23

Тези маймуни...

преди 4 години

Само могат да танцуват, как пък не се реши да стане математик? Доктор, учител, инженер, програмист...

22

Хюго Бос

преди 4 години

Соросоидната ***, която ме дпира са си натрапва истанбулски конвенции, конвенции за детето, отказва да отговори защо от дома се извеждат децата, а не насилникът? Нали не било да отнемат деца и дават за осиновяване. Защо децата , а не насилникът?

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Не е до расизъм,а до отксване на децата от тяхната естествена културна среда,и манталитет,което явно се цели.

20

Анонимен

преди 4 години

Махайте ги тези платени родители,които ще лапат кинти на макс,минали курс на либераство-сороско обучение.

19

245

преди 4 години

Какво стана с децата от Кардам,изведени от семейството, защо не помогнете на бедната многодетна бълг. майка с хубави бели дечица, чудесна "стока" за Асоцията и приемните наемници. Още от сега им се губят следите, вероятно след това ще ги продадат за осиновяване в чужбина ако обществото не престане да блее и не окаже натиск.

18

Анонимен

преди 4 години

Защо не казва,че приемните наемници имат право да ги избират по каталог- етнос,здраве, възраст,че още има деца по институциите, докато СС реват на сайта си,че десетки приемници стоят без работа,че не искат деца от гетата,а се отнемат деца на самотни,бълг.майки за да отговарят на изискванията.Какво стана с децата на многодетната майка от Кардам, дето даже я обвиниха,че ги отровила,нали щяха да излезнат пробите още преди 2 седмици.Излишно е да напомням,че са малки,светлички и гледанивъпр.бедноста

17

жена=вещица

преди 4 години

Как защо? Да свиквате.

16

Абдал до 14

преди 4 години

Точно това говоря,че не се чувствам като тоя на снимката та да вземам всякви. Ако го чувстваш себеподобен го храни ти. Аз на закъсали българчета и без да ги осиновявам си помагам

15

Анонимен

преди 4 години

Не само, че не сме расизти ми сми умни и образувани и работни и сми голяма работа и голе. И мъже и сме здрави и ами!

14

Анонимна

преди 4 години

До АнонименИ двамата сте големи комплексари.

13

Анонимен

преди 4 години

До АбдалАми помогни им. Вземи сюгини ги гледай. Или искаш някой друг, да реши твоите проблеми?

12

Анонимен

преди 4 години

до 6 Жената не е човек, не на празно са ги държали без права. Който е дал права на жените, държавата му винаги се е разпадала-----------------------------+1 човек много си прав.Виж Швейция на какво заприлича *** тотал щета.Нищо не става от тях.Много са ми смешни бг женските се правят на феминиски западен стил.Ние сме свободни ни сме еди какви си.Мъжът не може да се справи с независима жена от какво си независима??? един шамар и долу.Рускини,Украйнки и Полякини ей това са жени истински.

11

:(

преди 4 години

Ако снощи не беше показан в реалити формат този младеж,едва ли много хора щяха да знаят за него и съдбата му.Дамата, която го е взела от дома е за адмирации,не всеки тук приема различните.Не й е било лесно в обществото ни и манталитета ни.Но в случая не става дума за малцинство,където забавлението води до раждане на нежелани деца с ограничен умствен и интелектуален потенциал.Точно от там идва и нагласата ни към различните,тук е отново въпроса за ограничаване на раждаемостта там!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Приемните платени ''грижи" са бомба със закъснител.Трябва да има превенция.Изоставянето на дете да се криминализира.Принудителен труд на родителите му за заплащане отглеждането на детето до 18 годишна възраст.Всичко останало е мижи да те лажем.Никое дете не заслужава да дойде на този свят за да бъде захвърлено от безхаберните си създатели.А те да се размножават безсмислено.

9

Анонимен

преди 4 години

Тази поне открито признава, че на Запад децата се дават за отглеждане на хомосексуални двойки. Между другото, дълги ви станаха статиите, не всеки има нервите да ги прочете.

8

Талмуд=сатанизъм

преди 4 години

Кривоглавите ще ви претопат и ще ви вземат земята. Талмуда учи, че може да се прави секс с дете над 8г възраст.

7

Анонимен

преди 4 години

Да дариш любов, да спасиш детски живот....ама без да ти плаща данъкоплатеца.Това е хуманна кауза госпожо Мария Благоева.Иначе си е работа като всяка друга.

6

До 4

преди 4 години

Жената не е човек, не на празно са ги държали без права. Който е дал права на жените, държавата му винаги се е разпадала. Еврейтв не крият, че искат да ни заличат. Още първия параграф е наврян талмуда...

5

Анонимен

преди 4 години

до 5 гледам коментарите - май са прави англичаните, че сме си си расисти. Децата нямат цвят, а са като цветята - дадеш ли му грижа и внимание, ще разцъфти.---------------------------------------------Ето поредния предател на България.Тия да не си бабката от снимката ?????

4

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите - май са прави англичаните, че сме си си расисти. Децата нямат цвят, а са като цветята - дадеш ли му грижа и внимание, ще разцъфти.