61

Анонимен

преди 4 години

Според руските *** само крепостното ракетостроене и крепостните космонавти са в състояние да покорят Луната. Всички други са лъжци и мошеници. КГБ навремето поради пиянтво, махмурлук и нехайство е пропуснала да разобличи американската измама, но руските *** ще поправят тази несправедливост като разкрият истината за силата на крепостната наука и техника.

60

Анонимен

преди 4 години

Фактите не ги интересува на какво вярвате :) това, че малкото ви гръбначен мозък не може да ги разбере е друга тема. Вярвайте си в каквото искате това по никакъв начин не спира прогреса на Спейс Екс и НАСА :)))) ех мале ако бяха кацнали руснаците нямаше да има спор ама на... :))

59

Анонимен

преди 4 години

До 56А на вас колко ви плащат да се правите на пълни неграмотници ?

58

gf hf mf :>

преди 4 години

До 16,Може би визираш т.н. изследвания на Владимир Терзийски? Като изключим троловете, много хора не вярват за кацането на НАСА, камо ли да ги убедиш, че още през 30те някой е пътувал не просто до Луната, ами дори отвъд Слънчевата система...Твърде "far-fetched" е историята, и конспирацията би била твърде голяма, ако това което говори Терзийски е вярно. Никога няма да разберем впрочем/явно. :)

57

Анонимен

преди 4 години

Як ветър ги брули тия янки на месечината, та затуй се вей флаго. Даже и снимачката им хай тех дет излитат от там, а лентата в апаратите неосветена. Ней радиация не я лови, нито мозъците на тез храбри момци... е верно, другаря Бъз Олдрин изглежда леко пострадал, *** възмоно е туй да е от алкохола... или така поне хортуват злите езици!

56

До 54

преди 4 години

Колко ти плашат на ден за тролене от " америка за българия"? Или на коментар ти плащат ?

55

Анонимен

преди 4 години

Да обясняваш нещо на балкански селянин е непосилна задача...

54

Анонимен

преди 4 години

До 50Добре професоре. Предполагам всички останали доказателства също са такива. Видео матерялите от експериментите по времето на 6-те кацания сигурно също са фалшиви. Виж какво не ми се спори :) няма значение какви доказателства ти покажат хората ти си знаеш своето. Такива като теб сте ми ясни. Аре скрий се,че илюминатите и Ротшилд ще пръскат с кемитрейлс.

53

До 49

преди 4 години

Вее се бре, вее се знсмето с цветовете на дъгата

52

Анонимен

преди 4 години

Флагът е издухан от двигателите, вижда се от видеото на първото излитане и по всяка вероятност е покрит вече с прах. лунната повърхност е няколко санта прах и скала отдолу, не са предвидили на първата мисия да вземат дрелка и дюбели за да го фиксират по-добре.

51

Анонимен

преди 4 години

Догодина софияпрайд ще се провежда на луната

50

До 47

преди 4 години

Точно ти като папагал повтаряш едно и също. Никой не отрича , че спътници са кацали на Луната с техника , има там и американски апарати и руски луноход но тук говорим за кацането на човек на Луната. Това е фалшификацията

49

Анонимен

преди 4 години

Интересува ме знамето вее ли се или не ?Знам че има много компетенти хора тук във форума.

48

Анонимен

преди 4 години

До 46Има три световни космически агенции които в от години картографират лунната повърхност и всичко си се вижда. Това, че ти не си си направил труда да се позаинтересоваш си е изцяло твой проблем.

47

Анонимен

преди 4 години

До 45Добре интересуваш ли се от темата или просто ей така си решил да си чешеш езика? Защото така като гледам правиш второто. Лунните кацания са 6 на брой не 1 да кажеш фалшив. Мислиш, че Руснаците не са ги следили какво правят и къде са ли? Знаеш ли как ми е писнало от папгали като теб да ми повтарят едни и същи глупости вече колко години? Как пък не си направихте труда да прочетете нещо смислено??

46

Анонимен

преди 4 години

След година две максимум китайците ще пратят там астронавти на мястото дето уж са кацали американците за да проверят дали е истина. И флага уж забит там дето не се вижда от сателитите

45

До 41

преди 4 години

Тук става на въпрос не за човек да лети в космоса а да стъпи на Луната и то преди 50 години с някаква измислена стара техника за която не е сигурно дали изобщо е летяла. Разликата е огромна.

44

Анонимен

преди 4 години

Отказа да приемеш нещо, че съществува.. Защото не го разбираш.... Неозначава, че то не съществува. И аз не разбирам, как идва ток по кабела и работи ТВ... Ама в факт.

43

Анонимен

преди 4 години

До 42В момента се правят тестове. Много моля ако не следиш темата, а просто си говориш глупости просто недей. Няма смисъл от подобна дискусия. Отиди прочети какво правят в момента Спейс Екс и Боеинг и ще си отговориш на всички въпроси. Това момента е просто детинско.

42

До 38

преди 4 години

Като са готови спейс , боеинг защо не отиват на планетите ? Защото могат да летят само в околоземна орбита. До толкова са им възможностите. 66861