36

Анонимен

преди 4 години

Заглавието на статията изисква отговор и той е: в лагер е лошо, затова се върнете у вас.

35

Анонимен

преди 4 години

Гербаджиски ***,ни увещават,как в родната татковина се живее добре .Как средната минимална заплата е 1400 ,а хората в провиницията работят за 600 лв -чисто .

34

88

преди 4 години

Без три пръста нема Кръста . Да им направят една Сребреница те знаят как сръбските босненци :) и няма проблем

33

ined

преди 4 години

Никой от пакистанците не каза, че иска да работи, всичките са дошли само да спат, ядат и пият.

32

Додо

преди 4 години

"Не е възможно да се живее тук. Виждате това", казва Йемшир от Пакистан."================================================Решението - отивайте си у дома! Евреите ви набутаха в Западния свят и ви използват като оръжие за разрушаването му. Тук не ви е мястото, с присъствието си в земите на европееца разрушавате както европейската цивилизация, така и вашата. Държавите ви имат нужда от вас! Вървете си при своите!

31

Анонимен

преди 4 години

Значи от утре искам жирафи фауни и басеин до лудницата купих Ферари и минавам на специални умения зоопарка дае с водопад и лъвът да нее гладен проверка на всеки час плюс редовните абонати поздрав за един добър приятел

30

Анонимен

преди 4 години

Да си ходят откъдето са дошли.

29

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Няма страшно !Така ще бъде само, докато са на Балканите.Минат ли по на запад ги очакват баба Меркел и мек Макрон с разтворени обятия.

28

муспи

преди 4 години

Диваците настояват, най напред във всяка палатка да се постави телевизор. После какви са тези палатки - искаме апартаменти с бани и балкони. На всеки бежанец мерцедес! - така ни обещаха нонпрофит организацията Шалом. Искаме и нормални условия за третия пол. Не искаме да ходим в България, Румъния и особено гърция и турция , - те са най гадните фашисти, отричат холокоста - мизерия, пред която Босна е курорт.

27

бай ганю

преди 4 години

не човешки съдбиколко големи късметлии сме ние че нямаме този тип проблеми

26

Само питам

преди 4 години

Втората Световна е била разрушителна за Гремания , Франция , Англия , Италия , Белгия и всички сегашни развити икономики към които драпат тези "жертви на войната" в страните си . ДАЛИ ТЕЗИ ИЗБРОЕНИ СВЕТОВНИ ИКОНОМИКИ ЩЯХА ДА СЪЩЕСТВУВАТ АКО ГЕРМАНЦИ , ФРАНЦУЗИ ,ИТАЛИАНЦИ,БЕЛГИЙЦИ БЯХА ИЗБЯГАЛИ ОТ СТРАНИТЕ СИ ВМЕСТО ДА ЗАПРЕТНАТ РЪКАВИ И ДА СЕ СКЪСАТ ОТ РАБОТА ЗА ДА ИЗГРАДЯТ ЗА СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ ЕДИН ПО-ДОБЪР СВЯТ ?А сега тия търтеи изоставили родината си отиват наготово , хленчейки .

25

Анонимен

преди 4 години

Защо просто не се отбиете за малко в Пакистан по-добре? Някой да ви е канил тук? Да са ви обещавали много добри условия на настаняване?! Какво искате от европейците по-точно, животни такива? Ще ви предложим петзвездни хотели безплатно, стига и вие да започнете да предлагате такива за всички европейски навлеци в Пакистан. Откога сте във война и вие, бе?

24

Алокакси

преди 4 години

Ми да ги запалят да се постоплят.

23

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли имигранти плакатите къде изчезнаха, срам за Европа че не ги връща обратно поне, кой оцелее зимата да не се притеснява ще има и друга зима

22

Анонимен

преди 4 години

Тия пакистанци не влизаха ли в Англия с предимство,понеже са към Британската общност.Да ходят в Лондон там кмета е пакистанец и може да уреди нещо!

21

Анонимен

преди 4 години

Лагера бил построен върху бившо сметище и е близо ,до минно поле!Евала на босненците,мигрантите сами трябва да се сетят ,че са нежелани и да се връщат от където са дошли!

20

111

преди 4 години

"Трябва ни хубаво място, където да живеем, спим, ядем, пием" ехааааааа, за работа

19

дада

преди 4 години

баба Меркел заслужава по една пръчка от всеки премръзнал имигрант

18

Анонимен

преди 4 години

Добър вечер на братята как сте братя

17

Анонимен

преди 4 години

Ще товарят Босна, защото Западът не иска да се товари.Нали на всички е ясно, че пакистанец с пари си взима дипломата за лекар, самолетния билет и пътува за Англия, когато си пожелае?!Тези са най-бедните и неуки от всички пакистанци, афганистанци и сие и те не представляват интерес за западните икономики.