99

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 109ТИ КОГО ЛЪЖЕШ БЕ!!!ТОЧНО ГЕРБ С ДПС УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА!!!----------ПРИ ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ СЛАВИ 20-25%, БСП 20-25% И ПАТРИОТИТЕ ИЛИ МАРЕШКИ!!!СЛАВИ ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ БОРИСОВ!!!ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ!!! ДА СИ ВЗИМАТ ДПС С ТЯХ И СБОГОМ!!!

98

муспи

преди 4 години

Това, 18,000 е общия брой на гласувалите в страната, но отдела Агитация и Пропаганда се овладял и лакейски отработил. А че ромите гласуват до крак, не значи че трябва да ходят до някое място и пускат някаква си бюлетина, - достатъчно е да бъдат отчетени там където трябва, че са си изпълнили гражданския дълг, още повече, че няма такъв обичай да се броят бюлетини.

97

Анонимен

преди 4 години

Троловете си тролят, Бойко си печели.

96

АнонимеН

преди 4 години

До ЗозоЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАСНЕ ИЗЕДНИКА БОРИСОВ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ МУ ДАВАТ 27% НА ПРЕДСТОЯЩИ ИЗБОРИ!!!УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ ПРИКЛЮЧИ!

95

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова води с ромските гласове. Както се разбра от разбивката на гласуващите по етнос, 70 % от ромите в София са гласували за Фандъкова. Гласували са по убеждение, да не помислите нещо друго. Така се печели кметско място.

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 105.Айде бе няма как! Има как , ама за нормален народ, не за нас ! А според теб , германците за колко време са оправили жизнения си стандарт след тоталната разруха след втората световна ?

93

Сата НАТО

преди 4 години

До 67Храната е само хляб сега а в 1989 г. салами и месо в изобилие и евтино.------ Изобилие е това, което е сега, а тогава бяха три вида салам и На всичко отгоре дефицит, По-младите даже не могат да си представят какво значи празен магазин, на фона на сегашните хипермаркети. И на всичко отгоре си *** руски ***, защото всеки натирален българин щеше да каже "ПРЕЗ" 1989 г., а не "В" 1989 г.

92

Зозо

преди 4 години

До Анонимен - ПРИ ПОБЕДА НА МАЯ МАНОЛОВА МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!Абе ти кьорав ли си, че ако днес има парламентарни избори Боко ще ви прасне шланга за 14-ти пореден път.

91

Анонимен

преди 4 години

До До 103Не говоря за предимството! Като си пътувал оттам знаеш какво имам предвид, но явно ти е трудно да разбереш.

90

Социолог

преди 4 години

Гледам ЦИК резултатите. Болен не е минал 3000 гласа, има 2924. Значи за сега няма да го режа в дъно :)))))))))))))))))))))))))))) Добре, че се коригирах в последния момент.

89

Анонимен

преди 4 години

ПРИ ПОБЕДА НА МАЯ МАНОЛОВА МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!--- от оставка файдата ще е само за ДПС, че пак ще си станат трета сила след като ония загубените патриоти се разпаднаха и сега по отделно няма да влезнат.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63Прав си! Моя е грешката!

87

АнонимеН

преди 4 години

ПРИ ПОБЕДА НА МАЯ МАНОЛОВА МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!

86

Анонимен

преди 4 години

Ама тя и Фандъкова е комунистка!Цецка също е комунистка!Бойко е комунист!Какви десни са ви в главата?Избора е между едната и другата комунистка!!!!Няма избор не разбрахте ли?!!----------нормалния човек като види, че нещо е глупост си променя мнението и възгледите, само главанаците остават до край и на пук. В случая тия от БСП, знаят, че комунизма е глупост, знаят, че тяхната партия е наседница на бкп и пак си държат на тяхното и пак си чакат да се докопат до кокала за да има какво да откраднат

85

Анонимен

преди 4 години

До До 16Незнам на колко ракии пътуваш, но явно не си в час. Асфалта е същата работа като всички нови и ремонтирани участъци. Да не говориме за уникалното кръгово с което свършва в момента магистралата. Само гледай зимата колко ПТП ще има. После пак ме наречи лъжец.

84

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Днес с изненада разбрах, че в наше село са гласували 130 човека.Мога да се обзаложа с всеки, че в селото не живеят постоянно повече от 100 човека.От тези хора има поне няколко семейства англичани и 7-8 български с бизнес и имоти в града, за които съм убеден, че не са гласували в селото вчера.Готов съм с всеки доброволец от ГЕРБ още утре да тръгнем от къща на къща и да преброим колко хора живеят в селото !Ако така са "гласували" в цяла България ясно защо резултатите са такива.

83

Анонимен

преди 4 години

до 96Ама тя и Фандъкова е комунистка!Цецка също е комунистка!Бойко е комунист!Какви десни са ви в главата?Избора е между едната и другата комунистка!!!!Няма избор не разбрахте ли?!!

82

ахаххаха

преди 4 години

До Анонимен 95Голяма истина каза..чак се наака..Винаги са и ще бъдат коалиция ГЕРБ и СДС..и кво? Нещо ново ли сподели?Купуват само черветите техноимпексаджийки..с твоите пари и на твоите родители, умнико!Манолова облечена в лилаво...нищо не ти говори, нали? Я, спетни сивите клетки преди да драскаш.

81

Анонимен

преди 4 години

до 95СДС са комунисти!Други няма!Разберете бе хора няма Демокрация остигната по мирен път по света!Всички са комунисти!Това са фактите и хич да не ми говорят,че били десни ГЕРБ!!!Глупости пълни!В Народното Събрание всички са комунисти!Ченгетата и те са комунисти!Други няма бе!!!!

80

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ самички ще загубят без Реформаторския блок, Костов, Луджев и ДБГ.