9

Анонимен

преди 4 години

До LanЗначи Тодорка Петкова е политик-лъжец? Вярвайте си на псевдоексперти и сектански бръщолевение, такива лабилни душички като теб лесно се вкарват във филми.

8

ГЕРБ

преди 4 години

Въздухът в София е по чист от въздухът в Велинград!!! и в Бургас и Варна е също така кристален ! В Созопол е мръсен -много е замърсен там -защото има червен вятър там!

7

гост

преди 4 години

На село също не се диша, щото напалиха кюмбетата. Ама няма кои да мери ...

6

zeus

преди 4 години

До Анонимен 3Средната норма е нещо като средната заплата, удобен инструмент в статистиката. Какво ме грее средното замърсяване с азотен диоксид като сутрин и вечер, като отивам и се връщам от работа, се надишвам здраво?

5

Lan

преди 4 години

Не само вярвам на airbg, но и се възхищавам на ентусиазма и съм горда с това, че България има второ по големина покритие от датчици в света. Измервателните уреди не лъжат, лъжат политиците!

4

Анонимен

преди 4 години

Не се диша !Газова камера сме, тия калинки ми говорят врени некипели!!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Добре де, това не може да е сериозно. Няма как да излизаш по национален ефир и да се изказваш по този начин. Какво значи средната норма? Ами то ако има 9 измервания със стойност 10 и 1 със стойност 200, много ясно че средната стойност е много по-ниска от максимално измерената. Само че никой не казва че при определени условия "датчика" може да измери много по-ниска стойност от действителната (запушване, въздушен поток и тн.). Защо ни правите на *** бе хора? Вярвам на airbg

2

Избирател

преди 4 години

Аз не вярвам на измервателни уреди, аз вярвам на експертите на ГЕРБ

1

Lan

преди 4 години

Вярвам на airbg :) и на собствения си нос и очи!