548

Анонимен

преди 4 години

"г-н Борисов беше съвсем спокоен на интервюто - гледах го."Усети ли топлина между бедрата?

547

Анонимен

преди 4 години

За избирателите на шайката езикът на простата Тиква е никакъв проблем. Това го знаем. За вас е допустимо да псува, да лъже като ром, да тупа по гърба папата и т.н.Няма как да ви се обяснят неща, които се учат през първите седем години.

546

Анонимен

преди 4 години

Не съм забелязал никой в ГЕРБ да трепери, а г-н Борисов беше съвсем спокоен на интервюто - гледах го. Да, нарече ги сбироток. Мисля, че е прав. Един неизвестен кандидат, в последния момент решил да става кмет, без подкрепа от големи политически формации какъв екип може да събере ? Ами сбироток - неангажирани с постоянна работа любители на политически интриги и манипулации.

545

Анонимен

преди 4 години

Каква работа свърши баба Мая с идьотската усмивка като омбудман, че не се сещам?

544

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОВонючка, за къде без теб? Твоята мощна мисъл ще доведе до сигурна победа на младата и свежа даскалица по руски със здрави партийни корени. Нищо, че напоследък трепери неврастенично, то е от голям зор и е цяло геройство, че не се изпуска публично. За нея защитата на София като крепост и символ на ГЕРБ е като битките за Термопилите или Шипка. Че ефектът на доминото влудява правоверните гербаджийчета. То г-н Премиерът, нищо, че е як като бегемот и толкова благ и умен, се изпуска вече!

543

Анонимен

преди 4 години

е то голяма изненада че герб купуват гласове. Каквото не могат просто фалшифицират. Реално имат 5-8 % от гласовете макс

542

изборен гуру

преди 4 години

Прогнозирам, че Фъндъкова ще се представи блестящо на местните избори и ще се класира в челото. Мисля че дори ще се пребори за второто място - браво да живей!После, предполагам, с ентусиазъм ще се заеме с основното си и единствено занятие от което разбира - да преподава руски език.

541

Анонимен

преди 4 години

А до онзи с промяната.С промяна на 80 годишни съветници няма да стане сбора от първи клас с собственика е направен моля сложете връзките и рапорт даден

540

Анонимен

преди 4 години

Хах довечера са отишли да пият кафе на позитано.Аз в неделя смятам да се отдам на мислене но мисля дасе отдам на човек които мие предавал като ученик а не на терминологии ял пил те не спират всеки ден са

539

Ник

преди 4 години

Промяната идва от народа, ако не е достатъчно узрял, ще продължава да си тъпче.

538

PinCode

преди 4 години

Русокосата красавица да даде на съд спонсорите си, минъо Стайко прокопиев галеви ковачки и цялата *** друга дето е около нея .

537

Анонимен

преди 4 години

още една "г-жа лъжа"!

536

Анонимен

преди 4 години

До До ина.Не ПОМНИМ.И помним как изглеждаше България по времето на БСП.Може да квичите цяла нощ по форумите,но по тяхно време всеки град и село приличаше на ***.Как нищо не можаха да направят,да построят,да ремонтират!А можаха да фалират държавата два пъти?Толкова си могат!Бог да ни пази от такива като Мая и такива,като дедите и!

535

Анонимен

преди 4 години

Наивници, кога едно зло и бясно куче е пуснало хей така кокъла, който е захапало без да играе тоягата?

534

Анонимен

преди 4 години

Давай Мая, разчисти това блато в София!

533

Анонимен

преди 4 години

Много от коментаторите тук, по радиа, телевизии, в кафенета, ресторанти и градския траспорта са чиновници на управляващата мафия и им се плаща щедро. Не ви ли прави впечетлание че управляващата банда е в истерия и прави всякакви опити да фалшифицира изборните резултати в цялата страна, тези номера на ББ с нападките и обидите по адреса на Манолова са превантивен механизъм със цел маскиране на нагласените изборни резултати от страна на бандата на властта

532

Анонимен

преди 4 години

Партийният секретар и диктатор Боко Тиквуняка да га бастисат краварите а дано.

531

Ина

преди 4 години

Срамувай се от себе си!Не се прави на умряла лисица.Помним,всички мърсотии, които си вършила.Нима не купуваше гласове през 2014?Заради, кого хиляди миньори бяха заплашвани, че ако не гласуват за теб ще бъдат уволнени?За колко хилки промени закона за трафик на хора и склоняване към проституция?За теб това е маловажно,защото от твоята праскова стърчат много колчета,ама на други жени това не им е приятно и ти това не го разбираш.За аферите и Шиши,народа да стачкува една година!Растури семейство гад

530

Анонимен

преди 4 години

Бб по лош от Ердухан.

529

Анонимен

преди 4 години

Да даМая Манолова - президент,а Румен Радев - премиер.Ще увеличат заплати и пенсии десетки пъти, а един долар пак ще стане 3000 лева.