354

МакаронЪт е за бой

преди 4 години

Тоя Макарон е наистина много зле. Какво ще ги харесва тия от Гвинея? 85%от тях са от мирната религия. Явно има много къса памет. Забрави как бяха откачили африканските банди из Париж, горяха наред дни наред,че дори Триумфалната арка бяха съсипали. Полицията не знаеше какво да прави. Атентатите също много бързо ги преглътна като нещо нормално едва ли не. Думите му направо ме отвратиха. Едва ли не африканците са повече от българи и украинци.

353

Анонимен

преди 4 години

И каква стана та, а? Някаква си *** общественичка да ни кара да се възприемаме по-долу от африканските домашни любимци на Макарон? Все пак по цвета и занаята им във Франция ще ги познаеш! А и вижте я само какви ги е ръсила. Поне познава 5-те лева. Те във Факултето броят до толкова - с пръстите на едната ръка. Вай, вай, вай! Бай *** никога не се е излагал за 5 лева ... колкото - толкова. Ама Макарон да не е минал на предколедна тарифа срещу ... 5 лева?

352

Анонимен

преди 4 години

Макарона за туй ли дойде на крака на BOSSko тиквата!

351

до 383 изненадата

преди 4 години

Ами българка съм и не понасям българите. Предпочитам в чужбина да ме бъркат с друга славянска нация, не ги поправям.+++Какво пък толкова те е срам,че си българка? Повечето хора от Западна Европа дори не са чували за България. Най-начетените си мислят,че столицата ни е Букурещ. Живея в Германия и за германците си чужденец. Ако те объркат с полякиня, рускиня,молдовка,унгарка,македонка, хърватка какво толкова ще се кефиш. Да не мислиш,че няма ,, ***"и от други държави?

350

Анонимен

преди 4 години

Обича африканци, за да си играе с тях на прескочи кобила!

349

А, изненада ли е?

преди 4 години

Ами българка съм и не понасям българите. Предпочитам в чужбина да ме бъркат с друга славянска нация, не ги поправям. Нашите долнопробни *** чак когато (и ако) се научат да не гепват по пет лева защото няма да ги фанат, да не мамят заради спорта, да не са евтини тарикати може и светът да започне да ги третира по-добре от африкански мигранти. Разбирам думите на Макрон, точно така изглежда българинът в очите на цивилизования свят

348

Да им е за поука!

преди 4 години

Ако има предвид едни не-българи с българско гражданство, мога да го разбера. Всеки е пропищял от тях, но присъствието им в Западна Европа е полезно - нека някои си направят извод спрямо кого настояват да сме толерантни?

347

Анонимен

преди 4 години

Ама тоя защо ли изпитва такова влечение към африканци?

346

само питам Макарона

преди 4 години

Макарончо, Бат Бойко и Цецо ли са се изтърсили без покана в дома ти да ги гощаваш с френски суджуци и сирена,че толкова си се ядосал на целия български народ????

345

АНОНИМ

преди 4 години

Тази нация гилотинира кралете си и каза,,СВОБОДА,БРАТСВО РАВЕНСТВО!Е колонизира Мароко,Алжир,Чад и т.н.,да но техните деца дойдоха в държавата ..майка.. и какво И Франция пропищя-радикализиране,атентати ,ама те не можели да се интегрират в обществото?Младото момче Макрон е имал лоща учителка по история!

344

гост

преди 4 години

Помощ няма да дойде от никъде!!! Всяко племе се бие за себе си ако иска да оцелее. Който не се бие за себе си е МЪРТЪВ.

343

българин

преди 4 години

Преди няколко години във Франция имаше серия от атетнтати при които загинаха стотици французи.Но тогава никой не спомена да са дело на българи или украинци.Сега не знам защо нас и украинците ни смятат за най голямото зло.То и аз не предпочитам френските коли,ама ни натресоха линейки "Пежо".И са ужасни-от 30 години не съм виждал нещо така да друса!Оттук нататък нищо произведено във Франция няма да купя!

342

анонимен

преди 4 години

И аз отложих пътуване в франция. Да ги хранят от африка!!!

341

един българин

преди 4 години

Ех, тоз Макарон! Бях преглътнал ,че е обратен и женен за по-възрастна за пред хората,ама сега след това изказване ми стана крайно антипатичен. Африканците много работливи ли са бе Макароне? Ей затова французите после да не се чудят защо са станали чернокожи.

340

Анонимен

преди 4 години

Брей, че наглост! Тихом-мълком трият от коментарите, които са срещу Макарон. Явно тия от неговата френска банда са ни окупирали отдавна и ни промиват мозъците както им е угодно! Защо си мисля, че са ни превърнали в индианци от резервата, наречен Е С? Вие как мислите?

339

Анонимен

преди 4 години

Общото между българи и украинци? И двата ни премиера са ... клоуни на конци.

338

ЦАР АТИЛА

преди 4 години

Забравиха кога ги изкара от землянките да ги цивилизова.. в преди 1 700 г.

337

Анонимен

преди 4 години

Аз пък предпочитам твоето бабе!

336

Анонимен

преди 4 години

Българската банда е в парламента.

335

гост

преди 4 години

Франция, не плюй в кладенеца от където пиеш вода!!!!!!Франсоа Митеран е прав.