34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 29 А ти опитвал ли си ?Снимах в Технополис Управителя казва че било забранено Казвам дайте д видя документа който забранява Нямало такъв , казали им устно от управата Казвам , и искате да вярвам на такива приказки ли само ?Той казва , може да снимате , няма проблем

33

Анонимен

преди 4 години

На никой не му пука. Тая глоба си остава само на хартия, като всяка друга глоба....

32

Waffen SS

преди 4 години

Една година и шест месеца условно с три години изпитателен срок е присъдата на пловдивския Окръжен съд за четиридесет и четири годишната Марияна Панайотова.Припомняме, Панайотова разреши продажбата на 20-годишно ирландско месо.Пратката от 72 тона месо бе задържана през януари 2006 г. на граничен пункт Кулата

31

Анонимен

преди 4 години

До родителБАБХ и с комарите се занимаваха това лято. Нищо, че не са храна. А иначе - закони всякакви, по-важното е дали се спазват.

30

родител

преди 4 години

А кой от държавата гарантира, че храните у нас са безопасни?БАБХ ли или те се занимават само със свините? А тогава защо се казват БАБХ?

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Влез в два големи магазина и снимай с камера, а довечера, ще те бахтеят . то яко ..

28

Анонимен

преди 4 години

В Русия и Украйна са си направили граждански организации , ходят по магазините с камери и проверяват магазините за развалена храна Толкова ли е трудно и у нас да се организираме Къде са нашите млади хора Жалко че съм вече почти на пенсия '' Хрюши против '' , Тупой комяк '' , и много други в ютюб Гледайте и ще научите какви номера правят търговците

27

Kiro

преди 4 години

А каква е глобата за отровни храни, като онази наденица дето са я ручали у Ген. Тошево и едно дети пукна? Къде е БАБХ, или то само името такова, на агенцийката де?

26

Миро

преди 4 години

Гръмки санкциииии!. Няма кой да следи обаче.

25

радомир

преди 4 години

Добро предложение за закон, но има няколко проблема. Глобите са прекалено ниски за да надвият интереса на търговците, трябва да са поне около 50к лв. за да ги накара да се замислят. Отделно, ако се нормализира качеството нали се сещате че няма как цените да останат на сегашните нива. Да се помисли за компенсиране с намаляне на ДДС-то за храни за да може така да се помогне на закона и да се оправи качеството на храната. А не като в добричко да се тровят децата с долнопробни храни.

24

Анонимен

преди 4 години

6 000лв са нищо за тези фирми ...

23

Анонимен

преди 4 години

В сладкарницата " Криси" в Добрич една мишка се мъчеше да излезе от хладилната витрина между тортите.Там,и не само там,което му мине срока и няма вид,се връща в цеха,преработва се отново в т.н." топки" .Шоколадови бонбони или шоколади с изтекъл срок се разтопяват и глазират тортите.Икономично,практично," екологично",печалившо!

22

Анонимен

преди 4 години

Първа цел повече пари в бюджета на ГРОП

21

До 20

преди 4 години

Какво пречи на малките местни фирми да не влизат в графата на този закон. Да произвеждат и да продават в срока на годност и всичко ще е хепи.

20

Анонимен

преди 4 години

Висшата цел на тези законопроекти е да се унищожат малките магазини и магазинчета, и да останат огромните чуждестранни хранителни вериги. Да, като закони са добри, но в крайна сметка вършат роля на нелоялна конкуренция.

19

Анонимен

преди 4 години

Оно ке му напрайш цър пър и веке не е толко развалено.

18

ДААА

преди 4 години

А в нета, по пазарите, в махали върви пряснто, домашно без контрол... Кой и как контролира с какво месо се произвеждат колбасите, кой и с какво "прибайва" месото да не променя цвета и вида си сума ти време, да е "прясно"? Пак закона и мислителите му слагат каруцата пред коня. Нужни са категорични контрол и санкции, но повсеместни, не по подбор наш човек. Да се огледаме какво яде Европа и какъв и е контрола... два, а може и да са повече фала с месо и колбаси в Испания и Германия, с мъртв

17

Анонимен

преди 4 години

"Кой измисли тая глупава дума "натравяне"? Ногато човек се трови, той взема отрова, а не натрова. Нарича се отравяне, а не натравяне."Натравяш се, когато ядеш нещо, което не би рбявало, да те отрови,Отравяш се, когато извършаваш опит за самоубйство, като си правиш White RUssian с белина, вместо с мляко :)

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12В малките квартални магазинчета напоследък обикновено не ходя, понеже пазарувам повече неща и нямам време. Може и там да е станало по-зле. Но ако си мислите, че храните в супермаркетите са качествени, сте в голяма грешка.

15

Анонимен

преди 4 години

Я глобят някой я не.Всички знаят че в Била примерно, като изтече срока на месото го готвят и продават на витрината с храна.Печено бутче или кебапче са се умирисали отдавна ама с повече подправки и на 40 стотинки народа граби