48

усехда хатов

преди 4 години

Този вот е само част от нещата. Още преди да започне бг ръководството на ЕС започна своята битка за власт. Веднага след като управлението на ЕС се премести в друга държава, БСП поднови атаките срещу Бойко. За президент пробутаха Румен Радев, който винаги е против ГЕРБр лично против Бойко и има впечатление, че президентът всъщност е опозиция. Мая Манолова - сега ни пробутват нея, със същата цел - да подменят хората с власт, за да изгонят ГЕРБ. БСП обърнаха политиката на Витошки поляни и конспирац

47

знаем

преди 4 години

Като гледам резултатите в София, Фандъкова се е представила отлично. Обаче тя се държи предпазливо и скромно, сдържана, както винаги, затова пък Мая Манолова се държи така, сякаш е хванала господ за шлифера. В действителност, вече знаем как завършва всяка власт на БСП. С безпаричие и скандал. Пак ще изхвърлите от власт комунистите, както вече много пъти беше в тия години през и след 1989.

46

В

преди 4 години

местната власт,ама без вас!?!?

45

Анонимен

преди 4 години

Странна психика, ГЕРБ не били стока, БСП не били, ами гласувайте тогава за тия които са стока бе, голямо връткане.

44

Светлин

преди 4 години

Герб не е стока, ясно е. Как го мразя този Добрев - потомствен комунист. Какво може да очаквате от него? Здрава лапачка. Затова хората не гласуват за БСП, защото не е социалистическа партия просто. Номенклатурчици, агенти, хрантутници, хора от "елита". Докато са свъразани с позора от БКП, няма как да спечелят вот. Забележете, че те дори не правят опит да се изчистят.

43

Анонимен

преди 4 години

Бъдете активни на балотажите!.....И а да,да не забравя,вазелинът ще е от нас,така че смело напред другари.Та така другари.Когато НИЕ другари вземем власта в свои ръце,тогава ВИЕ всички другари ще бъдете равни.Между ВАС другари ще има равенство,всички ВИЕ другари ще бъдете РАВНИ. Само другари един път НИЕ да вземем власта в СВОИ ръце.

42

Гражданин

преди 4 години

Народа ще изпрати ГЕРБ в небитието

41

Ехо

преди 4 години

Нещата са ясни. БСП нагоре, ГЕРБ надолу. Този процес е необратим.

40

Koe

преди 4 години

Завръщайте се с еднопосочен билет към червената планета , Стар-Трека от Бузлуджа да затяга коланите и към Марс. По-бързо. .... не се траете вече, болшевики такива.

39

до 46

преди 4 години

Защо не говориш нищо за купени вотове, а обиждаш като сърдито дете?

38

Да бе да

преди 4 години

Абе тие са еб......си ***....лите,тия променят и математиката от 1918 година.То всичко изкривяват ама че и има и друга математика го слушам от 1981 година.

37

гласоподавател

преди 4 години

Ще си помисля и отново ще гласувам срещу ППО.

36

Анонимен

преди 4 години

SeirE, с лозунги като "ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!" сте на дъното.....понял?

35

Илиян

преди 4 години

Къде се завръщате бре?!Вие отдавна сте на дъното!Нищо не става от тая партия!

34

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

33

Анонимен

преди 4 години

А ти вземи се скрии че с тази физиомутрия ще прогониш всички гласувачи. Кой те изтъпанчи най отпред само ти ли си най умния от всички комунисти. Заслужавате да паднете.

32

Ми ся тавариши,

преди 4 години

Некс лет, денги - нет! :((((())

31

Анонимен

преди 4 години

Хайде след изборите да видим какъв процент от хората ще се управляват от червени кметове. Ако са над 5%, ще призная, че БСП се завръща в политиката. Пък дали заради старческата деменция на електората им или друго, няма значение.

30

Бсп

преди 4 години

Губим и в Крушевица

29

Анонимен

преди 4 години

БСП Победа!