15

Анонимен

преди 4 години

Времената се менят ще караме тротинетки. Държавата е длъжна да изгради обезопасена инфраструктура за тротинетките, не да кара хората да се обличат като мумии за да оцелеят в градската джунгла.

14

13

преди 4 години

Коментарите са показателни, защо *** изчезват като подвид на хомо сапиенс и това е задоволително. Вместо да поискат нова инфраструктура, за която има предостатъчно пари ако пантеона им от ГЕРБ спре да ги краде, те се лаят едни други кой да спрял да кара еди какво си, и кой как трябвало да кара, защото другия искал да кара еди как си. Обречен, зловреден вид, за щастие, почти изчезнал от планетата. Така се балансира природата, самоунищожението е заложено генетично в най-опасните видове.

13

O.o

преди 4 години

До АнонименЖелателно е да мога да те видя. Малко по-навреме, преди да ми разбиеш стъклото с твърдата ти глава, и да ми оплескаш боята с кръв. Също така е хубаво, да може да понесеш възможно по-малко поражения, за да може сам да храниш семейството си, а не да чакате на помощи за инвалиди. Иначе нямам против да се возиш на каквото ти хареса и прецениш че ти изнася - дори и лагерна количка. Само не ми разваляй стъклата, боята и настроението...Нека сега червените палци да потекат - през оная ми е

12

Сульо

преди 4 години

До Анонимен 5Или си стар дядо, или дрогиран боkлyк защото със съвременно колело не е проблем да развиеш 40-50 км ако си нормален и здрав

11

Сульо

преди 4 години

Тоя с тротинетката като се шибне в някоя кола и я изкриви или надраска,кой ще плаща?

10

:-)

преди 4 години

Тротинетките били 7600, но пък били скъпи под наем (тези под наем са под 1000 сигурно, а и са от няколко месеца).Спестили 12000тона емисии - или от 10 години има 7600 тротинетки или всеки каращ тротинетка е карал преди това ЗИЛ.

9

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 7 Този *** е професор , а ти академик ли си или патриарх ?

8

Питам

преди 4 години

Не искам в града да се движа с 50 км.ч. и някакъв ненормалник да ми се мотое пред колата. Него ли да гледам , знаците , колите около мен или бабата на пешоходната пътека. Ай сиктир !

7

Така е ..

преди 4 години

Тези ел. карачки ще създадат огромни проблеми на държавата. Да се забрани внасянето на тротинетки в обществените превозни средства , или да се таксуват с билетче.

6

До 3

преди 4 години

Всеки разполага с живота си! Ти ако искаш си слагай и скафандър! Как си представяш да взема тротинетка под наем за 500 метра и да си сложа каска дето преди това я е слагал някой kлошар или римлянин? Или предлагаш хората, които ползват тротинетка под наем цял ден да се разхождат със собствена каска?

5

Анонимен

преди 4 години

тоя ми ти професор май нивга не се е качвал на колело...ще му дам едно и да видим как се засилва с 40 или 50 км....ако дигне 15 ще е чудо

4

Анонимен

преди 4 години

Няма инфраструктура. Той може да кара с 25 но автомобила кара с 50. Когато ти си с 25 и караш в насрещното защото си безсмъртен - с каската имаш поне малък шанс. Иначе шофьора ще трябва да те лежи като за човек. И трябва категорично да се ЗАБРАНИ карането по тротоарите. Там вървят малки деца които не могат да се пазят и разчитат, че са в безопастност. Или да си пускаме децата с каски и бронежилетки да ходят по тротоара до училище? Нали затова живеем в общество а не в джунгла?

3

marquise

преди 4 години

Не съм съгласен с мнението на проф. Иван Тодоров, че тези които ползват т.н. електричрски тротинетки, движещи се със скорост до 25 км/час не трябва да носят каски и сигнални жилетки с така изложените лаични и избирателни мотиви/съображения/. Не се сочи, каква ще бъде сигурността на ползащият тротинетка при ПТП в условията на сблъск с МПС или при удър в неподвижна вещ - дърво, сграда и т.н.Липсата на каска може да се окаже фатална за живота на ползващия това превозно средство.

2

Анонимен

преди 4 години

Герберяси ние няма да правим секс с тротинетките изобщо не ви влиза в работата колко струва минута с Тротинетка.

1

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Виж как един стар замисъл се превърна в ежедневие. Преди 15-тина години гледах един по телевизията, който обясняваше/рекламираше тротинетка за възрастни и колко е удобна да я нарамиш да идеш до спирката после врът , до работа (ставаше дума за чужбина) , и ето че с развитието и най-вече с поевтиняването на технологиите вече се чудят как да се справят с това решение , превърнало се в проблем