43

уточнение

преди 4 години

Ако Тиквата беше направил и 10% от това ,което обещаваше ,сега щяхме да сме поне до Румъния.Уви ,нито една дума на ген.Тиква не се оказа вярна.Едва ли има и един човек ,който да му вярва.Даже и крадливите герберасти се хилят глуповато ,когато чуят последните изхвърляния на дебелия дядка с увисналия корем.

42

То пък

преди 4 години

По времето на Станишев и другите предишни правителства Лукойл внасяше по 1000 милиарда данъци.. Но Борисов не е вълшебни и с магическа пръчка... Но стъпка по стъпка... Комунистка от Правец вече не е шеф там... Само да кажа

41

Анонимен

преди 4 години

За последните 10 години 600 000 българи трайно напуснаха родината и не искат да се възползват от големите "благини", които Бойко им обещава с всеки нов бюджет.

40

Анонимен

преди 4 години

До до 33 от Г. ЛАМБУРОВТака е, прав си.Но у нас ситуацията е специфична. Ако започнат да дават пари на всяка родилка,нали знаеш в чии ръце ще идат тези пари?Затова тук постоянно се предлага да се стимулират само хора с минимум средно образование. Насърчаване на раждаемостта на необразованите ще е равностойнона самоубийство за България.

39

обективен

преди 4 години

На снимката виждам ОПГ /орг. прест. група/ за убиване на майка България.Това е Държ.съвет на др.Борисов ,разпродал страната ни на кравари ,*** и османлии.Празни лозунги ,фалшиви хора и нелепа герберска пропаганда.

38

Батко ви

преди 4 години

и ако накрая изкарат нещичко- "ще им пратим данъчни инспектори". Гърчат малките, а шепа големи корпорации са недосегаеми. Нали снасят златни яйца където трябва.

37

Анонимен

преди 4 години

Лъжи, лъжи и пак лъжи!

36

Батко ви

преди 4 години

Води борба със сивия сектор??? Моля?! Само Лукойл ако си платят данъците, ще има още 1 млрд. приходи. Ето ги парите за 1 отрасъл. НО НЕ. Там нито гък не чуваме от Вожда. Мълчи като риба. Големите бензиностанции, ЕРП-тата, мобилните, фармацевтичните компании, хранителните вериги и други подобни само свалят десет кожи от гърба на българина , а данъците им са смешни. А народът пъшка и се мъчи под тежкия хомот. Хиляди малки и средни фирмички едва издържат да си плащат заплати, осигуровки и ДДС

35

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Това го гледам и слушам вече 10 години.За това време твърдо застанахме на дъното на Европа.Първи по корупция и престъпност ,последни по доходи и раждаемост.Боко Тиквата ни замъкна на дъното и вече дълбаем.Само като видя тези министри-гербаджии и ми идва да повърна.Това е най-*** ни управление в цялата ни 1300 годишна история.Един грамотен човек няма.Само глупендъри и мошеници.

34

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че държавата е пред фалит! Всичко друго са приказки за бунаци!

33

СКУКА

преди 4 години

Е, че променете ги малко де!За всяка следваща година, преди избори, приоритетите са все "повишаване на заплати и пенсии" и "повече пари за здравеопазване и образование".А добавете поне "безплатни кебапчета и бира за ромското население".

32

За образованието

преди 4 години

Образование е и това, което се получава в университетите и колежите.За да е по-качествено:1. Да се спре пилеенето на държавни пари за финансиране на частни ВУЗ-ове. Знае се, че 90% от онези, които ги завършват, са "талаш майстори" с дипломи без покритие.2. България има нужда от 7 до максимум 10 висши учебни заведения, в които да се приемат студенти по високи критерии.3. Редовните докторантури да се правят само във ВУЗ, защото това ще ограничи възможностите за корупция. Но няма да я изкорени.

31

Точно Борисов

преди 4 години

Води борба със сивия сектор! И за това хора като Кирето трафиканта, дясната ръка на *** приватизаторката, искат да го свалят!Но.... Шууууур и крадливото БСП... В мръсния канал....!

30

Българина

преди 4 години

Стана традиция всяка година герб да вземат по 5 до 10 млрд заеми, на това им се крепи властта. А Владко Г стъкмява процентите за дълг че са в норма, точно както обявеното за грашка увеличение на богаташите 11 пъти. Хващам бас че е същото и с дълговете на България. Няколко пъти по високи.

29

Смешник

преди 4 години

Ами направете заплащане на час изкарайте сивия сектор, и виж какъв ръст ще има на БВП. Накарай останалите мафиоти да си плащат данаците и да не лъжат народа,но все пак сте тартора на мутрите и това няма да стане.

28

Анонимен

преди 4 години

Изборите ще ги решат десните костовисти. Най-вероятно ще подкрепят герб.

27

България

преди 4 години

Се топи.. Да... Но Борисов ли да ти направи деца бе..? А и любимата на комунистоте Русия е в още по голяма демографска криза... Както и цялото бяло население на планетата като цяло!

26

да го духа!

преди 4 години

До Браво на Борисовдиктатурата му ще свърши!

25

Анонимен

преди 4 години

Вдига доходи с пари от нови заеми и данъци, цените се вдигат още повече, инвеститорите бягат, народа бяга, икономиката е на командно дишане, балонът е на път да гръмне... кой ще плаща сметката накрая?

24

Каква икономика

преди 4 години

Като червените приватизатори изрязаха заводите и ги върнаха на скраб... А Борисов сега открива нови... Но *** мнго нарязаха и няма скоро стигане