64

Анонимен

преди 4 години

Макрон е велик лидер. Затова толкова го мразят.

63

Анонимен

преди 4 години

Жива да не бях.Макарона му се включи единия жив неврон и взе че произведе мисъл.Ай си.ктир.И взе че проумя че американците си предават съюзниците гонят си интереса и мразят Европа а Русия колкото и да е лоша чак като тях не е.За крехкостта на Европа да го успокоя Макароне стига рева никой не ще разпад на Европа даже крайните националисти само Льо Пен в твоята държава го искаше *** вече и тя не ще щото другите националисти и казаха че ако не спре с тав глупост за разпада ще влезе във фашисткия

62

Анонимен

преди 4 години

Егати популиста е тоя. Аман от изказвания на тая личност. Дано някой му обърне внимание, за да млъкне най после

61

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Турция никога няма да нападне когото и да било защото скоро ще изчезне като държава Ердоган им е последният президент.

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Кипър е оспорвана територия и е със автономен статус, няма нищо общо с примера който даваш - България."Ако турска армия окупира българия и българия ще е оспорвана територия. Ние ще твърдиме че е българска а турците американците и европейците ще твърдят че е турска.

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВицърт на деня:"нашата териториална цялост е в техен интерес."

58

ШибиРиби

преди 4 години

*** да не се кахъри. Скоро като бутнем Тръмп и семейството му в кауша всичко ще си дойде на мястото.

57

Истината

преди 4 години

Макроне, ти също имаш известна вина за това, заедно с Импийчваният (в момента)!Зорлем вкара русия и китай в западните Балкани, с неподкрепата си за Албания и Северна Македония за започване преговори за ЕС!

56

Анонимен

преди 4 години

До 21Откъде знаеш, че в Русия бият гейовете? Биха ли те?

55

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Никога няма да има европейска армия кой ще произвежда оръжията и ако само един ги произвежда или двама другите дали ще са съгласни да ги купуват.

54

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбирам Макрон иска да каже, че ако Сирия посмее да се защити от Турция, НАТО ще трябва да се намеси на страната на Турция. Но нали турски войски влязоха в Сирия, а не обратно.

53

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktПрез комунизма имаше вестник "Отечесвен фронт" и там четох тогава, че Америка налагат наказание на ТУРЦИЯ за това ,че взривното устройство, което ПАКИСТАНЦИТЕ. Не може ли да направят за тяхната Атомна бомба била направена от ТУРЦИЯА сега ЕРДОГАН каза :Не искат да направим ядрена бомба а аз им отговорих:ЗАЩО ВИЕ ИМАТЕ И ТО ПО ВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВИ ТРЯБВА, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА НАСТова значи и затова мислят вече

52

Анонимен

преди 4 години

Виждаш ли ги французите, германците или американците да воюват за насПак ще го кажа простичко - те не воюват за нас, воюват за собствените си интереси. По хубаво за нас стечение на обстоятелствата нашата териториална цялост е в техен интерес. Ние сме им губерния.

51

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Статистически погледнато в Сащ има повече черни от във Франция като сложим латиносите жълтури и тн положението става катасттофално.Хубаво сложиха Тръмп ама много късно.Клинтънови и Обама два мандата видяха сметката на Сащ.

50

Анонимен

преди 4 години

Силна европейска армия и НАТО вън. Европа произвежда всичко необходимо за да се въоръжи. Стига сме купували *** щайги.

49

Анонимен

преди 4 години

Виждаш ли ги французите, германците или американците да воюват за нас? Аз не. Американците ще се измъкнат, безусковно. А другите няма да искат да си цапат ръцете. Видяхме че на Ердоган не му минават приказки за геополитика. За него Турция е сила. А каква сила е България? Това е под въпрос единствено имайки предвид историята. Но ми се струва че дншните българи не са същите ...

48

ЕС

преди 4 години

НАТО не е нужен на Европа , а на САЩ използва бази и продава оръжие/доброзорно на Бългаия/ !!! Европа на европейците !!!

47

Анонимен

преди 4 години

Много е просто - зад Турция доскоро стояха интересите на САЩ. Затова беше позволено на Турция да прави някои неща, които не бяха по вкуса на Запада. В момента Турция е поела в посока, която не е по вкуса на САЩ. Но все пак турците са в нато и се водят съюзници. Стане ли така, че Турция да си позволи да нарушава интересите на САЩ (сред които влиза и териториалната цялост на държавите от НАТО), със Султана е свършено. Гледал ли си Либийския филм? Гледай го, понеже това е бъдещето на Турция.

46

Анонимен

преди 4 години

То Турция няма териориални претенции, само се притеснява за турците в Родопите, та чак до Пловдив и Варна. Кой ще ги спре? Ние можем ли? Ще си се разположат без дори да попитат ... освен ако не извадим оная мощна армия и отново вземем Одрин ... но то в България няма да са остани българи за това.

45

Анонимен

преди 4 години

Тоя Малинов е доста глуповат ,а Цветанка два пъти .