850

Анонимен

преди 4 години

Тодор Живков явно беше упоен, когато го пускаха да се появява на обществено място от 10 ноември 1989 г. вкл. Толкова си личи, че няма накъде повече. Много ги беше страх от него.

849

Анонимен

преди 4 години

Държавните фирми си бяха добре до 1989 г. с малки изключения, но дойдоха надъханите да грабят некадърни демократи и ги фалираха. Свидетели сме на този факт.

848

???

преди 4 години

Защо DW не направи съпоставка между 1938, 1988 и 2018 години за България и за Гърция или средно за Европа? Примерно каква е продължителността на живота в България и Гърция през тези три години. Както са си написали матр`ялчето, си е очевадна манипулация.

847

БГ

преди 4 години

И каква икономика имахте преди ? да пълните бурканите за руснаците ли ? Толкова печеливши ,че като дойде демокрацията всички фирми фалираха защото без държавна помощ са на загуба

846

БГ

преди 4 години

Вчера гледах последното му интервю на живков питат го къде са вноските за пенсиите не може да отговори смислен отговорПитат го за дълговете вика вече са закрити тези които са я водили статистиката и документите ги няма смешна работа

845

Мечо Пух

преди 4 години

Млади сте и не знаете каква мизерия беше след втората световна война и докато плащахме репарациите на държавите победителки във войната. Най-зле беше в първите години до към 1951. Чак към края на 60-те се пооправихме от войната. Нямате си на идея каква беднотия беше преди 1944 година. Има едно изказеане на един депутат Георгиев от управляващите пред парламента, който описва в каква мизерия живее народа на България. Намерете го и го прочетете. Поучителен е.

844

Bad Company

преди 4 години

По времето на соца България беше един смрадлив концлагер.

843

БГ

преди 4 години

Що ти анализи от хора на живков ли предпочиташ?Даже не заслужава името му с главна буква да го напиша

842

Анонимен

преди 4 години

Статистика и анализ от DW за благосъстояниета на хората преди '89 и след '89???? Вие шегувате ли се? Анализ от DW???Не видах в анализа нищо за здравеопазване, работа, ровене в кофите за смет, просия....Не се майтапете така...

841

Анонимен

преди 4 години

Какво има да се мисли, когато държавата фалира, *** съзнателно смениха обществения строй, обраха държавата до шушка и станаха от директори на предприятия и партсекретари едри капиталисти от които сега се оплаквате!

840

за 905

преди 4 години

Ти не ставаш за зъболекар, явно е трябвало да станеш шофьор за да вземаш 400 лева, но тогава щеше да крадеш нафтичка нали. Просто ти е такава нищожничка душицата. Нищожна ти е душицата защото лъжеш за заплатата на зъболекаря. Майка ми беше зъболекар при соца и получаваше 500-700 заплата в Свиленград.

839

блади горанофф

преди 4 години

сега няма да Ви плащат и първия ден от болничнитезащото ГЕРБ не могат да хващат измамите с болнични.Ами по-добре да си оставяме мазетата отворенита крадците да си вземат каквото им трябваи да се пресекат кражбитетака няма да има кражби

838

Bad Company

преди 4 години

При соца БГ цъфтеше и връзваше. Само незнайно защо фалира три пъти.

837

Анонимен

преди 4 години

При тато най-слабо платени бяха висшистите, а човек с осми клас, незнаещ питагоровата теорема и тримесечен ПУЦ за шлосер, взимаше 3-4 пъти повече от тях.

836

Анонимен

преди 4 години

Като четеш недоразвитите комунистически изчадия, оставаш с впечатления, че всичко е било мед и масло, а то фалит на държавата. Какво повече да разсъждаваш? Всичко е ясно от крайния резултат-фалит и разграбване на държавата.

835

Анонимен

преди 4 години

Е тоя долу със зъболекара, той ги разбира нещата. Иска висококвалифициран труд с голяма отговорност да му е безплатно. А то безплатен обед няма, сега си плащат за безплатното тогава. Защото аз като завърших започнах 82г против мойта воля по разпределение в едно пробито село на 140лв. До 89г стигнах мощните 180лв. Що зъби съм извадил които можеше да се лекуват, но за толкова пари толкоз. А шАфъорите взимаха по 300-400лв. Сега колегите или избягаха по чужбина или работят за пари.

834

Жан Виденовски

преди 4 години

Пет години след обявяване на независима България след 500 годишно робство побешждаваме Сърбите във война на живот и смърт,след още 5 години превземаме Одрин.Пет години след 50 годишнен комунизъм фалират банките и ограбват народа.От пари за 4 апартамента в сметката остават пари за един малък телевизор,заплати 5$ на месец....

833

Анонимен

преди 4 години

Всичко е било по БДС.

832

Анонимен

преди 4 години

Линк веднага мога да ти дам. Даже си губих времето да броя на кое място е била България 1988. Ти обаче ми дай линк, че е била на 25-то място първо. Който първи дава твърдения, той първи доказва.

831

Социолог

преди 4 години

След 1944 БКП решава да събере всичките роми от Балканите в НРБългария-исторически факт.Целта е да се подобри пролетариатския етно-строеж на населението...