120

Анонимен

преди 4 години

Същото е и в Одрин. Просто който е по-близо до Сърбия предпочита Сърбия, който е по-близо до Турция ходи там на пазар.

119

6

преди 4 години

В Гюешево хранителните стоки са с една четвърт по- евтини от българските /не казвам нашите /!Защо ни трябваше да влизаме в ЕС ! Всичко тръгна на провал и стана по-скъпо .Вън от ЕС ! Чудя им се на акъла на тези дето се натискат за ЕС !Ще станете по-бедни, ще ви разрушат заводите , ще ви вземат децата за аргати , ще им станете пазар ! Вижте нас - вече за нищо не ставаме !

118

Ганьо

преди 4 години

Мои познат които е хладилен техник ми расправя че ходил да отстранява авария в колбасарски цех,заприказвал се спазача и го питал колко месо слагат в кремвишите .Пазача се замислил и му вика ас тука работя от две години и тир смесо несъм видял,растоварват само сланина на прах и някакви други прахове.А ас съм ходил да боядисва един такъв цех ама да не мислите че призводството беше спряло,на първият ден си купихме пушени ребра,пак искахме да вземем но казаха че няма върнати отмагазините *** р

117

Анонимен

преди 4 години

Българина от годините но комунизма живее с комплекси, че навън нещата са по-хубави и живота е песен :) Е да де, ама навсякъде трябва да се бачка и навсякъде има и хубава храна, и ***, ама пусто нали е от чужбина... Позамогна се народа и почна да обикаля! Тия екскурзии не са от немотия, а от гевезелък и да се опита нещо чуждо!

116

Сандо

преди 4 години

Българите масово пазаруват от Турция, Сърбия, Македония, защото тук в БГ вече всичко е ГМО и менте на високи цени.

115

Сандо

преди 4 години

В свинекомплексите в България свинете ги хранят с рибено и костно брашно, а вносното е 20 годишни резерви на Германия, Франция и прочие. Дори и най скъпите български луканки са ***, който няма нищо общо с оригиналните ни рецепти. Всички български хранителни стоки са менте, химия, ГМО, Палмово масло, отрова.

114

258

преди 4 години

Тук има едно разминаване кой какво разбира под провинция. За някои това са градовете извън София. Аз под думата провинция влагам всичко освен градовете - села, малки и големи. Там имаше морал, защото хората се познаваха един други, и ако някой от по-предишното поколение чете тука, ще си спомни как се дщржеше на обществено мнение и порядък. Ама явно моите съвременници не се интересуват какво пише на Интернет :).

113

Анонимен

преди 4 години

До 258"А умните хора живеят в провинцията.Да, ела в Сливен, да живееш с 640 лева, па нщо, че делиш апартамент с мама, тате, баба и брат си ...

112

258

преди 4 години

До Доволен от ГЕРБ(Продължение) И от твоя ник си личи кои са ГЕРБ-аджиите.

111

258

преди 4 години

До Доволен от ГЕРБЧе те, селяните прости, храниха панелните плъхове по градовете през всичките тези години. Сега не ги цените. По-добре си свери часовника и виж кои живеят в градовете - хора, нямащи нищо, защото и стените в един апартамент не са твои. А умните хора живеят в провинцията. Но те, партизаните и активните борци, създадоха този мит за простите селяни, веднъж, за да си отмъстят за опозицията оказана от земеделците преди девети и след това, и второ, за да ги ограбват. И от твоя ник си

110

Бончев

преди 4 години

То и германци редовно пътуват по границата с Полша на шопинг не защото в германия няма качествени стоки.В Шчечин е пълно с пазаруващи германци.Даже германки освен шопинг си правят и прически в Полша.

109

Ю кортес

преди 4 години

Това най вече значи че българите имат пари.Личи и по пълните пътища към Гърция когато се заредят три почивни дни.Виждал съм швейцарци които опразват германски магазини по границата и не го правят защото в Швейцария няма качествени стоки.

108

13

преди 4 години

Да но ние си имаме магистрали и заводи тук, икономиката ни расте, заплатите растат, наемите растат, данъците растат, ние растем. Нищо че сме малка държава, ние растем най-много в ЕС. Много неща растат в Територията ни. Под вещтото управление на Баце, *** обикалят света да опитат свинското на другите, но любовта към родината ги тегли обратно. От нашето свинско резерва по-добро няма. И те се връщат от чужбина, връщат се на кервани, и пълнят нашите курорти, няма места.

107

Анонимен

преди 4 години

Алчноста на търговци и управляващи надмина всякакви граници. Скоро некачествените български стоки с безбожни цени ще прашлясват по рафтовете . Българите стават все по бедни и все по малко. Има една приказка, голям алчен гъ глава затрива.

106

Фил

преди 4 години

Важното е че ГРОП на Б.Б. чумяса родните прасета и агнета и софиянците, негов верен електорат, трябва да ходят в чужбина за да видят месо, живяло в последната календарна година. Халал да им е.

105

Анонимен

преди 4 години

лошо няма българина помага на съседа същото важи за гърция и турция.

104

Анонимен

преди 4 години

Небойша Коцич е готино име.

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 117 A от какво ще правим сушеница бе урко, нали ликвидираха прасетата ,останаха само бездомните кучета

102

набор 54

преди 4 години

Тоци се е родил в далечната 1955 г. Помни и казармата в Момчилград.

101

Анонимен

преди 4 години

Нашите сушеници са си много готини. Който иска да ходи и до Испания, като не му харесват тука. Трябват ви празни щандове като през 1989-1990, много искам да ги видите.