26

до Фатмака

преди 4 години

"Тръмп е честен милиардер и за това българските мутри и бай *** му завиждат."Точно толкова честен, колкото Илия Павлов, или Баневи. Просто един изпечен егоистичен мошеник. Не му пука за никой, освен за зaдника си. В кухата му кратуна няма нищо друго освен пари, пари, пари. Няма капка морал, а ценностната му система просто липсва. Как такъв дънер може да бъде пример за цяла държава!?

25

Русофил

преди 4 години

"...търгаш по отношение на военната помощ за съюзник, който е в обсада..." - Украйна е в обсада от атлантиците, които я тикат на война с Русия

24

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината, в САЩ гледат на битката между демократите и републиканците като на битка за запазване на нормалните човешки ценности. Един вид борба срещу джендъризма, породен от феминизма. Гарантирам, много голям процент от американците възприемат нещата така. Те са гарантирани гласоподаватели на партията му.

23

Анонимен

преди 4 години

Тръмп наследява от баща си 17 милиона. Сега е милярдер. Струва ми се доста голяма разликата...

22

българин

преди 4 години

Мирише на пръст вече тоя! Какъв " президент" какви 5 лева?

21

F5

преди 4 години

Има и руски търци, смесени.

20

АнонимеН

преди 4 години

До Истината за ТръмпБРАВО МНОГО ДОБРЕ НАПИСАНО!!!ТРЪМП НАСЛЕДЯВА И БИЗНЕСА И ПАРИТЕ СИ ОТ БАЩА СИ А ФАЛИТИТЕ МУ СА С ЦЕЛ ДА ЗАВЛЕЧЕ СЪДРУЖНИЦИТЕ СИ ПЛЮС ДОСТАВЧИЦИ И ДРУГИ ОТ КОЕТО ТЕ ГУБЯТ ОСНОВНО А ТОЙ СИ СПАСЯВА КОЖИЦАТА!!ТРЪМП Е МЕДИЕН ЦИРКАДЖИЯ НА КОЙТО НЕ МУ ПУКА НИТО ЗА ХОРАТА НИТО ЗА ЖИВОТНИТЕ НИТО ЗА РАСТЕНИЯТА !! МОТОТО МУ Е ПРЕСУШИ РЕКАТА ИЗСЕЧИ ГОРАТА И НАПРАВИ ГОЛФ ИГРИЩЕ!!!

19

F5

преди 4 години

Търците сигурно подлагат на радиация руснаците,както и нас българите, но руснаците са много уязвими, мутират лесно, не ги развращавайте , те могат да бъдат ваши приятели. Ами Чернобил?

18

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП Е ОТЖИВЕЛИЦА!!НО ДОКАТО Е НА ВЛАСТ ЩЕ БЪДЕ ПЪЛНА МАРИОНЕТКА НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ОТ КРЕМЪЛ!

17

F5

преди 4 години

На мишките им говорете на руски, на кравите на испански, на конете на английски, на кучетата на български.

16

Истината за Тръмп

преди 4 години

"До 1990 г. Тръмп и неговите дружества са натрупали дългове от над 3,5 млрд долара. Организацията му успява да убеди кредиторите да намали дълга и то четири пъти през последните три десетилетия."Това е малка, част от невежеството на шопаpa.Богатството го наследява от баща си и през целият си живот не го е увеличил и на йота.Фалирал е хотели, казина, развлекателни комплекси. Върти едни пари от едно на друго място.

15

Бизнесмен 50 г

преди 4 години

До 13 "Дъртпръч станал президент и с млада мацка славянка, мноого завистници."Млада, млада, колко да е млада, годни 50. Рекичката и е пресъхнала вече.Като видиш как Тръмп се отнася с нея, разбираш, че е пълен комплексар.Аз си имам една ученичка. Аз и помагам в трудни моменти, а та ми помага... да сваля напрежението. Но не държа с нея като с предмет, а като с нормален човек.

14

Анонимен

преди 4 години

МАГА2020 без конкуренти.

13

Анонимен

преди 4 години

Оранжевия ***...от си отива.

12

Киро Х

преди 4 години

До SHEFA ХМ...фалитите не бяха ли 77?

11

Анонимен

преди 4 години

Дъртпръч станал президент и с млада мацка славянка, мноого завистници.

10

Додо

преди 4 години

"пише "Политико""===============Поредната фейк нюз. Този имппийчмънт е само с цел да препречат пътя на Тръмп за 2020, но вместо да му извадят очите, само ще му изпишат вежди! Ще смаже на изборите Байден педофилa, Бърни комуниста, Покахонтас или който и да е друг от лунатиците - кандидат президенти на "демократите". А парцалa Политико може и ще си пише всякакви диарии по адрес на Тръмп - това им е наредено и това им е платено. В крайна сметка изборите се решават от американския народ. MAGA2020

9

Анонимен

преди 4 години

До фатмакаАбе кой беше за нахлуване в Ирак и Либия навремето и подържаше политиката на Буш и Клинтън ? Кой обяви фалит и завлече съдружниците си за да стане милионер и отвори казина и хотели ?

8

Sichtpunkt

преди 4 години

Тръмп е кyxo, пpocтo паpче.

7

Анонимен

преди 4 години

Тук нямат роля демократи - републиканци, във САЩ законите се спазват Там няма значение дали си политик, президент, спортист, киноартист, *** или някой от средната класа, нарушиш ли закона отиваш в затвора. Майк Тайсън ако беше българин никога нямаше да лежи в затвора. Демокрацията и свободата без да се прилага закона със цялата си сила водят до свободия.