196

Я па я..!

преди 4 години

Много е интересно кой спечели в Крушовица и Мизия ?Мисля че и там не искат Нинова и БСП. Така ли е ? Ако някой знае , нека да ни светне.

195

Анонимен

преди 4 години

Сега Мая Манолова - лъжливото лице на промяната, ще си направи партия, или по-скоро гражданско движение за лъжлива промяна - ГДЛП.

194

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че този път софиянци сгрешиха. Мая доказа като омбудсман, че може да работи за всички и буквално раздвижи тази институция, която при Константин Пенчев беше само хранилка и заплата. Щше доста неща да промени.

193

TT

преди 4 години

До истината боли -Виж първо как стоят нещата с изборите в любимата ти Рассия, та чак тогава критикувай системата у нас червена ---ко!!!

192

ivailo

преди 4 години

Без купените гласове и манипулацията с бюлетините, Фандъкова щеше да се чуди какво да измрънка след като е загубила.

191

Анонимен

преди 4 години

Копувам палто от червена тролска кожа на кутевче за 300 рубли и пица

190

истината боли

преди 4 години

над 1.5 милионен град, 400 000 глаували, т.е. 25% от населението, 200 000 избират победителя, т.е. 12% от населението. това питам аз може ли да е легитимна система?!

189

Бсп лъже

преди 4 години

Бсп искали промяна! Лъжа! Искали смяна на статуквото! (Попитали една възрастна жена:- искате ли смяна на статуквото? Тя ги изгледала втрещено:-Ъ-ъ?!)Каква промяна бе! Та тази партия Бсп е самото статукво. Все едно и също! 45 години, плюс още 30, цели 75 години, 3/4 век тормозят България! Когато тази партия се маргинализира накъдето е тръгнала с *** начело, тогава ще дойдат добри времена за България, защото политическото пространство ще се нормализира и България ще просперира още по-бързо.

188

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийте не знаят,че на следващите предсрочни избори след 1 2 години Трифонов,БСП,Манолова и Дб правят коалиция а Герб ще вземат не повече от 20-40 депутата и повече власт и пари няма да видят колкото и да им се иска

187

Потребители

преди 4 години

Оважаваните сайтове посочват когато един пост бъде премахнат с изрично съобщение за това /този пост беше премахнат от ***/ , помислете в настоящият Днес - колко постове са изтрити без да има и следа за това ! Такива сайтове са като - куче влачи диря няма ! А пък вие си пишете и четете в него - диря няма!

186

Анонимен

преди 4 години

Ето, че ромските гласове важат и са много важни.

185

Анонимен

преди 4 години

Може ли да се стане кмет с под 50%+1 глас гласували за кандидата?Няма мажоритарно мнозинство, има 5 процента въздържали се, които не подкрепят никого.Какво пише в закона?

184

Анонимен

преди 4 години

Смърт за ГЕРБ следващите избори с партията на Слави и партия на Манолова и БСП И ДБ ПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ И ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА ТИКВИТЕ И ПАРИ НЯМА ДА ИМА

183

До Днес

преди 4 години

ГРОБАРИТЕ - РОМАРИ - РОМОВЕ ОТ ИНДИЯ - ЩЕ КРАДАТ ОЩЕ - 4-РИ ГОДИНИ!НО БОГ НЕ ЗАБРАВЯ - САМО ЗАБАВЯ!

182

До Днес

преди 4 години

Най-Наглите загубиха в проспериращите квартали - Изгрев , Лозенец , Младост , Триадица , Оборище , Студентски , Красно село , Панчарево , а спечелиха/с купен ромски вот/ в - Люлин , Надежда , Сердика , Красна поляна , Искър ! Извода е , че ГРОБАРИТЕ печелят в кварталите където има повече роми ! В БИБЛИЯТА пише къде отиват КРАДЦИТЕ !!!

181

До 180

преди 4 години

Да, учителите , лекарите , полицаите и др, може да не администрация, но получават заплатата си от бюджета.

180

Анонимен

преди 4 години

Голям провал в София на бандитска пар.Герб!!

179

Анонимен

преди 4 години

Майчето искаше да се нагуши и тя пред дебелата и мазна баница, ама не й се получи.

178

До Днес

преди 4 години

Днес е ГЕРБЕРСКИ сайт - И ИЗТРИВА ВСИЧКО КРИТИКУВАЩО УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ГЕРБ!!!

177

Анонимен

преди 4 години

БСП не дадоха пълна подкрепа на Манолова. За кой ли път К. Нинова изревнува от Манолова. Като си спомня какво тичане и призоваване беше за "независимия" кандидат за президент Радев...