335

100 кила

преди 4 години

сичките римляни с ме с БСП!!! Нинова и тя е наша кръв.

334

Анонимен

преди 4 години

В варна стана същото. Братчеите от Максуда и Каменар,масово засвидетелстваха обичта си към Портних. Не че някой им е платил нещо..........

333

Стар софиянец

преди 4 години

Как е независима,като зависи от БСП ,член на БСП и има предизборно споразумение с БСП. Абе тия комунисти съсвсем за а.б.дали ли мислят българските избиратели. Е, има и такива но ........?!?!?!

332

TT

преди 4 години

Истина е.

331

Без лъжи,а

преди 4 години

Другари,всичките тия откраднати пари дето ги давате за ***, лъжливи статии и сайтове, гнусни лъжи, мръсотии и прочие -ако ги давате на хората-ще имате по-голям шанс на избори! Не разбрахте ли че с *** и измислени лъжливи статии не може да спечелите! И няма да спечелите никога!

330

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам как може някой да подкрепя ГЕРБ. Да, фобията от БСП е голяма, но начело с ГЕРБ се вижда, че няма да прокопсаме. За 10 години не направиха почти нищо. Сега България е на първо място по смъртност в света, а икономика, задравеопазване, образование, наука, култура- никакви ги няма.

329

Гладници

преди 4 години

Толкова са гладни за кокала, че леви и десни се обединиха.Като цяло сте безпринципни, нямате бъдеще в политиката която не разбирате.Гледайте ББ и се учете от него, ако изобщо имате капацитет да разберете какво ви казва.

328

Димитров

преди 4 години

Не са 90% , а 100% от ромите гласуваха за фандъкова, просто останалите са българи , които живеят в фикултета и Хр. Ботев! Аз съм един от тях в Хр. Батев и се раздаваха пари директно по къщите, защото всички се познават! За нашия район фандъкова е на един плакат с кмета на Район Слатин Наталия, която е в много интимни отношения с ромите в далаверите от много отдавна! Не може това да не го знае фандъкова и съответно началника Б.Б.!

327

Анонимен

преди 4 години

"И това, че някой е бил член на БКП преди 40 години не го прави комунист сега."Съвършена истина. Но - те и тогава не са били комунисти - били са нагаждачи и добре са паразитирали върху идеята! Те не са комунисти и днес, те са просто ренегати и пак работят единствено за личната си изгода! И понеже управляват живота ни, първи сме по изчезване като народ и общност... Проклети да са!

326

Анонимен

преди 4 години

София ако гробарите продължат да управляват ще стане една бетонна гробница без една зелена площ. Ама всичко за кинтите, ако трябва и парковете ще се застрояват.

325

Уха

преди 4 години

Ще се изкефя Манолова да те осъди и да стане кмет!!!

324

Анонимен

преди 4 години

До nilesevИ мутрата като стана кмет преди 15 г нямаше мнозинство в общинския съвет, но тогава не се отказа от кметския стол, нали? Стига сте вярвали на мутренските приказки и манипулации.

323

Любе Спасов

преди 4 години

Просто и елементарно, бате бойко: бръкни във вътрешния си джоб, извади цефрите- кой как е гласувал по райони и лъжата ти ще лъсне, като измислена дузпа срещу теб на терена!

322

Цензура

преди 4 години

До Анонимен 340Гунчо, нали тези с компроматите го държат, да им върши машинациите и да ни съсипва за тяхното облагодетелстване!?!? Ей, тва герберите сте изключително... Айде, ще е се цензурирам!

321

681

преди 4 години

Червената слуга на Пеевски (ДПС) би оглавила протест и срещу себе си, за да се докопа до властта.

320

Татко Джепето

преди 4 години

Бойко Борисов е Пинокиото на българската политика. Ако харесвате дърводелци- избирайте го. Аз се разкайвам жестоко, че го издялах!!!

319

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 328С *** се раждаш и така си умираш? Чувал ли си за зависимост, държане с компромати, маШа... Какво да направя, такъв съм...=============ако имаше компромати срещу Б.Б до сега да са ги извадили и да са го свалили от власт. от 10 години му търсят цаката как и с какво да го свалят и така и не намират, нали ако беше маша на някой който има компромати срещу него до сега БСП щяха да са ги извадили и да са го свалили.

318

nilesev

преди 4 години

Абе нещастници, Герб вече спечели тези избори.Не разбрахте ли ,че който има мнозинство в общинския съвет, той реже баницата. А кюстендилската чочарка и да спечели само ще думка тавата. Оти се хабите!!!!

317

Анонимен

преди 4 години

До 332 Не съм социалист бе простако. Колко пъти да ви говоря на промитите кухи тикви, че не трябва да си социалист за да искаш да прецакаш гербарите, писва ми вече. А не е нужно да си свързан с БСП за да си комунист. То това си е вътре в хората. Повечето от БСП и ГЕРП са комунисти под маскировка. Не са спирали да ни управляват 70 години.

316

Ясно

преди 4 години

До Анонимен 329Има, по- червени са и Тиквата, и Компира! Между другото, всички гербери ли сте неграмотни? Като бащицата!