43

Анонимен

преди 4 години

до 49 Не е срамно да те нокаутира Кличко, срамно е да го обиждаш на "малко момиченце"Ето това беше големият срам!

42

Анонимен

преди 4 години

Тоя се скъса да участва в уредени мачове.Единственият му Истински мач беше срещу Кличко и всички видяхме какво стана.Срамът беше огромен.

41

Анонимен

преди 4 години

до 46 Мда, американеца лепна няколко здрави на нашия, но за 100 бона си заслужава да те ударят 2-3 пъти.

40

До 40

преди 4 години

И кво толкова е успял - някакъв тъй п , който цял живот са го били по главата, от което му е размътен и без това малкото мозък.Да ти имах критериите за успял.

39

Анонимен

преди 4 години

Айде ,следващия път може да "победи" някой на количка! Не е смешно ,ТРАГИЧНО Е ! Поне искара някой долар от реклама за боя.

38

Анонимен

преди 4 години

до 42 Момък, нашия няма да се бие нито с мексиканеца, нито с никой за световната титла поради една проста причина- на реванша Джошуа ще пребие от бой Руиз, а нашия сънува кошмари от Джошуа и пак ще си измисли контузия за да не се бие с него. Понял?

37

Анонимен

преди 4 години

Смешника букмейкърите пак са му намерили един тлъст анонимник, който 14 години не е тренирал щото е бил в затвора.

36

Анонимен

преди 4 години

до 42 Точно това ти обяснявам, бе....Кубрат е далеееч от класата на Кличко. Какво значение има тук националността бе? Чувал ли си за Хабиб Нурмагомедов? Идва от беден Дагестан и сега е номер 1 в ММА. Пребива всички наред и вече го боготворят по цял свят.Но човека е уникален боец от 10 години и е без загуба.

35

Анонимен

преди 4 години

До 35 Не става дума дали кобрата има качества да е световен шампионНякой гл*пак беше написал че българин не можело да стане световен шампион Та пак питам защо украинец и филипинец може но българин не може ..Ако нокаутира мексиканеца по някво чудо рефера ,пак ли няма да му отсъди победа

34

Totenkopf

преди 4 години

Тоя наскоро излезна от затвора, не е имал време много да тренира, та тоя "успех" на смока е мега жалък.

33

Shark

преди 4 години

Айдееее, луузърите комплексирани изпълзяха и започнаха да си вдигат самочувствието, плюейки по някой успял. Оня ден беше Гришо, сега Кубрат. Ако искате да знаете на тези хора изобщо не им пука за вашето жалко мнение.

32

-

преди 4 години

А защо ли занимават раята с това ???

31

Анонимен

преди 4 години

На този мениджърите му уреждат мачовете,и заедно делят камара кинти. Винаги се бие срещу старци,или по-слаби от него.

30

Анонимен

преди 4 години

36, Той добре че Кубрат това за малкото момиченце го каза на Владимир, а не на Уайлдър, ако беше на мястото на украинца, щото оня щеше да го прати с еднопосочен билет в Орландовци!

29

Анонимен

преди 4 години

до 33 Човече, Кубрат щом даже не може да разклати тая торба, какво ще прави тогава с Джошуа? И с цялата си наглост заявява, че след това ще бие и Тайсън Фюри. То бива простотия, но това неговото минава всякакви граници. Явно изобщо не си е взел бележка от пребиването от Кличко, но поне сега не ги обижда на "малко момиченце".

28

Анонимен

преди 4 години

до 31 Къде ще ми сравняваш Кубрат с Владимир Кличко, бе? Ти акъл имаш ли? Разликата е магаре и космос. Да не говорим пък за големият брат Виталий Кличко, който за мен е най-великият боксьор в историята и остана ненадигран през цялата си кариера въпреки двете си загуби. Самият Майк Тайсън казва преди години " Ако аз и Виталий Кличко се бяхме били един срещу друг в най-силните си години, само Господ знаеше кой може да победи".

27

Анонимен

преди 4 години

Да беше го цунал бе, да го свали.

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Кубрат е в отлична форма. Видимо е вдигнал нивото на физическото си състояние. Този противник обаче беше по-скоро спаринг и не бива да ни подвежда.Срещу Руис или Джошуа ще му бъде много по-тежко на Кобрата.Все пак победата си е победа.Нека се порадваме на нея, че напоследък няма много български победи в никоя сфера.

25

Анонимен

преди 4 години

До 22Украинец доминира бокса в продължение на деситилетие ...я пак ми обясни защо българин да ме може да стане световен шампион ?Ако може без статии от уикенд ,жълт труд и без нещо от сорта на Ротшилд ,Рокфелер и Сорос ...отговори ми с факти ..

24

Дидка

преди 4 години

Това ,което каза Палми Ранчев за противника на Пулев беше, че е лежал 14 години в затвора не е тренирал активно напълнял ....Похвали мениджърите на Кубрат, които успяват да намерят достойни за неговата " класа" противници ! Честита победа на нашето момче!