154

Fallschirmspringer

преди 4 години

До Анонимен 155Споделете как става кражбата при хоризонтална инсталация,че ми е любопитно.Аз много вярвам в българският "гений" кога нещо трябва да се открадне и на авантата

153

Ганчо

преди 4 години

Защо пуснаха парното - За да ни вземат парите тези нещастници. Очаквайте догодина да го пуснат през лятото.

152

В

преди 4 години

И какъв ви е проблема, нека си има парно, има студени периоди в денонощието...

151

Анонимен

преди 4 години

АЗ ПЪК ИСКАМ ПАРНО...ВЕЧЕР МИ Е СТУДЕНОАЙДЕ БАСТА

150

Анонимен

преди 4 години

Блок с хоризонтална инсталация и 19 жилища, от които в четири никой не живее, в две са манипулирали уредите и те не отчитат потребление и въпреки това миналата зима за 156 квадрата апартамент, в най-студеният месец, при около 24 градуса в апартамента платих около 150 лева за парно, отделно и за топла вода. С ток не мога да стопля и до 19 градуса.

149

Анонимен

преди 4 години

Трета смешка - хоризонталната инсталация. Е, сега съм в нов блок със хоризонтална инсталация и пак има съседи, които крадат. За да се обезмислят кражбите трябва дела за общите части да е над 90% от сметката. Единственият начин за по-евтино парно е плащането на кубатура. Заради крадящите съседи сметките ни са понякога в пъти по-високи, а и го има паразитния топлинен счетоводител и плащанията заради него, които са доста. При плащане според кубатурата ще е поне два пъти по-евтино и доста по-топло

148

Анонимен

преди 4 години

Друга смешка. Инвестирал бил 10000 лева, за да се отоплява и спестявал по 100 лева на месец през зимата. Не знам как е възможно изобщо. На мен сметката за парно ми е средно по 100 лева за шест месеца, а и даже да беше вярно инвестицията ще се изплати след 20 години.

147

Чоко

преди 4 години

Абсолютно съм съгласен с 156 . Тъю като съм на газ , ток използвам за кухнята, тв, и пране.Сметките са в порядъка на 40-50 лева. Не ми се мисли ако трябваше да включа и денонощно климатик. С газ и в най-студените месеци сметката на 136 кв.м. жилище е 250-300 лева. Тук влиза и топлата вода.

146

Fallschirmspringer

преди 4 години

Нека не се забравя,че в бордовете на всички топлофикации са назначени на заплати политически нищо-правещи лица на високи и редовни заплати,с най-странни професии като певци,пиари,политически анализатори,ако не са си направили своя агенция и ред други специалности и професии не свързани с топлоенергетиката.Освен това паралелно топлофикациите са отдадени като партиини "феоди" на разни политически сили,а като допълнителна екстра,ремонтите се извършват от правилните фирми на правилните хора на 5-рни цени

145

Анонимен

преди 4 години

Чета разни смешки тук. Плащал 90 лева за ток, вкл. отопление на ток. Как пък не. То сметката за ток и без отопление и без топла вода е 50-70 лева. Ще се топли на ток за няколко лева един друг път. Парното е най-удобния и евтин начин за отопление за град като София. Други начини за отопление само където няма парно.

144

ненатоплофикация

преди 4 години

Точно на втория ден след изборите го пуснаха. Дори вече не си правят труда да прикриват нещо. Следващия път отново гласувайте за тях. Какъвто народа - такъв и управниците и всичко останало.

143

Чоко

преди 4 години

Най-добре е на газ. Настройвам си парното да се включи пре температура по-ниска от 22 градуса в стаите и кеф ти парно и юли, ако има студено време. При другия случай, Топлофикация се гаврят с потребителите непрекъснато. В началото на октомври беше студено ама парно нямаше. Сега е топло но парно има. Пълно извращение.

142

Вальо Топлото

преди 4 години

По мое време предложих парното да работи целогодишно. Много по-изгодно е за Топлофикация и се избягват авариите по мрежата от това ненужно пускане и спиране. Пак ще има възможност да се откажете но ще е по квартали с гласуване чрез местен референдум, 51% активност и абсолютно мнозинство. Въпрос на време е да го въведем.

141

Анонимен

преди 4 години

Ами щото гробарите трябва да избият разходите за купуването на гласове.

140

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

139

Анонимен

преди 4 години

Абе вие какви патриоти сте? Родния бизнес трябва да се спонсорира.

138

Анонимен

преди 4 години

Новите блокове с хоризонтална инсталация имат по-ниски сметки, защото делът "сградна инсталация" е много малък. Ако всички сгради са така и Топлофикация се управлява по-добре, няма да има нужда да се отказваме.

137

???

преди 4 години

От ТЕЦ по-хубаво няма. Баламите да си плащат тока. Или марш обратно на село.

136

Милан

преди 4 години

Пуснаха го за да взимат пари,как за какво затова.....48741

135

Анонимен

преди 4 години

Тия мошенници ни лъжат нон стоп. Никъде в сградите не се поддържа темперетура по закон нито на вода, нито на парно. Въведоха и ненужния топлинен счетоводител и той да товари сметките, пълна щуротия. Ако всичко беше нормално никой нямаше да се оплаква. Тероризират ни и ни обират. Тяхна работа е да си следят кой краде, а не на хората. Сметките не можеш да ги разгадаеш никога. Това чудо трябва да спре.