42

Анонимен

преди 4 години

Проблема и на Диктатурите и на Демокрацията е, че не могат да накарат мързеливите на полезен труд - едните опитват с камшика, а другите с моркова.Азиатците предпочитат камшика, а Запада моркова, затова русофилите боготворят камшика, но тихо и кротко дъвчат моркова !

41

reiseleiter

преди 4 години

До Анонимена те пък западните едни работливи,направо да паднеш...няма по-тъпо и тесногръдо същество от западногерманец...интерсува се само от материалното,няма елементарна обща култура и си мисли,че дунав минава през софия...а професията му е от абсурдна по-абсурдна.и когато го попиташ какво работи,той много трудно може да ти обясни.

40

Анонимен

преди 4 години

Добре, че падна тая стена, че иначе още щяхме да се разправяме с комунисти, ссср и подобни щуротии.

39

F5

преди 4 години

Холивуд , когато има нужда от качествена реакция при нараняване , ги вкарвайте в матрицата , може да се теглят картина и звук от матрицата , които да се преработват с ефекти , че тя матрицата съществува,проект на военните е тя, и банката я имат! Това велик филм и си има продължения, Нео е жив!

38

Лили Барута

преди 4 години

Никой няма да тръгне да брани на Меркел(баба Яга) "демокрацията"...А предателите като Горбачов,никой не ги обича...И гледайте само какви глупости фъфли изкуфялата...

37

Sichtpunkt

преди 4 години

ти от къде работиш и колко ти плаша Сорос за "труда" тиТози Сорос на челото ви излезе! Аз съм на свободна практика и се занимавам с маркетинг и реклама. Това съм учил и съм учил и това практикувам.

36

F5

преди 4 години

Но за да заработи дори още по-бързо на син неон компютъра го размагнитете!

35

Анонимен

преди 4 години

До 24А Путин отдавна да е гушнал китката от цироза !

34

reiseleiter

преди 4 години

само този,който работи с немски туристи може да каже:разделението все още съществува,дори 30 години след обединението източните и западните немци не се понасят...направо си се мразят,защото източният германец се чувства излъган и използван от западняка...даже някои по-радикално настроени източни немци казват:ако имаме възможност ще издигнем два пъти по-висока стената...а пък столипиновските роми благодарение на обединението пътуват вече по света...а ние тук блъскаме за жълти стотинки.

33

F5

преди 4 години

И блутут не е толкова мощен в производството на светлина! оттъмнете го това небе.

32

Анонимен

преди 4 години

До reiseleiterОситата (както им викат) са загубили навици да работят и са с по-ниска култура и ценнмостна система. Нормално е да не могат да наваксат. Колкото по на изток, толкова по-зле. Репресивния режим от времето на комунизма е оставил дълбок отпечатък, ще трябва време.

31

F5

преди 4 години

Какво сте ми разцъкали минуси бе, я сложете син неон вътре в компютъра да видите как бързо ще заработи!

30

Анонимен

преди 4 години

Уникален политик, жалко че вече излизая от политиката. Българското *** няма как да разбере това, достатъчно е човек да види какви ги избираме в последните 30 г - няма нито един политик измежду ***.

29

reiseleiter

преди 4 години

ето какво казват обикновените източногерманци за падането на берлинската стена:да всички искахме да я няма,но всичко приключи с първата целувка и прегръдка с брата немец отатъка и след два дни вече не можехме да се понасяме,нашите деца хванаха куфарите и право в хамбург да работят на брата немец във фабриката,нищо,че бяха завършили архитектура в дрезден...ние източногерманците се почуствахме излъгани от нашите западни братя... а нашите градове се напълниха с азиатци и африканци.

28

F5

преди 4 години

bluetooth произвежда не толкова качествена светлина, затова толкова бавна връзката, или трябва да се изчака да се натрупа синя светлина, за да заработи по-бързо.

27

F5

преди 4 години

БСП , blue tooth на телефоните върши добра работа за производство на синя светлина което е положителен ток , но и телефоните прецакват!

26

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо демократично в това да ви управлява един и същ канцлер или премиер цели десетилетия подред. Това е обикновена диктатура и няма нищо общо с демокрацията. Ако искате наистина да браните истинската демокрация, не плащайте данъци на Брюксел и на правителствата ви.

25

F5

преди 4 години

БСП , истинската светлина не заслепява, тя никому не е навредила, затъмнили небето коппелддаците!

24

Анонимен

преди 4 години

Абе тая за какво говори. Та нали тя унищожи европа тя върна границите. В цяла германия границите се охраняват два часа неможе да се премине от Австрия в Германия. . И за какъв расизъм говори като ни напълни с въ, шки. Тази не виждат ли чее изперкала. За каква европа бълнува като я унищожи.

23

F5

преди 4 години

А защо да няма и социални благини в тази демокрация? Мая Манолова преди да се занимавате с цигганнните се размагнитете добре и изобщо от БСП, слушалките ви могат да вървят на светлина, както сте размагнитени отвътре, фолио и графит на въздушна токоизолирана повърхност, може и в басейн, но пребийте управниците, които пускат ток в басейна и фалшива вода. Кораб в морето да прави вълни да идват на брега, те не могат да наеелектризират цялото море.Вече на по-сигурно място размагнитени жалвайте срещу!