114

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо странно в изказванията на Макарон,Великобритания и Франция винаги са подкрепяли миграцията от бившите си колонии ,където имат голям авторитет,икономически и политически интереси!Всичко е политика,ако не е Геронтофила щеше да се оплаква и от румънците които са с пъти повече и също имат хора живещи от кражби и социални!Да,ама Румъния е френско творение и францизите имат голям авторитет в Букурещ,малкият Париж ,както са му казвали навремето!

113

Анонимен

преди 4 години

И днеска ли ни занимавате с тоя?Нали е ден за избори,реклама ли му правите?

112

Марко

преди 4 години

Всички ,, парле ву франсе " , с две думи -ТИКВА проста

111

Анонимен

преди 4 години

Ако Макрон е имал предвид само бг бандите и престъпниците , ние защо отправяме протестна нота и викаме френския посланик за обяснения утре ?! Май не е имал предвид само бандитите ...

110

Анонимен

преди 4 години

В СМИ няма ли хора,които знаят френски език?! Всичко тръгна от медиите. Това не са журналисти,а пудели.

109

Bлк

преди 4 години

Да обиди българите и да се извинява на мутрата, която постоянно обижда вербално и с цялото си държание е гротеско.

108

ужаст

преди 4 години

Тикварят ще продава на арабеските от Абу Даби летище,пристанище и земеделски земи.Бърза да ни продаде.Спасявайте каквото можете.24 ч. го пише

107

Дъ Клаш

преди 4 години

Аз казах още вчера че думите на Макрон са извадени от контекста и са продукт на германците целящи забавянето на укрепване на връзките между Франция и България.Тъй като немците губят Балканите и са леко нервни.Румъния е към Франция Сърбия Гърция и немците изпитват страх за потъващата си икономика.

106

Waffen SS

преди 4 години

Беше ясно от самото начало,че той визира едни маргинали,любимци на Сорост и БХК,ЗАТВОРЕНО общества и Америка ЗАД България.Тези същества се отличават с пословично трудолюбие,любов към истината ,високи нравствени добродетели,ученолюбие,лична хигиена и т.н.

105

Анонимен

преди 4 години

"Защото ББ има качества, които вие все пак нямате."Абсолютно си прав!А качествата са: страхливост, почистване на задниците на по-силните с език, алчност, наглост, лъжливост, безжалостно мачкане на по-слабите, простотия, самонадеяност, безсрамие и още куп подобни!

104

Колебаещ се

преди 4 години

В цяла Европа коментират думите на Макрон, а у нас Борисов твърди, че те никога не са били изричани ...Тази нощ реших за кого ще гласувам на сутринта ...

103

Анонимен

преди 4 години

Всичко започна с войната в Югославия и по-точно с прелюдията наречена Цветна революция.Изобщо нямаше да ни приемат в ЕС, ако не се целеше да сме клинът между Сърбия и Русия. Не, че можем да спрем Великите сили да местят като пешки по шахматна дъска съдбите на малките народи.С Украйна постъпиха по-милосърдно от Югославия и все пак от нас зависи да ни има или не. По-добре бедни, но българи, отколкото презрени икономически емигранти ***, но всеки решава за себе си.

102

Анонимен

преди 4 години

Не само, че Макрон го е казал, ами и Борисов никога няма да посмее, да му се обади и да поиска извинение.Бойко е бабаит само, когато трябва да мачка смачкания и без това българин.Пред господарите си Борисов е силно наведен лакей. Факт !

101

Анонимен

преди 4 години

КЗП е наследство на родната партия бро затова не обичат прасета навремето дали я прасе я теле станали КЗП що нии не можахме брате

100

Анонимен

преди 4 години

Едва ли в човешката история има друг етнос, който да питае омраза към себе си като нашия. Борисов прави каквото може.Коя друга политическа партия може да предложи по-добро управление на този див балкански народ?!

99

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е, или по-важното е недали някой ни обиждал, заслуженоили не, а нашите интереси да сажелязно защитени. А те не са, иза това е отговорен същият тозипремиер. Подобно безсмисленобръщолевене е адресирано къммногобройните българи овце, неуморногласуващи без да мислят за единразбойник.

98

Анонимен

преди 4 години

Едно време обамата по същият начин излъга че не е подслушван телефона на меркел, когато тя му звънна. Но всичко германци и половината американци знаеха. И вместо да го импийчнат, потулиха всичко както сега, а иначе се съставят истории за тръмп

97

Анонимен

преди 4 години

Яворов -Родина Народопсихологията българска е особено устойчива през годините.

96

Анонимен

преди 4 години

Макрон по нареждане на Родшилд като негов човек, използува същата ангийска тактика за използуването на България за плашило, с която победи Брекзит.Целта е разпадане на Европейския съюз, който се опитва да оцелее при излизането на Великобритания.Надежда всяка оставете!

95

Мартин

преди 4 години

Утре корнелия ще се успокои..ще са виновни махалите дето те ги купуват откак си ги знаем с дпс