142

Гошо

преди 4 години

Не президент, а пепелянка. Тъй ще го каже, че да ухапе с отровния си език.

141

Защо никога

преди 4 години

Не намеква дори за Доган и Пеевски.Уж показва проблемите , но факти никога не дава.Този е един богат мърморко , на наша издръжка

140

:))

преди 4 години

До Комунистите ограбихаЗа теб и такива като теб живота започва и свършва с комунистите! А фактически в разкази на писатели като Елин Пелин гърненцето с родовите жълтици се краде от един от членовете на рода! Кви комунисти, като това е било характерно за българина?пп. в посл. време се замислям доколко мъжете са били ставали Бащи, а не само семеосеменители!

139

Червените мръсници

преди 4 години

До Червените милионериТо повсеместно бившите червени БКП величия спъват добрите процеси на демокрацията и крадат с гъзоветее си!

138

абе тоя

преди 4 години

*** като *** !от де го изкопахте тоя бунак бе !?

137

Резил

преди 4 години

Досега, за 30 години, не сме улучили на хубав Президент.

136

:))

преди 4 години

До 148 Не е безличен, а е сложен и неразбираем за ... герберите и не самоТо е като да четеш специализирана литература, а да не познаваш терминологията! Трудно е и не е за всеки! Бойчето говори на разбираем за аудиторията език, по точно издава разбираемите / познати/ звуци за стадото / заплаха, храна, ..../ и се харесва!

135

просто безличен

преди 4 години

Разходих се по статиите. Под статията на Радев има най-малко коментари.Толкова безличен, че дори тези които пишат срещу него не си губят времето.

134

Ани

преди 4 години

Когато седна на магическия стол, въпросната особа трябваше да забрави партийните си предпочитания и да работи за народа.Вместо това, той предпочете да стане говорител на Ген Решетников и г-жата от Крушовица.Пълен провал на човека, генерала и Президента Радев.

133

не мой ни излъга

преди 4 години

Още е живо поколението което възстана срещу комунистическото подтисничество.Този само дразни и ни предизвиква да си спомняме.

132

МъкаНародна

преди 4 години

Ако беше загрижен за народа този трябвашенда каже-"Президентската институция е безсмислена, скъпа и вредна куха парадност,особено в коя случай.Предлагам да се закрие,а парите да се похарчат за нещо народополезно!" Мен не ме мислете-аз си имам 1200 лв. пенсия,а съм получил и 20 заплати при пенсиониране.По полезен ще съм за държавата като пъпешопроизвоител,където единствено се чувствам капацитет.Външната и вътрешната политика са непонятни територии за военен,живял стерилна казармена среда!Видно е!

131

Анонимен

преди 4 години

Ако се разхождаше като манекен и си мълчеше щеше да приемлив фигурант.Отвори ли уста обаче виждаш, че е тотална интелектуална щета, живееща в паралелната реалност на "справедливия социалистически строй". Излиза, че ние с този сме живели в различни държави преди 30 години - той в комунистически мострен елит, а ние роби на този елит. Че по-задължение трябваше да ги харесваме и ръкопляскаме.Отсъствието от манифестация за 9-ти Септември си беше провинение със служебни последствие.Оруел!!!

130

Анонимен

преди 4 години

Тоя само лозунги вдига. Направи нещо за тая държава бе руско поклоннико

129

анонимен

преди 4 години

Вие политиците не платихте НИЩО,плати НАРОДЪТ. Например хората,които и досега през 2019 получават 100 Евро пенсия.. пълна мизерия...Корупция,безнаказаност и никаква надежда за справедливост ..това е България в момента.Красивите речи не вършат никому работа.

128

Анонимен

преди 4 години

Поредния разединител на нацията.

127

Анонимен

преди 4 години

Да обикаляш света на държавна издръжка и в същото време да разправяш колко било хубаво при социализма, когато те спираха на 30км от вътрешната страна на границата си е лицемерие.

126

Анонимен

преди 4 години

Е колко години щеше да е модел стрината? Не е гони ли 50така вече?Аз щях да съм стругар в някакъв смотан соц завод на 180лв заплата и аз да правя консерви та да има какво да си дояждам зимата като спрат тока.Няма злоба бе. Отде ти дойде на ума?

125

Анонимен

преди 4 години

Днес е неделя все пак. Премиерите и те имат почивен ден като тебе.

124

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До Анонимен от пост 132Нека оставим злобата. Защото и аз мога да напиша нещо за теб.напр. Ако не беше 9-ти 11. то ти щеше да копаеш някъде места за нужници .Остави ДесаДеса има 2 факултета знае и ползва свободно 3 езика и можеше да бъде шеф на модна агенция.Все пак била е далечната 1987г. манекен на модна къща Яница.Ти какъв щеше да бъдеш?

123

М, да ...

преди 4 години

До 132 АнонименББ също е на тур. обиколки / не са работнти обиколки щото резултата е единтвено лични снимки с някого/ из страната и в чужбина!