120

Анонимен

преди 4 години

Този човек заслужава "Стара планина с мечове"! Трябва да бъде показван за пример на българските *** душици! Всяка сутрин по Първа програма с Чинтулови песни!

119

Киро Дедектива

преди 4 години

'Няма труп - няма престъпление'

118

само отбелязвам

преди 4 години

А в САЩ щяха да му дадат дори и медал...

117

недко

преди 4 години

До БГ франседа бе приятел,за това приказвам и аз...един кубик дъски покрива 40 кв,кубика е 220 лв.един квадрат керемиди отиват към 13 броики,керемидата е към 1,10,една греда е към 15 лева..съвсем нормални цени,няма зна4ение искам да кажа че един покрив 80кв..излиза към 5,6 хиляди труд и материали

116

БГ франсе

преди 4 години

До недко 117Недко пич, говоря ти за пълна подмяна на покрива .Смяна на гредите смяна на цялата дървена конструкция , керемиди, полагане на непромокаем матеря под керемидите и след всичко това полагане на изолация от каменна или стъкленна вата минимум 10 см. под покривната конструнция...Другото 5000 евро не са проблем мисля за франсетата след като средната заплата тука е над 2500 евро...

115

Анонимен

преди 4 години

"Хващаш една гьостерица и удряш докато мърда."Не виждам вариант да го биеш с гьостерица и да спре да мърда. Защо въобще използвате думи, които не знаете какво означават?

114

сложих ти + но

преди 4 години

Винаги могат да ги намерят, не се залъгвай.

113

ogin

преди 4 години

Сеч

112

Анонимен

преди 4 години

До 1Ще ме съдят ако ги намерят.Ако не ги намерят...

111

1

преди 4 години

До АнонименДа, ама после ще те съдят за "Опит за убийство"!

110

Анонимен

преди 4 години

Затова не викаш полиция.Хващаш една гьостерица и удряш докато мърда.Като спре да мърда биеш още 30 минути и накрая хвърляш на прасетата.

109

недко

преди 4 години

До БГ франсеа ти сметна ли за какви пари приказваш..по твоите приказки излиза че един такъв покрив идва към 110 лв на квадрат...е тука е малко по евтино от франсето..тука излиза към 40 лв на квадрат,а може и за по малко..но ако наемеш фирма ти го забиват много яко

108

ДО 115

преди 4 години

Та човека е наел Фирма .Чукча не читател , Чукча Писател .Знаеш ли го този ЛАФ ? Или да ти го напиша ?

107

Анонимен

преди 4 години

Който иска да мине евтино наема роми и после си скубе косата. Дай още някой лев за читава фирма, веднъж го правиш.

106

Анонимен

преди 4 години

Бой и за адвокатчето,нали ходи да пазарува,един винкел в адвокатската кратуна и пак да пише жалби

105

Анонимен

преди 4 години

Щом има договор държавата трябва да е гарант! В такъв случай ако има документ че е отпуснал пари, държавата трябва да ги върне и да се заеме със получателя. В тоя случай е измислен сценарий от собственика понеже лъже че искал фирма гарант ама роми!!!!

104

Анонимен

преди 4 години

хора,не пускайте индийци в дома си за нищо на света,все едно да пуснеш бълхи в козината на куче.Един единствен път ги наех да разглобят и сглобят един ламаринен гараж на ново място,единия каза-*** тос покрив само тъй ли се слага,без болтове-и веднага ми стана ясно,че ще се върнат за него след няколко дни,върнаха се,ама аз го бях захванал яко с тел и успяха само да го разместят малко.Тъй,че дори дърва да ви свалят в мазето-не,виждат какво има и как се заключва и се връщат.

103

Анонимен

преди 4 години

Много искам да знам как ще бъдат наказани тези мошеници!Човекът да бъде компенсиран за стреса, причинен от тях!!!

102

Хм

преди 4 години

До СмяхОткога гражданският арест се превърна в отвличане?Откакто тия любимци на БХК са си намерили безскрупулен адвокат да им помага в изнудванията . Би трябвало и това петно за адвокатската професия да бъде тикнат в затвора заедно със "хитрите" роми .

101

баба мара

преди 4 години

появил се адвокат с написана вече жалба ами това е организирана група завечеринки хаиде сега да върнат парите и в затвора да го ремонтират