12

Анонимен

преди 4 години

Живите организми на практика са биологични роботи които имат свойството да се самопострояват и да се саморемонтират до някаква степен. Всичко това става че специален биософтуер. Инструкциите на програмата са заложени на ниво ДНК.Ако ние наистина разкрием целия програмен код на ДНК-то и всичките му функции тогава възможностите стават неограничени. Не само че можем да спрем старееенето но можем да създадем хора със свръх способности. Наприемер ако човек загуби цял крайник той ще пораства пак.

11

Не разбрал

преди 4 години

абе това 110 години много ли е? На кого му е притрябвало - тези дето отиват към 100 и ги познавам през главите им са минали по три войни, смърт на деца, приятели, роднини, глад, смяна на политическата система с ограбване в единия и другия случай... Пък тези дето грабят и трупат милиони на тях 110 години няма да им стигнат да си ги изхарчат и все ще са им малко...Богатите също плачат...

10

Анонимен

преди 4 години

Тия учени са гола вода.Отдавна се знае че остаряването е програмирано във ДНК-то. Регенерирането на клетките се забавя след като организма премине пика на растежа който за повечето хора е около 35 годишна вързраст. След това тялото бавно започва да губи сили и така до смъртта. Абсолютно нищо не може да промени това след като човек вече се е родил.Може да се промени само ако се модифицира ДНК-то още на ниво яйцеклетка. На теория човек може да стане безсмъртен или поне да живее 500-1000г.

9

шматка

преди 4 години

А ще вдигнат ли възрастта за пенсиониранеЗа един столетник питам

8

АНТИ

преди 4 години

Бира + SEX + непукизъм = здрав и дълголетен организъм

7

Анонимен

преди 4 години

И по една с би Карнобат. Тоест газирана вода с две карбонатски ракий. Ракията ще спаси света.))))) ♥️

6

Даа,

преди 4 години

гледал съм още преди време филм за столетниците. Такива имаше най-много в Кавказ, Япония и в Тибет. Даже и не бяха близвали кафе!

5

са

преди 4 години

Щом тоя,който ни е измислил,ни е измислил да боледуваме и да мрем,значи има причина!И тя е само една-всеки знае,че човека е като скакалеца-откъдето мине,унищожава всичко и не мисли за бъдещето!Тук се включва и самоунищожението,което ни е вродено!

4

Анонимен

преди 4 години

И за какво са ни тези суперстолетници с памперси, ще ги отглеждаме ли.

3

Аз

преди 4 години

До анонимна : Няма да се пренасели Земята - те ще вдигнат пенсионирането на 80 год., та по-малко да достигат до 120.

2

Бачковският

преди 4 години

3 чаши кафе 5 ракии и т.н....Автора да удари 3 ч....ии и да се успокои.

1

анонимна

преди 4 години

Е, и за какво ни е да живеем 100+ години? То тогава вече не ти дреме за нищо. Така или иначе чакаш края. Пък и Земята хептен ще се пренасели, ако всеки вземе да живее до 120 години, а същевременно се раждат все повече и повече хора.