192

Анонимен

преди 4 години

Цацата да не заблуждава хората и себе си... Нито той, нито който и да е от прокуратурата е предложил Гешеф... Гешеф е предложен от Дебелян и дори Боко ще не ще е съгласен с предложението! Не ми е ясно амо защо масово журналисти и юристи се правят, че не виждат това? Чели ли са приказката за голия цар, където никой не го забелязвал, освен едно дете!

191

Яжте Люти Чушки

преди 4 години

В София, пък и по други места, подкупите не се дават в пари на ръка. Раздават се апартаменти, офиси, пацелчета, участия в офшорни фирми и т.н. Та като ми кажат, че Десислава е поискала пари в брой, аз ставам леко скептичен. А като ми кажат, че Гешев не ги знае тези неща, почвам да се чудя къде работи. Та затова си мисля, че тая работа с Десислава я нагласиха за Гешев да му се чуе името като борец срещу корупцията. Който се надява Гешев да направи нещо срещу корупцията, ще има да чака.

190

Анонимен

преди 4 години

Do 198...Трябва първо.Да започне от себе си.Което няма как да стане! Малко крехко мозъче си дечо.Нищо не си нито видял,помниш.Най малко пък знаеш! Но пък иначе си лаеш в нета и си мислиш че всички са като теб неуки и не знаещи! Аре ходи да си лягаш вече! -:) Деца!

189

xmmm

преди 4 години

С главен прокурор "наш човек" Баце става (освен вечен и несменяем) и ненаказуем, каквото и да му открият Прокуратурата ще го измъква.В затвора само неудобните, а "нашите" бандити ще ги измъкваме, те това е днешния Главен прокурор.

188

Пръц

преди 4 години

Гешев трябва да разтури всички комунистически туморни структури в България!

187

Иван

преди 4 години

До ПроСоТоТук е така. Под политическото дърво е обрало с много устойчиви и храстаци и буребаци. Квото падне ще е за тях. И народа там не минава . Читавото не се блазни за пост ,защото Демокрацията тук я получаваш с наложен платеж. Дреха е ,обаче на опаки. Таквъзи е представителната ни демокрация и от там властта.

186

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Тези от парлА Мента имат всички "депутатотомия" И изхода е "лета-телен" !!!

185

Иван

преди 4 години

Да ! Толкова открито не са се опитвали да превземат и тази власт...които стоят зад властта изобщо !

184

Анонимен

преди 4 години

народа се е примирил че ще го управляват из.ро.ди

183

13

преди 4 години

Това нищо не е. Деградацията е на всички нива, това е само 5% върха на айсберга. Убиват журналисти, влизаме в световните класации. Един 300кг който не го хвана чумата, ще купува Български пощи, да разпространяват вестниците му. Той държи и лафките. Електронните медии одавна са превзети, телевизиите, радиото също. Но чак сега се усетиха, че някой може да си печата веснтик и разпространява свободно. Вече не. И така разбира се всичко ще е прозрачно, розово, борим корупцията, българите се връщат...

182

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

181

Анонимен

преди 4 години

Преди малко и Герджиков се хвърли на амбразурата да брани т.н избор на главен прокурор! Жалко, че се е сдобил с титлата професор по право, защото изказването му опозори тази престижна професия!Пълно лицемерие, страхливост и безгръбначност

180

Ludoto Lenche

преди 4 години

...naznachavali Geshev naznachavali !!! Izbirane e ,kogato ima poveche ot edin !!!

179

българин

преди 4 години

Хайде ,хайде.Сякаш ние откриваме "топлата вода"! А защо не кажат как са нещата в Америка примерно.За процедурата за главен прокурор? Ами само за "данъците" следваме почина им?! И измисляме "Европейски начин"Угоден на някого?! Само ще каца.Че Младите хора на тези избори Казаха и показаха.Че си избираТ СВОИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ ЗА В НБЪДЕЩЕ! И казаха НЕ на стари "политически мутри от миналото! А старите политически мутри.Избраха поредният от тях! Нещата сами говорят за себе си и се случват! -:)

178

Анонимен

преди 4 години

Гешев е н..аглец , Бойко-също

177

явет

преди 4 години

Да се смееш ли,да плачеш ли,нечовешка наглост.Поне да не правят такива изказвания,то другото е ясно.

176

Анонимен

преди 4 години

Процедурата за избирането ми беше напълно прозрачна, заяви Делян Гешевски.

175

Анонимен

преди 4 години

При положение че кандидата е само ЕДИН не са избори а се казва НАЗНАЧЕНИЕ...

174

ПроСоТо

преди 4 години

попрегледах коментарите..И знаете ли какво?..-Ами НИЩО,просто попрегледах коментарите..И ВИЕ попрегледахте коментарите и знаете ли какво?...-Ами НИЩО,просто попрегледахте коментарите................На това му се вика "Генетическа особеност"......"ДОКАТО МЪДРИТЕ СЕ НАМЪДРУВАТ,ЛУДИТЕ СЕ НАЛУДУВАТ"..-народна мъдрост.....ето за това ви пуснаха "гювеч" -да се разтоварвате из форумите...."Цар Траян има магарешки уши"...Знаете ли тая приказка?

173

Анонимен

преди 4 години

Гешев, никой не те е ИЗБРАЛ, защото няма друг кандидат!Няма ли друг вариант, няма ИЗБОР!А ти ако имаше 2 грама кураж и мъжество, щеше да се откажеш, ама нали Суджука от Банкя ти заповядва, как да му скършиш хатъра?На Баце му трябва доверен главен прокурор, иначе Кьовеши ще ви навре всичките гербаджии в дрънголника!