9

Алабала

преди 4 години

Тия некадър.ници кой ги гледа?

8

Факт

преди 4 години

Мачът с Парагвай доказа, че сме готови за параевропейско първенство по футбол!

7

Анонимен

преди 4 години

Е, кво пък, добър резултат. Не е 0:6...

6

Анонимен

преди 4 години

И тоя се оказа карък .Нищо различно от жалкия футбол на Балъков.Парагвай хваща окото .Имат страхотен отбор .

5

897

преди 4 години

Абе в последните няколко мача следя движението на футболистите ни по терена, както и боравенето с топка, и сравнявам с противниковите играчи. Жалка работа, толкова голяма разлика с останалите отбори. Защо сме толкова изостанали, каква е тази липса на мотивация?

4

13

преди 4 години

Англия с колко ги би тези бавно развиващи, 12 на 0 ли беше, не помня. Трябва да ги пускат срещу такива като опонентите на Пулев, пенсионирани и по възможност на инвалидни колички, за да имат поне минимални шансове за победа.

3

se

преди 4 години

Нормална загуба.Няма как да стане чудото и да започнем да побеждаваме.Спорта е отражение на състоянието на държавата.Нека не мечтаем в следващите 50 години за успехи в отборните спортове защото сме много зле на всички нива и всички федерации в тези спортове.Важното е да се режат лентички за магистрали и зали ..

2

не става

преди 4 години

Хахахахахаха о Боже, никога не сме имали по-слаб национален отбор !!!!!!Офффф, оня ден гледах Лестър vs. Арсенал, еми извънземна работа.

1

Анонимен

преди 4 години

10 минути откакто е публикувана новината и нито един коментар. Хахаха, това показва нивото на българския футбол. Повече коментари има под статиите за дневния хороскоп.