63

баба мара

преди 4 години

този съсипа българия от 1 януари 1991 изключително злобно човече и каксега е е в конст съд като не е подписал конст и е бил адвокат синдромът 2 адвколектив съсипа българия

62

Анонимен

преди 4 години

Ф.Димитров от посредствен адвокат умело се уреди в ръководството на СДС и после пей сърце!Премиер ,посланик,на държавна хранилка обиколи света!Ехаа това е да имаш нюх към задаващите се промени! Същата е и лицето на промяната Надето Михайлова/сега Нейнска /.От говорител на СДС,министър и естествено посланик по света!Тези са знаели в началото на 90те,защо да скачат по площадите !Щяха да проправят път на знаещите и можещите а,се оказа,че те са знаещи и можещи!

61

Факт

преди 4 години

Тогава имахме големи надежди за по-добро бъдеще, но на власт дойде СДС с Филип Димитров и България полетя към дъното.

60

6.10.2015

преди 4 години

От декларациите на двамата става ясно, че бившият премиер ще влезе в КС с 5 апартамента в Брюксел, София и Пловдив, които са собственост на семейството му. Всъщност 4 от имотите се водят на съпругата му Елена Георгиева-Димитрова, която е лекар, а само този в белгийската столица е на името на двамата. Той е 100 кв. м и е закупен през 2011 година за 238 000 евро. Далеч по-скъп е апартаментът в София, който е наследен от Елена през 2012 година и е оценен на близо 900 000 лв. Тъщата на бившия министър-председател броила за него от спестяванията си, които натрупала докато работа в Либия.

59

Мак

преди 4 години

Предател!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Един от виновните за националната трагедия и падение се изказва. Дори не го чета, а искам да е в затвора и да работи , за да си изкарва яденето и да преосмисля деянията си.

57

хейе

преди 4 години

аз пък имам пионерска връзка - дотам стигнах и дойде демокрация бях абониран за вестник септемврийче чаках го в пощата а по реповете списание дъга беше кеф като излезе ...дойде демокрацията и вестнижи чук чук жълти вестници по реповете дива работа ...сега пощата е пълна с кредитни брошури и вестник кауфланд и баумакс преди мечтаех да видя лондон и ливърпул градът на битълсите сега се нагледах на емигранти и дъжд и някак ми е мъчно за соц-а и за младините миналото комунизма го няма!

56

Изненадах се, верно

преди 4 години

Че тоя жив ли е още? Една *** се изказва точно по този начин. Ако има народ и съд да се окачи на по-високият клон. Национален предател, ненормален, пидаллл и т.н.

55

хехехФорумджия

преди 4 години

цитирам колегата по-долу махаме панелките от комунизма и ще добавя и заводите от комунизма ако махнем и мостове и съоражения пристанища изградени в държавата по време на комунизма -социализма и оставаме на кота нула и всички днешни поплювковци дето дрънкат каква хубава България е била до 43та година и какви страхотни интелектуалци е имала и как комунизма е попречил на всичкото туй изведнъж остават на улицата и трябва да си строят колиби за да се приближът до цивилизованият живот малко от малко

54

тцтц

преди 4 години

леле бивши премиери държавници, уж интелигентни хора пък се кефят че сме станали слаба държава без боеспособна армия без стабилна икономика ама си имаме силни и богати приятели/съюзници - абе история сте чели образование имате - добрите царе и държавници са знаели че държавата им е силна когато имат армия когато имат ресурси производства и ги търгуват добре сега гордостта ни е че сме свободни да пътуваме и това наистина е хубаво наистина но държавата ни е слаба и пътуваме за да я напуснем

53

Анонимен

преди 4 години

Тоя единствен поиска вот на доверие и го свалиха комунистите.Сега казва,че сме на прав път.Да де ама много бавно се случват нещата и хората се умориха.Освен това пак комунистите са на власт въпреки,че се пишат десни като ГЕРБ и други другари.Било съвсем различно сега от времето когато България беше в социализъм.Кое е различното?Узакониха си откраднатите пари другарите и се писаха десни,уж нямат партийни книжки и никога не са били членове на БКП.Що за наглост?!Къде са истинските капиталисти?!

52

ASD

преди 4 години

Филип Димитров е психично болен човек с доказана диагноза! Той е виновникът заради когото през 90-те българската военна промишленост беше смазана. Като премиер на България нарочно не подписваше разрешителни за износ и така страната ни беше изместена от САЩ на пазарите. ЕСТЕСТВЕНО после беше изпратен посланик там, като награда за ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ СРЕЩУ РОДИНАТА.

51

F5

преди 4 години

Че и нямат право да гласуват май, тия които са набедени за луди!

50

Филип Димитров

преди 4 години

Евреин от бандата на Соломон Паси,хомосексуалист- ексхибиционист иосвидетелстван шизофреник ето тези хора реши да следваш *** Български народе !!!за това сега ще мръзнеш, ще гладуваш и ще слугуваш на западните си господари, които в лицето ти заявиха, че предпочитат ннегри и араби пред теб !Всеки народ си заслужава господарите овче племе Българско !

49

х

преди 4 години

Никой не смее да каже истината, че България умира 1943-та година.Следващите 20 години биват избити най-качествените българи, каймака на нацията.

48

Анонимен

преди 4 години

Банкнота 20 Български лева .Бяха си пари по онова време ..

47

Стою

преди 4 години

Не знам пътят верен ли е или грешен, но много дълго вървим, а края не се вижда.След толкова години преход какво ни е в повече - секс списания, кабелна телевизия и пътуване на запад еднопосочно. Не е малко, но не е и много...

46

Анонимен

преди 4 години

Българинът естествено мрази такива политици от ранга на Филип Димитров неистово. Не са на почит такива хора, разбираемо. Предпочита пожарникарско-ловджийския тип политик с оглед на нивото си.

45

Анонимен

преди 4 години

Ако съборят панелките от комунизма, около 80% от населението ще остане на улицата.Тези хора ще имат две алтернативи:-или да направят колиби от подръчни средства както правят най-бедните индийци-или да напуснат държаватаТолкова за развитата икономика от последните години.

44

F5

преди 4 години

До сатанистите, не се заблуждавайте, че за вечни времена ще сте в ада, ние с нищо не сме ви длъжни, че вие по собствена воля сте зли и не сте ни първи по приоритет да ви спасяваме, но накрая и вас ще спасим! Вие почти нищо не жертвате, с жертва можем да се справим с всеки апокалипсис, без глуповати жертви, въпросът е кое е по-важното. Но жертват ли?! Променете се, колкото, толкова, все файдица,а чак накрая ще спасим и вас!