37

Анонимен

преди 4 години

Всеки си има личен живот и слага на аптекарска везна разума си.За мен и мои приятели щастието е спокоен живот, без светкавици и шум, без блясък, уют в дома с мърморещия партньор, с наивните въпроси на децата и понякога до болка омръзващ цветен екран на телевизора.

36

Анонимен

преди 4 години

Това най ми прилича на Бойкостат, и от какво могат да бъдат щастливи хората ? От заобикалящата ги мизерия, от броените дни за аванс, пенсия, заплата, от тормоза на ромите, от арогантното поведение на администрацията която трябва да работи за хората, от безхаберието на управляващите, от канцерогенните и ГМО храни, от нуждата на животоспасяващи лекарствя списъкът е дълъг. Когато се прибера в България виждам едни озверели и бездушни хора, нормално хората вегетират с ниските доходи.

35

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

До Баааси Момко,аз съм чел много повече от теб всякаква литература,участвал съм в проектирането на ИМКО когато бях успешен студент и после докторант......има много хляб да изядеш докато ме стигнеш. Ти недей гледа парите или джаджите,защото си туземец част от туземския народ бУлгари дето за тях златните верижки по ръцете и гърдите ми са символ на благополучие и просперитет.Сега виждам че се пънеш с едни гърди напред колко си щастлив с парите докато за нас това са просто хартийки с цифри

34

Баааси до гущера

преди 4 години

Изкарвай и 2000 на ден и си ги харчи с кеф. Аз съм щаслив и с 1500 на месец. Най-вече защото не търся щастие в парите.Явно не четеш много книги (или въобще не четеш) и не знаеш колко проятно занимание е това.

33

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

До БааасиТи си *** оскотялия лузър със 1500 лева заплата,че аз я правя за три дни ве.Тука наистина ги правя за три дни в Норвегия в ИТ сектора при положение че не работя натоварваща работа.И тия 1500 те правят щастлив? Ти не знаеш ли че голям разход са тия шоколадените торти? То се вижда че нямаш пари за кола и компенсираш с книжки и списания Космос от 80-те и правиш джогинг които само тичат несретници надяващи се но софийско жителство

32

Баааси

преди 4 години

Живея с около 1500 лева на месец в София. Като от тях плащам и наем. Това е около средната за града заплата. Щастлив съм. Пътувам с градски транспорт и чета книжки. Тичам в парка. Ям шоколадови торти. В добро здраве съм, родителите ми също. Всичко това ме прави щастлив.

31

Анонимен

преди 4 години

Толкова са щастливи, че от щастие всеки ден се млатят по улиците, споменават майките си и т.н.

30

Анонимен

преди 4 години

Към училищата.Не събуждайте у децата жажда за знание, защото знанието събужда мисленето, а мислене не ни трябва, то е опасно умение. Ние нямаме нужда отзнаещи и мислещи, а от можещи да бачкат. Трябват ни яки хамали. Забравете знанието. Ние си знаем работата.

29

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

До БааасиЗащото 90% от българите живеят като ckотове и със изцъклени жили на врата от завист и злоба към заобикалящата среда....

28

селянин

преди 4 години

как може да има щастливи като ората зимат под 2000лв заплатая ако бех така секи ден ке ревем ама да споменем с добро бай ви Тошо дет ме уреди до десето колено

27

Баааси

преди 4 години

Излиза, че 65% от хората не са се почувствали щастливи дори за момент последния месец. Какъв живот трябва да живееш, че си така?

26

Анонимен

преди 4 години

*** е и ще е невменяем противник на грамотността. Тя му пречи. Тя го дразни. Тя му е трън в очите и ушите.*** си е *** с една цел в живота - пачките.

25

Анонимен

преди 4 години

Цените на хранителните продукти всеки ден растат, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН.

24

двойно по-щастливи

преди 4 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРСамо през турско е било! Искаме си султана и ариенталското ни спокойствие!

23

Зарко Попа

преди 4 години

Станах свидетел как една моя позната се разрева пред майка си - "Хората коли купуват, римонти пра'ят, пък ний..." Сравняването с другите е ключ към завистта.

22

Анонимен

преди 4 години

Боже, прости им!От простотия не знаят какво говорят, нито какво правят. Нека се заврат в дупките си и да си броят жълтичките.Които ще им счупят зъбките. Това е закон Божи.

21

Николай Хайтов

преди 4 години

Щастието е само да го гониш и ще го стигнеш на макавей!

20

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

До Анонимен 33Добре че се родИ да ни го кажеш...Ти не си ли чувал за синдрома ,,Дебел пръст,,?За съжаление писането на малък сензорен екран на телефона може да се окаже предизвикателство за някои бързаци. Печатни грешки се допускат често. А когато се включи и автоматичният коректор, последиците могат да станат объркващи ама като си оскотял в нищета е нормално да се заяждаш за правописа......

19

Анонимен

преди 4 години

До 33А ти си по-неграмотен от 80'те %.

18

Анонимен

преди 4 години

Българите стават все по-неграмотни, а поне 80% от бг т. нар. научен кадър е неописуемо неграмотен по бг език.МОН е свърталище на полуграмотници, както и всяко друго министерство.Иначе, в аритметиките са добре, особено в перманентното "актуализиране" на собствените си заплати. И т. н. и т. н. и т. н. И животът става все по-красив нагоре по стълбата. Времето е чие, гение Смирненски ????