49

Гранда

преди 4 години

Пичове - грандът е това! Гранд каньона, никакъв язовир студена не е!

48

мишо бирочето

преди 4 години

аре ве винкели, много сте отворени като трепете беззащитни хорица и сте 20 на един ама като стане време да си защитавате правата пред големия тиквун се криете по дупките и цирикате. винкелчета....

47

Неук

преди 4 години

Сега му е времето ВиК да се стегне и да изчисти тинята от дъното. вместо да ми се вайкат, че щяло да има аварии, да вземат малко работа смислена да свършат, че като е пълен не са измислили начин да се направи.

46

Анонимен

преди 4 години

Лупи има къща на язовира и това обяснява всичко. Хидрологът на републиката няма ли да си каже мнението

45

Анонимен

преди 4 години

"Другите язовири пълни, само при този имало суша. Според мен прокуратурата трябва да поеме случая."Че има ли закон, който да задължава собственика да не източва язовира си? Да не се окаже, че въобще няма нарушение на закона...

44

13

преди 4 години

Добра работа на кмета, терена изглежда почти готов за магистралка и цех, които да повишат стандарта на българия, че българите започнаха да се връщат и трябва да има къде да работят. Поздравленията са за кметицата и целия екип, идеално свършена професионална работа, която и ЕС ще оцени високо! Това е кмет за пример, с който града може да се гордее и пак да си го избере.

43

АнонимеН

преди 4 години

ВЕЧЕ ОБЯВИХА , ЧЕ ВОДАТА Е БИЛА УМИШЛЕНО ПУСНАТА ПО-СИЛНО ЗА ДА ЗАХРАНИ ВЕЦА ТЪЙ КАТО ДЕБИТА НЕ БИЛ ДОСТАТЪЧНО ВИСОК!!!НО КАТО СИ ИЗБИРАТ КМЕТ ОТ ГЕРБ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ ВСИЧКИ БЕДИ!ПОМНИТЕ ЛИ ГО ВАЛЬО ТОПЛОТО! Е ТУК Е СЪЩОТО!А ТОВА, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ВОДА АМИ ДА СА МИСЛИЛИ КАТО СА ИЗБИРАЛИ КМЕТ ОТ ГЕРБ

42

info205

преди 4 години

Каква суша като за един язовир става дума? Другите язовири пълни, само при този имало суша. Според мен прокуратурата трябва да поеме случая. И онази къде обгазяваше града нея първа да разпитат.

41

Анонимен

преди 4 години

И аз ако бях перничанин не бих пил от тази вода като знам докъде стига низостта и злобата на ГЕРБ

40

Анонимен

преди 4 години

Това е наказанието на перничани от първия Партиен и Държавен ръководител, защото си позволиха да не гласуват за марионетката му.Пак добре, че не е отровил и водата да ги изтрови като мишки.Защото допускам, че самовлюбеният нагляр от Банкя и на това е способен.

39

Male

преди 4 години

Aко беше софийския язовир щяха да изреват здраво, но и той ще пропадне.

38

Анонимен

преди 4 години

Герберастката кметица го източваше години наред, като отклоняваше водата към ВЕЦ-а на мъжът й да произвеждат и продават ток.И това се случваше с мълчаливото съгласие на Бим Башията от Банкя.Ако наистина има Главен прокурор, трябва да й повдигне незабавно обвинение в тероризъм, както и на цялата крадлива и престъпна Шайка.

37

Мъка

преди 4 години

Така става, като се гласува за червените хмери

36

Чичо

преди 4 години

Това, тая скапана демокрация го докара този (и много други) проблем! В златните години на социализъма такива проблеми нямаше.

35

Анонимен

преди 4 години

Ама тоя язовир сега за 3-4 дни откакто спечелиха БСП ли се изпразни или е изпразван през всичките 4 години, когато Перник бе управляван от доказаната крадла и схемаджийка Вяра Церовска от ГРОБ ?

34

Паисий

преди 4 години

БСП дойде на власт в Перник и докара режим на водата!

33

Преял Гербав

преди 4 години

Трябваше да пренасочим малко вода за един ЗАПАДЕН завод за бира и кола и трябваше да вземем от пернишката вода. Ама да сме живи и здрави, купувайте си минералнаПАЛЦИ ГОРЕ ЗА ГЕРБ! Най-добрите хидролози!

32

Анонимен

преди 4 години

Веско пoтното да прави повече концерти в Перник!

31

:)

преди 4 години

Държавата финансира въглищните централи на Доган и Ковачки.Ще имате режим и за в бъдеще и то не само в Перник Горим ***, дишаме ***, но това сме заслужили щото сме ....

30

Анонимен

преди 4 години

...я да видим какво ще спретнат на Русе?