111

Анонимен

преди 4 години

По правилата парното в София трябваше вече да е пуснато, но заради изборите го отложиха. Сега просто изпълняват правилата със закъснение.

110

Анонимен

преди 4 години

Много стратегически е пуснато ЦЕНТРАЛНОТО отопление. Сега ще се плаща само сградна инсталаци. Тъй като всеки ще си затвори крана на радиатора.На уреда ще отчита няма разход, но сградната ще се отчете от Топлофикация.Така ще е целия месец ноември.

109

Чао

преди 4 години

До ЧиновникАбе ти кой си че ще ми държиш сметка за какво си давам парите? Не искам да ползвам смотаната ви "услуга". На китайски ли да ти го кажа?

108

Аман

преди 4 години

Абе ***, не стига че ви плащам безмислената сградна инсталация насила като непоискана услуга в разрез, както с бългаския закон за защита на потребителите, така и с европейската диреква, АМИ ще пускате жалката си услуга при 20 градуса навън. А целогодишно не искате ли - може и през август да работи? ... Жалка държавичка

107

Georgiev

преди 4 години

Много забавно как се хапете тук, кой кое поколение софиянец е, кой от къде е:))) Истината е, че всеки си преценява лично, кое му е най-удобно и изгодно. За един е парно, за друг ток. Аз не съм вързан към топлофикация и се отоплявам на ток. Моля, продължете със спора и квалификациите, че с колегите чакаме новите коментари :)

106

Софийска баница

преди 4 години

До дрънциТи нали нещо мрънкаше за парното? Кво започна сега да държиш сметка кой, откъде е? Давай, кажи к'ъв ти е проблема с парното.

105

Georgiev

преди 4 години

До мафияАми, отивай да живееш в Санкт Петербург :)

104

мафия

преди 4 години

В Санкт-Петербург за апартамент 80 кв. парното е 20 лева на месец. В София, кв. Иван Вазов за същата квадратура - 400 лв. Плюйте по Русия братя

103

Анонимен

преди 4 години

До ВасоСредните денонощни температури от 29ти Октомври до 3ти бяха по-ниски от 12 градуса. Следователно даже са доста повече от 3 последователни дена.

102

Анонимен

преди 4 години

Да го пускат, че ми омръзна с денонощно работещите климатици вкъщи.

101

дрънци

преди 4 години

До "софийска" баницаМмм да... и един мармот... :)Аз лично нямам представа понеже никога не съм имал роднини, които да са от някъде другаде...Ама ти си ги брой твойте... току виж и до кхан Аспарух ги докараш(той не е от София) :)

100

бкп герп

преди 4 години

работа работа работа другари ! герп ви обеща ! а топлофикация ще работи а вие - плащате, хаха

99

Анонимен

преди 4 години

До BotoТрябва да правите разлика между "средноденонощна" и "нощна" температура.

98

Чоко

преди 4 години

Много съм си добре на газ. Заложил съм си функция и при падане на темепературата в стаята под 21 градуса, парното се включва. Няма зиме , няма лете. Падне ли темепературата си имам топло. Не чакам на *** от Топлото да ми пуснат или да ми спрат НЕЩО.

97

Софийска баница

преди 4 години

До дрънци8-мо поколение съм. Не знам защо ceляндyрите си мислите, че в София живеят хора само откакто вие сте се домъкнали по партийна линия преди 60 години.

96

Софийска баница

преди 4 години

Е аз пък искам да ползвам парно и го ползвам. Вие които не искате, винаги може да се върнете по родните си села, където няма парно и тоалетните ви са на двора. Ама не щете. Искате НА СОФИЯ и ако може някой да ви дава наготово.

95

дрънци

преди 4 години

:DСредноденонощни температури под 12 И ПРОГНОЗА ЗА ТРАЙНО ЗАСТУДЯВАНЕ!??!Е СЛЕДВАЩИТЕ ТРИ СЕДМИЦИ (21 ДНИ) НЯМА ТАКАВА ПРОГНОЗА!

94

Чиновник

преди 4 години

Много сте смешни простолюдието, като ревнете, че парното ви било скъпо. Давате повече пари месечно за кафета, безалкохолни и да търкате билетчета, отколкото за парно.

93

Анонимен

преди 4 години

ТЕЦ (топло-електрическа централа). Произвеждат ток, а с отпадъчната пара ви топлят.Пускат ви слабо отоплението за да се доотоплявате с ток. И печелят двойно.Няма по-големи тарикати от тези в ТЕЦ-а.

92

102

преди 4 години

Затова е средно дневна температура а не колко му е топло на някой някъде и тя се измерва от съответната организация по зададени стандарти.