30

Анонимен

преди 4 години

Митьо дамаджаната, чак преподавал по нещо??? То заради такива образованието го закъса.

29

Самаел

преди 4 години

Ех, колко е лесно - ти си философстваш и си гледаш кефа, а другите да минават през Долината на сълзите. Скрий се отлреплко и не се показвай

28

Анонимен

преди 4 години

"Гражданско общество" се изгражда от хора с висок морал и добро образование, а не от прости чиновници, общински съветници - послушни мошеници, крадци, хора без морал и поставени на постове, за които нямат необходимите качества и образование!Калинки на 25-26 години шефове на борда на директорите на АЕЦ Козлодуй, младата седесарка Корнелия Нинова приватизира външно търговки дружества и т.н.

27

noFreeman

преди 4 години

какъв комунист е Бойко Борисов бе... 90-те години беше най-елементарен престъпник, молещ се пред офисите на други престъпници да му дадат работа (демек да пази някой със смешната си фирма Ипон)... има комсомолска книжка, както и аз, но тя беше задължителна... комунист не се ставаше лесно - даже и гадните доносници не бяха комунисти...

26

Анонимен

преди 4 години

"Долината на сълзите" никога няма да свърши, защото реставрираха един свят, който се храни от сълзи. Свят на хищници и плячка. Свят, в който мнозинството хора живеят под заплахата да се превърнат в плячка, и заживяват като животни - на инстинкти, без разум. Джунгла. С бясно препускащи уплашени зверове. Гражданското общество се изгражда от хора, загрижени за общия интерес. Няма надежда за близките столетия, ако продължим да се връщаме - див капитализъм - Средновековие - пещерите...

25

Анонимен

преди 4 години

Г-н Димитър Луджев не си е изрил водката и говори глупости. Професори като него докараха България до това положение да ни управлява пожарникар, бивш комунист известен като Бойко Борисов ! Хайде холан, който откъдето е дошъл там да ходи !

24

Анонимен

преди 4 години

Мерзавци! Защо ни натрапвате всички "недоразумения", които ни вкараха в девета глуха, повече от 2 милиона напуснаха България, колко училища закрихте и колко частни болници открихте!

23

F5

преди 4 години

Светлината лекува,но това не е истинска светлина затова, истинската светлина не заслепява, от нея се вижда.

22

Анонимен

преди 4 години

Защо г-н Луджев не сравнява промените в България с промените, които се реализираха в другите соц страни, да не говорим за икономическия възход на Китай, Южна Корея и др.!

21

Анонимен

преди 4 години

Този бил член на клуба за ,,гласност и преустройство"и какво от това!?Нали Горбачов издигна тези принципи 3-4години преди да основат този клуб в София с одобрението на комунистическата власт!Основателите и първите членове на този клуб са предимно комунисти и комсомолски секретари!Най-хитрите *** ,усетили на къде духа вятъра и повечето се уредиха на държавни постове ,някой станаха бизнесмени с помощта на преватизираха предприятия!Е,имаше и идеалисти като Р.Ралин,но те бяха само за рекла

20

Хайдрих

преди 4 години

Е точно тоя показа на американците какви ракети имаме. Един полковник тогава го псуваше като министър. Не мо медиите ,а на някое дърво трябва да виси!

19

F5

преди 4 години

Я насочете инфраред на мишката срещу болното място!

18

Сократис

преди 4 години

За половингодишното си министерстване като министър на отбраната, тази особа показа какво значи да си Политическо недоразумение, попаднало в дисциплинирано-консервативно-тоталитарната система на Армията.Още с представянето му пред Генералния щаб, той се обърна към висшестоящите военнослужещи с неуважително-подигравателно обръщение(няма да цитирам), с което заслужи презрението си от генерала до последния войник.Следваха още много негови издънки вкл. и пиянски, които го изпратиха в историята.

17

Lo$efff

преди 4 години

Вече няма комсомолки да се връзват на *** простотии.

16

Анонимен

преди 4 години

Приказки на ленинист .Управляват ни наслвдници на Ленин ,Сталин и Троцки .

15

Анонимен

преди 4 години

Едно си знае баба, едно си бае, та и наш Митко. Ти доста допринесе да не се случат нещата.

14

F5

преди 4 години

Докторя са се съюзили да ми цъкат минуси, въпреки че пиша самата истина, светлината как няма да лекува след като е положителна енергия, я оттъмнете небето с изпарение на киселини и химии, насочете срещу себе си леща, ти да видиш!

13

Анонимен

преди 4 години

Този път отзвукът от Франция ще бъде по-бърз, а французите по-умни. И - каквото реши Небето!

12

Ал Тапоне

преди 4 години

Луджефф, ти не Изтрезня като министър и нищо не помниш. Сега не ни занимавай с нощните ти кошмари. И като комунист, са те трудоустроили като "професор" по какво обаче!?

11

Анонимен

преди 4 години

Днес ще изкарате на показ всички тези, коитп активно участваха в геноцида върху българското население и превърнаха държавата в територия.