39

Анонимен

преди 4 години

ТРЕТА ...

38

Анонимен

преди 4 години

Костовизма продал ни на червената олигархия днес претърпява пълен крах.Игрите с Манолова не провървяха и сега Гешев чака червената олигархия на която Костов раздаде националните активи .Браво на народа .Събуди се окончателно въпреки отровите на червените.

37

Анонимен

преди 4 години

Верно нема да стигне и до балотаж тая, ся че остане безработна :)

36

Анонимен

преди 4 години

Седесарски фашизоидчета, не сме забравили, че вашият рогат ортак на дявола Иван Костов съсипа България; Бивши главорези няма

35

Анонимен

преди 4 години

До 33 не съм бесепар, но ГЕРБ също са плод на БКП, както и цялата мафия в България в момента.

34

интернет

преди 4 години

Манолова нямаш шанс ГЕРБ са уредили изборите печелят,администрацията и всичко на СОФИЯ е с печат на охранителна фирма ГЕРБ

33

Анонимен

преди 4 години

Какво искаш да кажеш другарко ? Че при Фандъкова не е било чисто и прозрачно ? Да те ограмотя - най-мръсните управления са били при твоята партия, независимо дали е била БКП ли БСП . Така че не хвърляй недоказани обвинения," юрист" си, знаеш какво може да последва !

32

Анонимен

преди 4 години

Казах го още преди 2-3 месеца, в София и Пловдив е абсурд някой да си мисли че човек на БСП може да спечели изборите

31

Мая лъже и маже

преди 4 години

И какво се оказа сега Мая Манолова сама си лепила неразлепваемите стикери за да обвинят конкурентите и(има снимки за това в лявото вестниче 19 минути). Лъжлата си е лъжла - като се започне от Костинбродската и лъжа, та и досега. Кръвта вода не става - бивш комунист няма...

30

Анонимен

преди 4 години

Към 14,30Фъндъкова - 39,7Манолова - 19,8Игнатов - 17,9Както е тръгнало Майчето може да не стигне и до балотаж :)

29

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

28

Анонимен

преди 4 години

Тая па била промяната, каква промяна може да си ти *** ?

27

Анонимен

преди 4 години

Гледах интервю от Кърджали.Нямате си представа колко народ е регистриран и идва да гласува без да знае и дума български....Уджас.

26

лафка

преди 4 години

До София не забравяй...А Бокич като е ербап,защо не игнорира Пеевски,а продължава да го слушка и избира неговите хора?!!Гладен Прокурор,примерно.

25

Анонимен

преди 4 години

Жената дето до вдига на всички мъже в Парламента , тря е Гей тоа мъж дето ня му стане ***

24

Анонимен

преди 4 години

"за чисто и прозрачно управление!"??? ЛЪЖЕ! гласувала е за себе си и бсп!

23

София не забравяй...

преди 4 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !

22

Анонимен

преди 4 години

Съсипа ни робството.Доган ни досъсипва и няма българин да го извози.Чакат от самосебе си.А нахоризонта безчипния банкин.Кюстендилката е първична.Водиза носа половият и ползвател.А искамепромяна.Явно трябва да умре товапоколение,но направиха така,че следва-щото да незнае къде се намира.

21

GG

преди 4 години

До 10Хахаха ! Червените *** са ми най забавни. По рано им се дразнех и влизах в спорове. Сега просто ми е кеф да ги гледам как изсипват омраза и се гърчат като прасета пред нож

20

Анонимен

преди 4 години

Не разбирате ли? България няма да стане "европейска държава". Културата ни, манталитета ни пък дори и генетичния ни материал е смес от европейско и азиатско. Това е заради турското робство. София никога няма да е " европейска столица", както България, въпреки че е в Европа и ЕС никога няма да е "европейска" държава. Ние сме си от балканите и това си е. А балканите са известни точно с простото си селско население.