208

Анонимен

преди 4 години

До 213Всъщност е много прав. На англичаните знанието за света е изключително ограничено.

207

Бай Коко

преди 4 години

Ако аз бях от Бангладеш такава майна щях да ви тура. В Бангладеш се обиждат като ги сравняват с България

206

1

преди 4 години

До СпецПак някой друг Ви е виновен! Англизаните ги изкарахте черни, а Вие пак сте най-изписани, най-белите. :) Е, направо хем ми е смешно, хем ме боли, че България нещата не вървят добре.

205

marquise

преди 4 години

Изказаното мнение е оскърбително за всички българи, но пък за това е близко до реалностите.

204

Анонимен

преди 4 години

Не се палете, в кюпа е сложил и Словения, която има доста добър стандарт. Типично британско невежество и омраза към Европа - те винаги са били насочени към Индия и Африка и предпочитат тамошните народи.

203

Гробокопач

преди 4 години

В Англия и пари да ми даваш не отивам;))) То, не, че съм скокнал да ода, дето и да е;))) сам съм си набил клемиите в България. За мен тя е Земя Завинаги, независимо какво се случва. Верно е, че присъствието на Бойко в Свещената Родина се не трае, но ще му вземем мярката. Важното е, целият Български Народ да придобие Съзнание като моето. Тогава нема нужда да се издигат огради по границите! И ЕС ще отпадне от само себе си!

202

Ами

преди 4 години

би следвало хората от България и Словения да имат същите права като англичаните и всички европейци, които обитават Европейския съюз защото страните имат общ бюджет, които разпределят дори и този в конкретната страна да се набира от данъците. А хората от Бангладеш и други трети страни не се ползват с преференция, ама нали са бивши колонии, затова с друго око ги гледат в Англия.

201

Спец

преди 4 години

Първо : Имайки предвид "широката обща култура " на англичаните и специфично знанията по география, не е сигурно изобщо, че той има някаква представа къде се намират тези държави.*Второ: За англичаните всички други, без изключение, са втора/трета категория хора . *идва като последствие от от първото

200

Анонимен

преди 4 години

Някой пак говори и пак не ни оттърва,Абе що ги слушате просто калпав превод

199

Българка

преди 4 години

Хайде и английските пенсионери, живеещи у нас, да бъдат така добри да не се възползват от правата си на граждани на ЕС и да заплащат здравни услуги и манипулации по свободни цени! Не съм съгласна да дотирам с моите данъци пенсионери с 1500 евро пенсии!

198

Георге

преди 4 години

Когато всички са равни и то чужденците след като Англия напусне еu тогава никой няма да ес привилегии както важеше за страните от eu.Естествено и тези от Бангладеш ще трябва даплащат сьщите такси като другите извьн брекзит. То и в Бьлгария има райони които са подобни като тези в Бангладеш и никой не сеопитва да подобри региони които изглеждат в този вид. Не ли видимо за всички Близо до летището на 2 км да сьществува *** гето. Всеки минаващ с автомобила се чуди как е в заможно.

197

Анонимен

преди 4 години

Българският мазохист-министър ще приветства мнението на торите и гоувните за пореден път. Пак има грешка в превода и се извиняваме за лошия превод.

196

Анонимен

преди 4 години

До 199Гените са ни много по добре от много от инбредите в западна и Северна Европа.

195

Анонимен

преди 4 години

Вие изобщо прочетохте ли какво е казал? Няма нищо общо с това, което заглавието се опитва да предположи. Абе откъде ви взимат вас такива "журналисти" бе?

194

Theo

преди 4 години

На тоя британски алкохолик бирата му е дошла в повече !Но на кого ли пречи - нека се намира на работа - да надува кондоми !!!

193

до жмудата

преди 4 години

Дори да е така, то пак ще са светлинни години пред вас. Във всяко едно отношение.

192

Ганя

преди 4 години

Както винаги *** си мисли, че му се полага нещо зараду синята му кръв и се сърди като му кажат, че няма привилегии за него. Че и за раса говори, а не се усеща, че цял свят си е хвърлил семето по тез земи. Гените са му тюрлюгювеч пар екселанс.

191

анонимен

преди 4 години

Прав е. Само че и бангладеш е пред нас.

190

извън контекста явно

преди 4 години

Явно и този се е объркал като Макрон или не сме го разбрали правилно.

189

Анонимен

преди 4 години

Напълно прав е човекът, дори и да си българин живеещ цял живот в България, ти изискват поне 6 месеца платени осигуровки , за да те приемат - та какво остава за чужда държава.