак да ходи по екскурзии с жена си !

54

Прав е Радев

преди 4 години

Ултиматоми приема само от своите шефове ......

53

Милият Радев

преди 4 години

Много на важно се е взел, пък то трябвало само да подпише едно назначение, което не зависи от него !

52

изнервен

преди 4 години

До коментиращ. Ами тези, които имаха право да избират, си избраха Гешев като най-достоен. НЯМАШЕ ДРУГИ ДОСТОЙНИ, затова се получи така, а не че е са искали да избират. Т.ъп ли си или глу.пав и не можеш да го разбереш?

51

Винету

преди 4 години

До 52. Айде и ти като типичен *** взе да се идентифицираш с народа. Ами той народът вече много пъти на избори каза с кого е.

50

Анонимен

преди 4 години

Президентът няма как да не подпише, защото това не му е в правомощията. Това, което беше в правото му, е да предложи друг кандидат за главен прокурор, но той не го направи.

49

мдаа

преди 4 години

Същите охранени дебели офицери които помним от соца. Сигурно са синове на тогавашните.

48

Анонимен

преди 4 години

Радев и Народът - срещу ГЕРБ и Мафията, която се опитва да си назначи прокурор.Нека всеки сам да избере страна според морала си.

47

Анонимен

преди 4 години

"Ние не го избираме за булка." ... само го калесахте за невяста на Шайката. Нъл тъй, Чутуране ?

46

Анонимен

преди 4 години

Баба ми казваше: Който се мисли за най-праведен и Богу не е драг. Това важи с пълна сила за Радев.Дойде като "независим", а се превърна в капсулиран - няма никакви допшрни точки, нито с Премиер, нито с Парламент, нито с Прокуратура, нито с Народа - един "Гюро Михайлов" на Дондуков 2.