16

Анонимен

преди 4 години

Що не напишите нещата с истинските им имена : кримски татари = роми от герб

15

Анонимен

преди 4 години

Крим е Русия,уКрайнците сега дърпат поляци,нато и САЩ им дава оръжие да създават конфликт с Русия.Занимават цял свят с техните проблеми.Татарите да си налягат парцалите и да изпълняват законите на Русия.В България е анархия в това отношение,опитват се някой да мишкуват ДОСТ и ДПС.Тези да си знаят местото даже прекалиха с кражбите.

14

Некъф

преди 4 години

Да им дадат 300 години затвор, а най добре по една калайка в тиквата.

13

Анонимен

преди 4 години

До Слава УкранУмират,умират - като плъхове *** героите ви .Бандеровците след Втората световна като круши висяха по руските дървета.

12

Паметлив

преди 4 години

Франс прес,Дойче веле,CNN,Вашингтон пост-кое е общото?Ами Сорос!

11

Анонимен

преди 4 години

Само така. На зло куче зъл прът.

10

Бате Гойко

преди 4 години

"това движение се обявява за ненасилствено и твърди, че се стреми с мирни средства да създаде халифат, по-специално в мюсюлманските региони на Русия и в бившите съветски републики в Централна Азия"Тая попара вече я сърбаха руснаците. Пракриката показва, че преговори и разговори с такива елементи са безмислени.

9

Добре е

преди 4 години

Че Русия си прибра Крим, че татарите, подстрекавани от Киев щяха да изколят етническите руснаци след преврата 2014. Видяхме как изгориха стотици хора в Одеса

8

Анонимен

преди 4 години

тия па обработени от поляците - украинции не стига че са покръстени с български книги ами от 200 годишното полко владичество са усвоили диалект смесен с полски думида си видят църковните книги може де им свитни да се нарекат българиникога не са имали нито княз нито държава дощкато ленин да им направи украинската съветска републикамного удобно за запада ами да направим всички бивши германски държави републикиимали са си хорат и крале и столици и история- кво ще остане от германиякраварск

7

Княз Потьомкин

преди 4 години

Аз оставих Крим на потомците на Екатерина Велика

6

Цирк

преди 4 години

Щом са терористи каде е драмата?или в Русия терористите са борци за свобода а на запад терористи?!

5

Номерата на САЩ

преди 4 години

В Русия не вървят

4

Рашистан завзе Крим

преди 4 години

с насилие и в нарушение на клаузите на ООН, като ограби територии на суверенна държава с която имаше сключен договор за ненападение. Руските заселници в България - шута и вън, това са терористите които трябва да бъдат изхвърлени.

3

Крим е руски

преди 4 години

Въпросът е приключен

2

Наблюдател

преди 4 години

ЕС да се учи от Русия как да се бори с тероризма! Браво на Русия, защитава интересите си без да и пука кой какви глупости говори.

1

Анонимен

преди 4 години

ами д аги пуснат да спретнат няколко атентатащото амнести интернешенал си е чиста организация на сащ която създававпроблеми на страни които не се подават на диктат от вашингтон